Altijd dode tenen en voetzolen, zere wintertenen. Niet warm te krijgen. Alpaca, zei Google. Eer dat je dan een webwinkel met goede sokken vindt. “Alpacasokken met 50% merinowol!” Ben ik nou gek? Toen... Näytä lisää
Excellent case of greenwashing going on here. A large part of what we ordered was 'made in china'. Probably everything. Repackaged in a nice brown paper envelope. You should be ashamed. This is... Näytä lisää
Mijn bestelling kon niet worden geleverd, omdat het artikel niet meer in het assortiment zit. Ik kreeg een alternatief toegezonden, waar ik eigenlijk niet zo blij mee was. Ik kreeg meteen het geld ter... Näytä lisää
Yritys on vastannut
snelle levering , formaat klopt, waarschuwing ook, in het begin was het een beetje duwen om het er in te krijgen maar goed ik wist dat mijn laptop erg dicht bij max formaat wat hierin kan, na een week... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Herbruikbare wattenschijfjes, bamboe tandenborstels en andere minimal waste verzorgingsproducten, tassen en cadeaus: start jouw eco-bewuste reis met de duurzame, milieuvriendelijke producten van green-goose.
Dorpsstraat 2, 5298 CB, Liempde, Hollanti
- 0031628119074
- info@green-goose.nl
- green-goose.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Ik krijg heel iets anders dan wat ik…
Ik krijg heel iets anders dan wat ik bestel.dit was dus eenmalig
Langere levertijd maar wel ontvangen
Belofte van voor 14.00 uur besteld zelfde dag verzonden wordt niet nagekomen, maar artikelen worden enkele dagen later wel verstuurd. Ik heb op donderdagochtend 24 april besteld en had het woensdag 30 april in huis.. Op de mail wordt wel netjes gereageerd
Pas na 1,5 week verstuurd door ze…
Pas na 1,5 week verstuurd door ze zonder dat ze informatie gaven dat er vertraging was. Ook op mails reageerden ze nier. Pas bij versturen excuses voor vertraging.
Tarwegries servies valt tegen
Ik vind het tarwegries servies behoorlijk plasticachtig. Dat had ik anders verwacht. Nu ga ik het gebruiken in de tuin, tijdens picknicken of kamperen.
Lekker snel en geleverd volgends…
Lekker snel en geleverd volgends verwachting.Mooi product.
Fijne productyen en goed contact met…
Fijne productyen en goed contact met klantenservice. Producten worden snel verstuurd, zijn goed verpakt en prijs kwaliteit is in orde.
Het pakket volgen is onmogelijk
Het pakket volgen is onmogelijk, er staat er is geen pakket bekend met deze code.
Tevens is het pakket na 6 dagen nog niet geleverd.
Ik heb telefonisch contact gehad en er is mij verteld, dat dit echt niet goed is, dus ik ben hoopvol.
Ik wacht af.
ecologische tandopzetborstel, super!
super dat er ook een aanbod tandopzetborstels zijn met een ecologisch tintje
Leuke en handige producten
Leuke en handige producten. 4 sterren en geen 5 omdat veel producten toch uit China komen. Ik ben nog benieuwd naar de kwaliteit.

Fijne sokken
Fijne sokken, lekker zacht en dik. Bezorgen duurde wat langer, maar dat had vast met de drukte rond de feestdagen te maken.

Vastaus yritykseltä green-goose
Prachtige kwaliteit nog mooier als op…
Prachtige kwaliteit nog mooier als op foto zo blij mee en super service

Better than expected
Better than expected. But I am still not sure of my Sony toothbrush bamboo is plastic free).
Fast delivery and good service

Vastaus yritykseltä green-goose
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.