Grauballe Bryghus Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

I vores band er der stor venskabelig rivalisering mellem IPA-drikkerne og os, der sværger til de knaldsorte øl. Hos Grauballe har vi endelig fundet sort skyts, vi kan tvinge i IPA-trommeslageren som t... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

God service Man kan afhente og få leveret Ved levering er varen pakket solid ind Venlig betjening ved afhentning Godt udvalg af gode øl Hurtig levering

Saanut 3/5 tähteä

Dejligt øl, elendig levering med GLS du betaler for hjemmelevering, får en upræcis leveringsdato, hvor der bare står vi kommer en af dagene, hvad kan man bruge det til ? Jeg er pensionist og invalid... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

SUPER SUPER OPLEVELSE HVER GANG. Stor ros til jeres hjemmeside, der mere end indbyder til at "friste" kunden med god samvittighed. Det er fantastiske øl - Peters Jul, Nytårs smagekasse, Sorte... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Panimo

Yrityksen kirjoittama

Grauballe Bryghus er et dansk mikrobryggeri fra Midtjylland, grundlagt i 2002. Vi brygger øl med fokus på håndværk, gode råvarer og smag i balance. Sortimentet spænder fra klassiske øltyper til sæson- og specialbryg. Ud over øl tilbyder vi smagninger, events og en bryggerioplevelse i vores bar og bottleshop i Silkeborg.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 45 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

221 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Tak for godt øl fra jer.

Tak for godt øl fra jer, Grauballe Bryghus. Jeg har intet at klage over øllet.
Men så noget andet: Nogle af øllet i vebshoppen, kan ikke fåes ( og det i ganske længe tid) , nogle af dem ku jeg godt lide.

15. tammikuuta 2026

Hej Poul

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner – og for de pæne ord om øllene.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten. Du har helt ret i, at nogle øl har været udsolgt i længere tid. Det skyldes primært, at vi brygger i mindre batches, og at enkelte varianter kun brygges sæsonvist.

Vi tager din feedback med videre og arbejder løbende på at gøre udvalget så tilgængeligt som muligt.

Saanut 5/5 tähteä

Detdejlig øl gik hurtigt og alt perfekt

Det gik hurtigt og alt perfekt. Og så gør det jo ikke noget at øllet så også smager godt

30. tammikuuta 2026

Hej Ole

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Dejligt at høre, at det hele gik hurtigt og problemfrit – og selvfølgelig at øllene også smagte godt. Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil levere.

Vi håber at se dig igen snart.

Saanut 5/5 tähteä

Gode øl og hurtig levering 👍

22. tammikuuta 2026

Hej Kaj

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Fedt at høre, at både øllene og den hurtige levering levede op til forventningerne. Det sætter vi stor pris på.

Vi glæder os til at handle med dig igen.

Saanut 5/5 tähteä

Super lækre øl har ikke fået en jeg kan…

Super lækre øl har ikke fået en jeg kan drikke ikke bælle øl men nyde øl

16. tammikuuta 2026

Hej Claus

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at øllene bliver nydt – præcis som de er tænkt. Ikke bælleøl, men øl man tager sig tid til at nyde.

Vi håber, du får glæde af mange flere varianter fremover.

Saanut 5/5 tähteä

Dejlig velsmagende øl og hurtig…

Dejlig velsmagende øl og hurtig levering.

22. tammikuuta 2026

Hej Birthe

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Dejligt at høre, at øllene var velsmagende, og at leveringen var hurtig. Det er netop den kombination, vi arbejder for hver dag.

Vi håber at se dig igen snart.

Kan klart anbefales

27. joulukuuta 2025

Hej Oscar

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det betyder meget for os, at du klart kan anbefale Grauballe Bryghus. Den slags opbakning gør en stor forskel.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Saanut 5/5 tähteä

Der er god service og hurtig levering…

Der er god service og hurtig levering af en rigtig god øl.
Blot syntes i skal se på det meget plast i bruger at indpakke/beskytte øllet under transport - kunne der ikke bruges pap kasse med inddeling ?

mvh.

15. tammikuuta 2026

Hej Lars

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner – og for din ærlige feedback.

Vi er glade for, at du er tilfreds med både servicen, den hurtige levering og øllene. Din pointe omkring emballagen er helt fair. Vi bruger ekstra beskyttelse for at sikre, at øllene kommer sikkert frem, men vi er løbende i dialog om mere bæredygtige løsninger, herunder alternativer med pap og inddeling.

Tak fordi du tog dig tid til at gøre os opmærksomme på det.

Købte nytårskassen i år

Købte nytårskassen i år! God blanding af forskellige typer øl… både kendte og nye!

En rigtig god oplevelse hele vejen fra køb til glas!

Anbefaling herfra

22. joulukuuta 2025

Hej Jakob

Tusind tak for de pæne ord. Det er dejligt at høre, at nytårskassen gav en god blanding af både kendte og nye øl, og at oplevelsen fungerede hele vejen fra køb til glas.

Tak for anbefalingen, den sætter vi stor pris på.

Fornøjelse

Fornøjelse. Hver gang man tager en tår er det som at vinde i eurojackpot.
Havde købt 6-7 øl og alle er godkendte og kan klart anbefales

6. tammikuuta 2026

Hej Peter

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at alle øllene faldt i din smag og at oplevelsen var en fornøjelse hele vejen igennem.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det og anbefale os videre.

Saanut 4/5 tähteä

Det er første gang jeg prøver med fragt…

Det er første gang jeg prøver med fragt med øl. Det var rigtig flot emballeret og selvfølge nogle rigtig god øl

29. joulukuuta 2025

Hej Kim

Mange tak for anmeldelsen. Dejligt at læse, at din første oplevelse med fragt fra os gik godt. Vi håber at øllene lever op til dine forventninger.

Vi vil altid gerne høre, hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre – så næste oplevelse kan blive helt fuldkommen.

Super godt øl

En let og ukompliceret adgang til super godt øl

5. tammikuuta 2026

Hej Peder

Tusind tak for din anmeldelse. Skønt at læse, at vores øl gav dig en let og ukompliceret oplevelse.

Vi vil altid gerne vide, hvordan vi kan gøre oplevelsen endnu bedre, så næste gang måske bliver helt i top.

Saanut 2/5 tähteä

Ingen respons på mailen

Ingen respons når vi skriver til dem
En af de øl vi bestilte, var kun halvt fyldt op, sendte mail med billed, skrev to gange plus fb ingen respons!!!!!

3. tammikuuta 2026

Hej Birgitte

Mange tak for din anmeldelse. Vi kan godt se, at Silkeborg Pilsneren på billedet var fyldt lidt mindre op end normalt, og det er selvfølgelig ikke godt nok.

Vi har i dag, personligt været forbi og sat en ny Silkeborg Pilsner ved din dør som erstatning, så oplevelsen forhåbentlig bliver bedre. Det betyder meget for os, at både øllene og servicen lever op til det vi gerne vil stå for.

Sig endelig til, hvis der er noget vi kan gøre anderledes eller bedre. Det hjælper os med at give endnu bedre oplevelser fremover.

Saanut 5/5 tähteä

En øl-oplevelse over det sædvanlige

En øl-oplevelse over det sædvanlige, men mange forskellige typer øl. Prøvede både jule- og nytårskassen med stor fornøjelse. Grauballe øl kan stærkt anbefales, både med hensyn til smag og styrke

2. tammikuuta 2026

Hej Peter

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os, at både jule- og nytårskasserne har været en fornøjelse samt at øllene lever op til dine forventninger med både smag og styrke.

Masser af spændende øl

Jeg købte julesmagekassen, 4 andre øl og et par af de flotte glas som julegave. Der er virkelig nogle spændende øl i smagekassen. Peters Jul har vi prøvet før, og den er altid et hit. Vi glæder os til at smage de andre. Måske et par af dem kommer på nytårsbordet.

19. joulukuuta 2025

Hej Trine

Tusind tak for anmeldelsen. Dejligt at høre, at smagekassen og glassene faldt i god jord. Vi håber, i fik en mindst ligeså god oplevelse med de andre øl til nytår.

Fremragende service

Jeg læste en anmeldelse på JP.dk, og fik lyst til at prøve en af dem som fik den højeste karakter i deres juleøl smagning. Efter at jeg undersøgte hvad der kunne være det rigtige valg for mig, valgte jeg at tage chancen med et ukendt bryghus, flere hundrede kilometer væk fra min egn i Danmark. Vi skulle bruge de bedste øl til juleaften med and, det blev deres munke øl der gjorde udslaget for mig, og jeg har ikke fortrudt det et eneste sekund. Virkelig kvalitets øl, til en fair pris. Nu har jeg netop afholdt julefrokost med min familie, endnu en lejlighed til at nyde deres store udvalg. Tusind tak for den fine service, de blev leveret til Falster i gummiindpakning.

19. joulukuuta 2025

Hej Jan

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at både øl og service kunne bidrage til gode juleoplevelser og at øllene blev modtaget med glæde på Falster.

Munkens Juledrøm synes vi også er fantastisk til blandt andet lige netop and.

Saanut 5/5 tähteä

Købte forskellige øl ved Grauballe…

Købte forskellige øl ved Grauballe Bryghus til julegaver til 3 personer.
Gruede lidt for hvordan så mange øl kunne sendes uden nogle gik i stykker.
Men hver øl sendes i en "airbag", uden mulighed for at gå i stykker.
Flot.
Dejligt der også kan bestilles alkoholfri øl.

Øllene kom hurtigt efter bestilling.
Modtagerne af øllene var benovet, og glæde sig til at smage de forskellige øl.

23. joulukuuta 2025

Hej Heidi

Tusind tak for de fine ord. Skønt at læse, at julegaverne blev godt modtaget, og at både forsendelse og udvalget levede op til forventningerne. Vi håber øllene smager og kan skabe nogle gode øl-stunder.

Saanut 5/5 tähteä

Super service, og gode øl

Super service; Jeg kunne afhente lige ved døren, ringede en times tid i forvejen. Direktøren selv tog imod og overleverede de bestilte øl med smil og en god snak om bryghuset, ølbrygning, de forskellige events, som de tilbyder mv.
NB! Og så er øllene fremragende! Skål, og Glædelig Jul.

9. joulukuuta 2025

Hej Sus

Mange tak for de pæne ord. Dejligt at læse, at både service og øl levede op til dine forventninger og at besøget blev en god oplevelse med lidt snak om bryghuset.
Det er altid hyggeligt med en god "øl-snak".

Skål og rigtig godt nytår!

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig gode øl, prøv dem

Virkelig gode øl, kan kun anbefales

25. joulukuuta 2025

Hej Hugo

Tusind tak for din anbefaling. Det glæder os, at øllene faldt i god jord. Vi håber, du får mange gode smagsoplevelser fremover.

Saanut 5/5 tähteä

Personlig kontakt. Hurtig levering og gode produkter!

17. joulukuuta 2025

Hej

Tak for anmeldelsen. Dejligt at læse, at både den personlige kontakt og leveringen levede op til forventningerne.

jullegave til imorgen,

Oplevelsen må vente til imorgen,det er lulegave til vores svigersøn,så vi håber på en god oplevelse.🎅👍

23. joulukuuta 2025

Hej Alex

Mange tak for din anmeldelse. Vi håber, at svigersønnen blev glad og øllene kunne skabe lidt ekstra hygge i julen.

Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre næste gang, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi vil altid gerne give den bedste oplevelse.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin