God service Man kan afhente og få leveret Ved levering er varen pakket solid ind Venlig betjening ved afhentning Godt udvalg af gode øl Hurtig levering
I vores band er der stor venskabelig rivalisering mellem IPA-drikkerne og os, der sværger til de knaldsorte øl. Hos Grauballe har vi endelig fundet sort skyts, vi kan tvinge i IPA-trommeslageren som t... Näytä lisää
SUPER SUPER OPLEVELSE HVER GANG. Stor ros til jeres hjemmeside, der mere end indbyder til at "friste" kunden med god samvittighed. Det er fantastiske øl - Peters Jul, Nytårs smagekasse, Sorte... Näytä lisää
Jeg bestilte smagspakken af de mørke øl til min søn, alt gik som aftalt, hurtig levering - pakken stod foran døren - han er nu ved at smage sig igennem de første 3 øl og som han siger: hvis det for... Näytä lisää
Grauballe Bryghus er et dansk mikrobryggeri fra Midtjylland, grundlagt i 2002. Vi brygger øl med fokus på håndværk, gode råvarer og smag i balance. Sortimentet spænder fra klassiske øltyper til sæson- og specialbryg. Ud over øl tilbyder vi smagninger, events og en bryggerioplevelse i vores bar og bottleshop i Silkeborg.
Hagemannsvej 6 D, 8600, Silkeborg, Tanska
- 86 87 76 84
- ale@grauballe-bryghus.dk
- grauballe-bryghus.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 45 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Alt var godt
Alt var godt, at hver enkelt øl var flot sikret i plastbox, go service.
Gode flasker som er godt emballeret…
Gode flasker som er godt emballeret under forsendelse.
Jeg koeber helt sikkert igen meget snart
Gode øl fra Silkeborg
Gode øl fra Silkeborg, hurtig service og levering 👍🏻
Nem og hurtig levering af smage kasser
Nem og hurtig levering af smage kasser. Endnu tilgode at smage øllet
Gode forskellige mørk øl.
Nemt og hurtig levering
Nemt og hurtig levering. Vi glæder os til at smage på dem
Hurtige levering
Hurtige levering
Hver flaske parket ind i bobelplast
hurtig levering og flot pakket ind i…
hurtig levering og flot pakket ind i plast så ikke flaskerne kunne gå i stykker under transport
Jeg købte den kasse med de mørke øl.
Jeg købte den kasse med de mørke øl.
De kom Hurtigt med posten.
Var godt og sikkert pakket ind.
Jeg syntes godt om dem alle.
Men specielt mosebryg bliver nok min nye favorit øl.
Kvalitetsprodukter .
Kvalitetsprodukter .. ikke discount øl , som f.eks. bitre/sure øl fra Ceres, Albani., Carlsberg m.fl.
Nemt og overskueligt at bestille/ gerne…
Nemt og overskueligt at bestille/ gerne havde jeg givet den sidste stjerne med- når den nu mangler, skyldes det udelukkende lidt lang leveringstid i forhold til det annoncerede.
Problemfri levering og gode øl!
Fantastisk godt mørkt øl.
Fantastisk øl.
Jeg har været igennem 3 forskellige smagskasser .
Umuligt at sige hvilken der er bedst . Det de bedste øl jeg har smagt .
noget sted fra . nogensinde ,
Er super fan
Godt bryg.Dygtige folk I har
Jeg forventede sort øl men det meste er…
Jeg forventede sort øl men det meste er Ale. Den sorte øl jeg har smagt er ok, men ikke noget man ikke kan brygge bedre selv. Er ikke voldsomt utilfreds men kommer ikke til at bestille igen en anden gang
Tak for super lækre mørke øl
Tak for super lækre mørke øl. Kan anbefales de smage virkelig godt. Hurtig levering og de var pakket super godt ind. God gave ide.
Købte den sorte smagekasse
Købte den sorte smagekasse, virkelig hurtig levering selv om det var snestorm. Fin indpakning. Dejlig øl.
Sikker sending
Fik en kasse med 10 mørke øl. Som bestilt. Blev forbavset, da jeg pakkede ud, for hver flaske var sikkert pakket ind i bobleplast. Det havde jeg alligevel ikke regnet med, men det er da en super god måde at sende på.
Forøvrigt er øllene rigtig gode. Vi er stor-yndere af mørke øl. Skønt at prøve nogle nye.