green-goose Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Altijd dode tenen en voetzolen, zere wintertenen. Niet warm te krijgen. Alpaca, zei Google. Eer dat je dan een webwinkel met goede sokken vindt. “Alpacasokken met 50% merinowol!” Ben ik nou gek? Toen... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Excellent case of greenwashing going on here. A large part of what we ordered was 'made in china'. Probably everything. Repackaged in a nice brown paper envelope. You should be ashamed. This is... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

snelle levering , formaat klopt, waarschuwing ook, in het begin was het een beetje duwen om het er in te krijgen maar goed ik wist dat mijn laptop erg dicht bij max formaat wat hierin kan, na een week... Näytä lisää

1. Kauneus- ja terveysmyymälä

Yrityksen kirjoittama

Herbruikbare wattenschijfjes, bamboe tandenborstels en andere minimal waste verzorgingsproducten, tassen en cadeaus: start jouw eco-bewuste reis met de duurzame, milieuvriendelijke producten van green-goose.

Hyvä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

43 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

De bestelling snel verstuurd

De bestelling snel verstuurd. Ondanks de drukte in de maand december ook snel afgeleverd.

11. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä green-goose

Bedankt voor jouw mooie review met 5 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Heel fijn om te horen dat de order snel binnen was. Veel plezier met de producten!

Alpaca kousen

Warme kousen, maat past uitstekend !!

27. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä green-goose

Bedankt voor jouw mooie review met 5 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Heel fijn om te horen dat de sokken goed bevallen.

Aardige medewerkers

Er werd behulpzaam geholpen toen er een bestelling wijziging moest komen.

18. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä green-goose

Beste Merel, Bedankt voor jouw mooie review met 5 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Heel fijn om te horen dat je goed bent geholpen.

Snelle levering van n goed product

Snelle levering van n goed product

19. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä green-goose

Bedankt voor jouw mooie review met 5 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Heel fijn om te horen dat het product goed bevalt.

Niet kopen op deze site

Niet kopen op deze site. Alles komt direct uit china, er is niets duurzaams aan, de spullen zijn slecht en vallen binnen no time uit elkaar. Laat je niet oplichten door deze immorele greenwashers!

4. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä green-goose

Beste Bob, we vinden het erg jammer dat je geen fijne ervaring hebt met green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Je mag altijd contact met ons opnemen dan kunnen we kijken naar een passende oplossing.

Goede service!

Mijn bestelling kon niet worden geleverd, omdat het artikel niet meer in het assortiment zit. Ik kreeg een alternatief toegezonden, waar ik eigenlijk niet zo blij mee was. Ik kreeg meteen het geld teruggestort en mocht de alternatieve zending houden. Prettig contact. Goede service waar veel andere bedrijven nog van kunnen leren.

18. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä green-goose

Bedankt voor jouw mooie review met 5 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Heel fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service!

Saanut 5/5 tähteä

Snel geleverd voor een mooie prijs!

Al meerdere keren deze tandenborstels besteld om de kwaliteit ervan. Kwaliteit-Prijs-verhouding is echt TOP en nog duurzaam ook!

6. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä green-goose

Bedankt voor jouw mooie review met 5 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Heel fijn om te horen dat de tandenborstels goed bevallen!

Saanut 1/5 tähteä

My package still hasn’t left Europe and…

My package still hasn’t left Europe and is not on tracking. Will I actually receive it??? The postage cost more than the item!

20. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä green-goose

Dear Sharon, delivery from Holland to Australia will take some more time than one week, but it's really on your way with Post.nl T&T LA126453261NL. Sorry for the inconvenience. Thanks for shopping on green-goose.nl: Sustainable Products, Eco-friendly Materials!

Saanut 5/5 tähteä

Heel klantvriendelijk bedrijf met een…

Heel klantvriendelijk bedrijf met een goede service! Mooie producten. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

29. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä green-goose

Beste Pita, Bedankt voor jouw mooie review met 5 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Heel fijn om te horen dat de producten goed bevallen.

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen. De DPD code in de bevestigingsmail is incorrect en werkt niet, waardoor ik geen idee heb waar mijn bestelling is.

1. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä green-goose

Beste Juliette, bedankt voor je bestelling op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Maar ontzettend vervelend dat er iets niet goed gaat met de zending. We gaan er achter aan bij het verzendbedrijf en zullen het hoe dan ook voor je oplossen.

Snelle levering,

Snelle levering,

30. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä green-goose

Beste Danielle, Bedankt voor jouw mooie review met 5 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Heel fijn om te horen dat je bestelling snel binnen was, veel plezier ermee!

Duurzaam scheren met Green-goose

Ik ga mij voortaan scheren met het scheermes van green goose. Wel zo duurzaam. Een mooi product, superscherpe mesjes. Beter dan al die wegwerp mesjes.

25. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä green-goose

Beste Renze, Bedankt voor jouw mooie review met 5 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Heel fijn om te horen dat de scheermessen goed bevallen.

J'adore

Prix imteressant très bien

17. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä green-goose

Merci pour votre belle critique avec 5 étoiles sur green-goose.nl produits durables, Matériaux respectueux de l'environnement ! Très agréable d'entendre que les produits sont bons.

Saanut 5/5 tähteä

Saw them a family member

Saw them with a family member. Got my own and love them.

15. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä green-goose

Dear Grace, Thanks for your 5-star review and for shopping on green-goose.nl: Sustainable Products, Eco-friendly MaterialThanks for your 5-star review and for shopping on green-goose.nl: Sustainable Products, Eco-friendly Materials!

Saanut 4/5 tähteä

Prima assortiment

Prima assortiment, snelle levering. Jammer dat mijn eerste keuze niet voorradig was.

4. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä green-goose

Beste Rob, Bedankt voor jouw mooie review met 4 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Heel fijn om te horen dat de producten goed bevallen. Sorry voor het niet op voorraad zijn van je 1e keus.

Mooie en duurzame producten

Mooie en duurzame producten. Snel geleverd.

Vastaus yritykseltä green-goose

Beste Ellen, Bedankt voor jouw mooie review met 5 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Heel fijn om te horen dat de producten goed bevallen.

Fijne brillenhoezen

Eindelijk een mooie en zachte brillenhoes gevonden. En snel geleverd.

3. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä green-goose

Beste Ellen, Bedankt voor jouw mooie review met 5 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Heel fijn om te horen dat de brillenhoes goed bevalt.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, goede communicatie bezorging.

21. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä green-goose

Beste Jose, Bedankt voor jouw mooie review met 5 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Heel fijn om te horen dat je de levering en communicatie producten positief hebt ervaren. We hopen dat ook de producten goed bevallen.

Saanut 3/5 tähteä

Snel geleverd

Snel geleverd, geen bericht dat het verzonden was.

Vastaus yritykseltä green-goose

Bedankt voor jouw mooie review met 3 sterren op green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen! Heel fijn om te horen dat de producten snel binnen kwamen. Alles dat op onze webshop voor 14.00 uur wordt besteld, wordt nog dezelfde dag verzonden.

Saanut 1/5 tähteä

This is a dropshipping company

Het gaat hierbij om een dropshipping bedrijf. Alle producten zijn voor veel minder geld op AliExpress te vinden. Green-Goose plakt er enkel een eigen label op. Duurzaam??
En als je iets besteld en er toch in stinkt, krijg je niet altijd je bestelde product maar een vervangend product. Mogelijk omdat het dan niet zo snel vanuit China naar NL te krijgen was??

Vastaus yritykseltä green-goose

Beste SR, we vinden het erg jammer dat jouw ervaring met green-goose.nl duurzame producten, Milieuvriendelijke Materialen niet aan je verwachting voldeed. We zijn absoluut geen dropshipping bedrijf. Wij hebben zelf voorraad en de werkwijze is als iets niet op voorraad is, we vantevoren overleggen of een alternatief gestuurd kan worden.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin