Fantastiske køkkenredskaber, så dejligt uden skadelige stoffer. Kvalitet og pris i overensstemmelse med hinanden. Godt for miljøet, og funtionelt, og ja, smukt. Kan kun varmt anbefale jer, hvilke... Näytä lisää

Jeg er utroligt glad og tilfreds med den utroligt gode service og hurtige levering, som jeg fik, da jeg handlede hos Greenbynoah. Jeg bestilte blot 2 pakker servietter, men fik som en lille gave 3 pak... Näytä lisää

Meget flotte lys og der er gjort rigtig meget ud af indpakningen. Jeg tænker dog at man med fordel kunne spare lidt på netop den del og tænke på miljøet.. der er MEGET at smide ud, når man har taget i... Näytä lisää

1. Sisustusliike
  2. Keittiötarvikkeet

GREEN by Noah ApS er et bæredygtigt brand. Vi sælger miljøcertificerede interiør produkter til dit hjem. Vores produkter er udelukkende produceret i Europa.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Dejlige varer

Dejlige varer - og fantastisk at der kun anvendes oliventræ fra 'døde' træer modsat at fælde nye, så de kan bevares dem 🙏

21. marraskuuta 2024

Super god service!

Super god service! Kan kun give mine største anbefalinger. Fik håndklæder i gave og ønskede at bytte til en større størrelse. Jeg skrev derfor en mail til dem en søndag, da datoen for returnering var overskredet. Jeg fik et meget behjælpeligt svar 3 timer senere - på en søndag!
Håndklæderne er desuden virkelig lækre og meget bløde. Stort stor ros!

4. elokuuta 2024

Fantastiske køkkenredskaber

Fantastiske køkkenredskaber, så dejligt uden skadelige stoffer.
Kvalitet og pris i overensstemmelse med hinanden.
Godt for miljøet, og funtionelt, og ja, smukt.
Kan kun varmt anbefale jer, hvilket jeg allerede har gjort i den fysiske verden.

24. huhtikuuta 2024

Rigtig gode viskestykker

Hurtig levering.
De bedste viskestykker jeg har haft - har købt dem flere gange og nu også til gaver.

15. marraskuuta 2022
Greenbynoah-logo

Vastaus yritykseltä Greenbynoah

Kære Anette 😊 Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af os. Den er vi meget glade for 😍
Bedste hilsner fra Gitte & GREEN by Noah 🍀

Super gode stearinlys

Super gode stearinlys. God service og hurtig levering.

10. marraskuuta 2022
Greenbynoah-logo

Vastaus yritykseltä Greenbynoah

Kære Jane 😊 Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af os 🕯
Bedste hilsner fra Gitte & GREEN by Noah 🍀