Et must-have for alle gravide!
Jeg er både medlem af gravidklubben og tilmeldte mig samtidig den Mentale Fødsels Bootcamp. Jeg kan kun sige at pengene er ENORMT godt givet ud for begge dele!!
I starten af min graviditet følte jeg mig meget alene, og havde svært ved at finde god information fra faglærte. Jeg endte alt for ofte i diverse terminsgrupper og Google søgninger, som desværre tit fokuserer på "katastrofe scenarier" som kun gjorde mig mere angst omkring hele situationen. Derudover havde jeg en stor frygt for selve fødslen - faktisk var det så slemt at jeg i flere år overvejede slet ikke at få børn for helt at undgå at se angsten i øjnene.
Det er her jordemoder Berit og gravidklubben kommer ind i billedet. Med en overflod af faglig viden, gode kurser, og en skøn jordemoder som altid står parat til at besvare alle ens spørgsmål, blev min angst hurtigt vendt til spænding og sommerfugle i maven. Det skabte en stor indre ro altid at have en jordemoder lige ved hånden, og de mange gode kurser gjorde at jeg kunne bytte angsten ud med faglig viden.
Det har gjort en kæmpe forskel for mig som førstegangsfødene at være medlem af gravidklubben, og jeg kan kun på det aller varmeste anbefale den til andre gravide og deres partnere :) Det er guld værd at have alt samlet på et sted, især hvis man ligesom mig har et stor behov for viden for at føle sig tryg.
Hvis jeg engang skal være gravid igen (hvilket jeg håber), er der heller ingen tvivl om at jeg skal være medlem af klubben igen :)
1. syyskuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu