Greenify Arvostelua 117

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Fuldt hus herfra Vi købte for nogle måneder siden den lille plantepakke og har været så glade, at vi for nylig har suppleret med flere planter fra Greenify. Vi har ikke specielt ”grønne fingre”... Näytä lisää

Jeg handler ind til min lille altanhave hvert år, og jeg er vild med udvalget, at det er øko, og at der er tænkt på forskellige miljøer, bl.a. min forblæste hylde på taget. Jeg går efter krydderurter... Näytä lisää

Forstår ikke den kritik der er i visse af anmeldelserne. Jeg kom forbi på Valentines Day og fandt hurtigt en flot buket blomster til min kæreste. Det var endda til en utrolig fair pris, når man tager... Näytä lisää

Har købt to paradistræer i størrelse ca. 40 til 50 cm med krukke og underskål. Var i telefonisk kontakt med firmaet hvor jeg fik fin vejledning inden køb af planterne. Det var fagfolk som leverede t... Näytä lisää

1. Taimitarha

Planter leveret til døren 🚛💨 🌱Inde- og udeplanter 🍃Færdigplantede altankasser 🌿Tilplantede grønne løsninger til firmaer og hjemmet

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Fin oplevelse trods skønhedsfejl

Jeg bestilte jord, leca-kugler og to potter hos Greenify. Leveringen skete hurtigt, og det hele virkede professionelt. Desværre var potterne i første omgang ret medtagede med mærker og ridser. Chaufføren påpegede dette og fortalte, at de ville komme med nogle andre.

De nye potter ankom kort efter, men desværre var også de præget af skader. Det var lidt ærgerligt, da potterne ellers så rigtig fine ud.

Når det er sagt, så må jeg fremhæve Greenifys kundeservice – de var virkelig hjælpsomme og imødekommende, og vi fandt sammen en løsning, jeg var tilfreds med. Det trak oplevelsen klart op :)

25. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Greenify

Tak for din ærlige anmeldelse – vi er kede af udfordringerne med potterne, men glade for, at vi fandt en løsning, du var tilfreds med.

2. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Greenify

Tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på.

Let bestilling

Let bestilling, effektiv og meget venlig levering - gode produkter. Kan klart anbefales!

24. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Greenify

Tak for din anbefaling – vi er glade for, at både bestilling, levering og produkter har levet op til dine forventninger.

Super service

flotte planter, fin krukke og nem levering.
De var også søde til at hjælpe med at bære lidt da tingene ankom

26. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Greenify

Tak for din anmeldelse – vi er glade for, at du er tilfreds med både planter, krukke og hjælpen ved levering.

Hurtig levering

Hurtig levering. Meget tilfreds

5. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Greenify

Tak for din tilbagemelding – vi er glade for, at du at høre at du er en tilfreds kunde.

Gode produkter og god levering

Gode produkter og god levering

5. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Greenify

Tak for din anmeldelse – det glæder os, at både produkter og levering levede op til dine forventninger.
Benjamin / Greenify

Always great service and beautiful…

Always great service and beautiful plants

21. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Greenify

Thank you for the kind words – we're happy to hear you're pleased with our service and plants.

Bedste service

Bedste service

19. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Greenify

Tak for din anmeldelse – vi er glade for, at servicen levede op til dine forventninger.

Happy with transaction!

I ordered this from Oregon, (USA) online easily, for my daughter-in-laws birthday. It was delivered to their home in Copenhagen (Denmark) without any problems.

The plants were in excellent health and larger than anticipated. The glass waterers are beautiful addition. Thank you.

3. helmikuuta 2025

Dear Leona,
Thank you so much for your review of our product and delivery. We're delighted to hear that you were satisfied with your experience 🌿
Best regards,
Søren

Super smukke planter til en rimelig…

Super smukke planter til en rimelig pris. Hurtig levering og en meget meget sød leverings mand som ringede og sagde at han havde stillet vores blomster i vores lukkede garage da vi ikke var hjemme ved levering. Vi handler meget snart hos jer igen. Fantastisk oplevelse

30. tammikuuta 2025

Kære Tenna,
Tusind tak for din anmeldelse af vores produkt og levering. Det glæder os at høre at du var tilfreds med din oplevelse og vi glæder os til at se dig igen på Greenify.dk 🌿
Bedste hilsner
Søren

God oplevelse

Pakke godt ind. Kom hurtigt

17. tammikuuta 2025

Hej Nikoline,
Tak for din anmeldelse af dit køb og levering fra Greenify.dk 🚛🪴 Vi er glade for at høre at du er tilfreds med oplevelsen.
Bedste hilsner
Søren Juliussen, Greenify.dk

Virkelig flotte og sunde planter

Virkelig flotte og sunde planter! Hurtig og god levering i Frederikshavn.

6. tammikuuta 2025

Hej Mathilde,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du har modtaget dine planter og at de lever op til dine forventninger.
Søren, Greenify

Fine planter leveret til tiden og ingen…

Fine planter leveret til tiden og ingen problemer med at erstatte underskål med skår.

6. tammikuuta 2025

Hej Anne Mette,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du har modtaget dine planter og at de lever op til dine forventninger, samt havde en god oplevelse med vores levering & ombytning.

Bedste webshop ever

Bedste webshop ever! Nemt at bruge og hurtig levering.

12. joulukuuta 2024

Hej Janne,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør os også umage.

Smukt produkt

Smukt produkt, hurtig levering

25. marraskuuta 2024

Hej Nina,
Tusind tak for din anmeldelse :)
De grønneste hilsner Søren, Greenify

Donation til skoleprojekt

Jeg kontaktede Greenify i forbindelse med et projekt på min arbejdsplads. En skole, hvor jeg indrettede lokaler til børn der har vanskeligheder såsom ADHD, autisme eller bare er umotiverede. Jeg spurgte Greenify, om de kunne tænke sig at donere nogle planter til indretning af lokalerne. Der gik ikke en dag før de skrev, at de ville de godt. Efter en uge kom jeg på arbejde, og gangen var fyldt med store smukke gulvplanter og det lignede en hel regnskov. Jeg er evig taknemmelig på børnenes vejne, vores lokaler er blevet så smukke ikke mindst pga. de smukke planter, der nu pynter og gør det æstetiske fuldendt. Af hjertet tak for jeres donation <3

18. lokakuuta 2024

Kære Maya,
Tusind tak for anmeldelse og pæne ord.
Det er dejligt at høre og vi er glade for at kunne bidrage.

Fin service

Glimrende og hurtig service.

20. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Greenify

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at have levet op til dine forventninger.
De grønneste hilsner Søren, Greenify