Greenrider Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Jeg har ombygget min cykel med Pinion gearkasse (12 indvendige gear i kranken) og remtræk. Det krævede lidt tilpasning af kabler og sensorer der blev eftersendt uden beregning. Resultat er blevet en f... Näytä lisää

Købte et sæt med elmotor, batteri og styreboks til ombygning af min cykel og fik kompetent og venlig betjening og vejledning.. også efterfølgende gode råd under min montering af sættet. Et ungt og til... Näytä lisää

Super dygtigt personale, god, profesionel og pædagogisk rådgivning med tid og overskud til at svare på alt. Min cykel ( Batavus) fungerer perfekt og kører derudaf - vi valgte selv at montere motor mv... Näytä lisää

1. Pyöräilytarvikkeet

Få el på din cykel ! Greenrider er en dansk virksomhed der tilbyder et smart alternativ til at købe en ny elcykel. Nemlig at bygge din eksisterende cykel om til el - hurtigt, nemt og billigt. Ved at genbruge din egen cykel gør du ikke kun noget godt for miljøet, du sparer også op til 75% af prisen på en ny elcykel. Hvad enten du ønsker at gøre-det-selv eller lade os konvertere din cykel, er vi med dig hele vejen. Selve monteringen foregår på vores værksted i Vanløse og tager typisk kun et par timer.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

31 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg besluttede selv at ombygge min…

Jeg besluttede selv at ombygge min gamle cykel til el. Jeg blev efter bestilling af elkit ringet op, så de kunne sikre sig, at jeg havde bestilt det rigtige. Kittet kom hurtigt, og det tog lidt over tre timer at ombygge.
Kontrolenheden var ikke et perfekt fit til lige min cykels forborede "vanddunkhuller", så jeg var lige
hurtigt et smut forbi værkstedet for at få en bøsning sat i, i det hul jeg havde boret i stellet, da jeg ikke havde en gevindnittetang. Det fixede de på 2 minutter uden beregning.
Er glad for min ombygning og god service.

14. huhtikuuta 2025

EL-cykel short-John: krank+bafang

Han var den 3. cykelmekaniker jeg kontaktede og på anbefaling af et medlem fra Bafang-gruppen i Facebook, hvilket var et godt råd, dels fordi han ville påtage sig opgaven, men især fordi problemet i krank + motor, blev løst på 1 dag og tilmed billigt i mine øjne, når jeg studerer fakturaens specifikationer, der endte med et beløb på 999 kr. inkl.moms og garanti.

16. huhtikuuta 2025

Jeg kan kun give Alf og Greenrider mine…

Jeg kan kun give Alf og Greenrider mine bedste anbefalinger.
Jeg har indenfor to måneder fået sat nyt elmotor-system på to Christiania Bikes, som oprindeligt havde Pendix - et elmotor-system som ikke længere serviceres i Danmark.
Alf ydede hurtig og professionel service og gav god rådgivning. Vores to cykler er som nye, og det hele spiller bare.

21. maaliskuuta 2025

At jeg ikke skulle træde så hårdt det…

At jeg ikke skulle træde så hårdt det var en god ting , men cykelsmeden var for hurtig til at vise tingene trækker en halv stjerne ned ellers var det en god service han fandt også en anden ting på min cykel som han ringede om og jeg sagde ja til at få den lavet

28. helmikuuta 2025

Tilfreds kunde.

Jeg afleverede min cykel tirsdag eftermiddag d. 25/2 , med ønske om at få et forhjul med motor monteret.
Jeg kunne hente den onsdag og Greenrider ville sende en sms, når den var færdig, hvilket de gjorde.
Pga. regn blev cyklen først hentet torsdag , men det var en glad mand der kørte hjem.
Alt virkede, arbejdet var pænt udført og alle aftaler overholdt.
Jeg fik det gamle forhjul med retur.
Cyklen har nu kørt 45 km uden problemer ;-)

27. helmikuuta 2025

Super service

Super service, skulle trække et nyt gearkabel, og havde brug for at få afmonteret motoren for at kunne komme til kablet. Fik hjælp til det omgående mens jeg ventede i butikken, så kunne gå derfra med en klar cykel

26. helmikuuta 2025

Rigtig god service

Rigtig god service. Kom med en Ladcykel som havde stået 1,5 års tid fordi original batteriet var brændt sammen af en vandskade. Havde skaffet et nyt batteri af andet mærke, da nyt ikke var tilgængeligt mere. Turde ikke pille ved det selv og fik greenrider til at kigge på det. Problemet blev løst hos dem og nu er der strøm på cyklen igen. Tak for hjælpen!!

12. helmikuuta 2025

Jeg kan varmt anbefale Greenrider hvis…

Jeg kan varmt anbefale Greenrider hvis I går med tanker om at få eftermonteret el på cyklen/ladcyklen. De er super servicemindede, søde og meget professionelle - og så kører ladcyklen bare helt perfekt med den nye motor. Jeg kan ikke sende andet end roser i deres retning!

30. tammikuuta 2025