Green ICE Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

levering van de bestelling ging vlot. Kleedje paste niet en dus heb ik het terug gezonden. Ik heb echter nog geen melding gekregen dat de retourzending is aangekomen of wanneer ik mijn geld zal terugk... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Supersnelle levering; er was een hapering op de achterkant van het truitje maar ik mocht het meteen terugsturen op hun kosten en ik kreeg een nieuw exemplaar toegestuurd zonder veel gedoe. Heel vlot... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heel behulpzaam bij bestellingen on line hebben me al dikwijls geholpen via charter echt top Dank U wel

Saanut 5/5 tähteä

Ik had iets besteld, mijn pakketje was verloren bij de koerier maar men heeft direct een andere opgestuurd en zo had ik mijn artikel nog op tijd! Een onberispelijke service van Green Ice, dankjewel... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike
  2. Vaateliike

Yrityksen kirjoittama

* English below * Green ICE is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1954. We zijn een Belgisch modelabel dat jaarlijks twee collecties uitbrengt. Deze collecties zijn gecreëerd voor de dynamische, modebewuste vrouw die kwaliteit weet te appreciëren aan een aantrekkelijke prijs. Green ICE is a family business that was founded in 1954. We are a Belgian fashion label that creates two collections a year (winter & summer). These collections have been created for the dynamic, fashion-conscious woman who appreciates quality at an attractive price.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

91 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, perfect in orde. De beschrijving van het kleedje is correct.

28. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Green ICE

Dag Marleen, bedankt voor je fijne review! Leuk om te horen dat alles perfect in orde was en de beschrijving helemaal klopte.

Saanut 5/5 tähteä

De trui is helemaal zoals beschreven

De trui is helemaal zoals beschreven. Erg mooi, goed materiaal en een goede maat.

27. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Green ICE

Dag Hilde, wat fijn om te lezen dat de trui helemaal aan je verwachtingen voldoet! Bedankt voor je positieve feedback over het materiaal en de pasvorm.

Top !

Top zoals steeds! Ook goed geholpen geweest online bij mijn keuze! Ik ben tevreden😊!!

28. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Green ICE

Dag Inge, wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent en goed geholpen werd bij je keuze! Bedankt voor je warme woorden en je vertrouwen in ons.

Perfect

Duidelijke beschrijving van product.
Geleverd in perfecte staat

6. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Green ICE

Dag An, wat fijn om te lezen dat alles perfect verlopen is en de beschrijving volledig overeenkwam met je verwachtingen. Bedankt voor je vertrouwen!

Saanut 5/5 tähteä

Heel goed geholpen bij het stellen van…

Heel goed geholpen bij het stellen van mijn vragen ivm een artikel dat er even niet was. En op tijd laten weten als het er terug was. Dank u. Mvg,

3. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Green ICE

Dag Daisy, wat leuk om te horen dat je zo goed geholpen werd en tijdig op de hoogte bent gebracht! Bedankt voor je fijne woorden en vertrouwen in onze service

Saanut 4/5 tähteä

Vlot geleverd

1. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Green ICE

Dag Hilde, bedankt voor je review en de vlotte feedback! Fijn om te horen dat alles goed verlopen is. We vragen ons wel even af wat we nog beter kunnen doen om van die vier sterren een vijf te maken. Alle suggesties zijn namelijk welkom en wij hechten zeer veel waarde aan onze score!

Saanut 3/5 tähteä

Vond dit jurkje heel licht van stof en…

Vond dit jurkje heel licht van stof en doorschijnend!!!

29. syyskuuta 2025

Dag Martine,
Bedankt dat je de tijd nam om je ervaring te delen. Jammer om te horen dat de jurk Elizan niet helemaal aan je verwachtingen voldeed. Het model is bewust ontworpen als een licht, soepel stuk voor het tussenseizoen. Mocht het jurkje toch niet zijn wat je zocht, dan kan je het uiteraard gewoon retourneren. We hopen dat je in onze collectie wel iets vindt dat perfect bij je past.

snelle en correcte levering

Levering gebeurde vlot. Snelle en correcte levering.

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

1. lokakuuta 2025

Dag Maja,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering vlot verliep en je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Veel plezier met je bestelling.

Snelle levering van kwalitatieve

Snelle levering van kwalitatieve, fleurige truitjes.

26. syyskuuta 2025

Dag Greta,
Dankjewel voor je fijne review! Heerlijk om te horen dat de levering snel was en de truitjes zo in de smaak vallen.

Top!

Klantendienst staat altijd klaar voor hun klanten. Snelle feedback, super!

30. syyskuuta 2025

Dag Linda,
Bedankt voor je lovende woorden! Fijn om te horen dat onze klantendienst je zo goed en snel kon helpen.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en je wordt op de…

Snelle levering en je wordt op de hoogte gehouden wanneer je pakje bij je thuis geleverd word Veilig verpakt

26. syyskuuta 2025

Dag Carine,
Bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat de levering vlot en veilig verlopen is en dat je goed op de hoogte werd gehouden. Veel plezier met je aankoop.

Aanrader

Verkoopster is vriendelijk en behulpzaam.

11. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Green ICE

Goedemorgen, dankjewel voor je positieve review! Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent in de winkel.

Goede kwaliteit

Ik koop regelmatig nieuwe kleren bij Green ice. Steeds zeer tevreden. Goede kwaliteit. Wel niet zo goedkoop, daarom dat ik altijd aankoop als er solden zijn.

2. syyskuuta 2025

Dag Marie-Helene,
Bedankt voor je mooie review en je trouw aan Green ICE! Fijn om te horen dat je steeds tevreden bent over de kwaliteit.

Super Service!

2. syyskuuta 2025

Dag Renate,
Hartelijk dank voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin