Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi fik udført både malearbejde og gulvbehandling, meget tilfredse med udført arbejde. Klar og god kontakt og information fra indgåelse af aftale til udført arbejde.
Med kort varsel kom Goran og så lejligheden an og vi snakkede opgaven igennem. To dage efter sleb og malede GP vores gamle trægulv i løbet af weekenden. Hurtigt og effektivt og et pænt resultat. Min e... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yhteystiedot
Lyngby Hovedgade 102D, 2800, Kongens Lyngby, Tanska
- info@gp-byggeservice.dk
- gp-byggeservice.dk
Maler arbejde og gulvbehandling
Kan helt klar anbefales
GP Byggeservice var en fornøjelse at have til at udføre maler arbejde hos os. De kom til den tid, som var aftalt og gik ikke før opgaven var udført. Jeg er også super glad for det færdige resultat 4 store rum på 3 dage! Jeg kan helt klar anbefale dem.
Hilsen Elizabeth
God dialog og perfekt udførte opgaver…
God dialog og perfekt udførte opgaver til den aftalte dato. Kan varmt anbefales.
Glimrende service
Glimrende service! Peter gik fluks til værks få dage efter at have kigge på lejligheden og inden ugens udgang var det færdigt. Nemt og bekvemt.
Vi fik slebet og lakeret vores trægulv…
Vi fik slebet og lakeret vores trægulv med et superflot resultat! Rigtig fin kontakt og kommunikation, ingen forsinkelser el. Vil til enhver tid anbefale Goran!
Effektivt, og godt arbejde
Goran, har slebet, ludbehandlet og lakeret vores gamle slidte originale gulve i vores villa fra 1925. De er blevet superflotte, og Goran har været. meget hjælpsom og lydhør overfor vores ønsker. Det er et smukt og professionelt arbejde han og hans søn har leveret, vi er meget tilfredse, og vil til enhver tid anbefale GP byggeservice
Flot resultat og udført til tiden
Goran var hurtig til at komme og se gulvet som skulle slibes og lakeres, gav et godt tilbud og var vildt hurtig til at gå i gang med opgaven. Resultat blev rigtig flot, og vi er meget tilfredse!
Super service. Reagerede hurtigt på henvendelse. Fik hurtigt et tilbud og udført arbejdet. Kom til tiden. Godt kvalitet, pænt afsluttet og rengjort inden vi selv kom hjem.
Parketgulve lagt af GP-Byggeservice
GP-Byggeservice har lagt nye parketgulve for os i forbindelse med renovering af to lejligheder. Vi er yderstilfredse med udførslen af arbejdet og resultatet, herunder kvaliteten af selve gulvet, som er helt i top. Vi kan varmt anbefale GP-Byggeservice.
Særdeles tilfreds med det udførte…
Særdeles tilfreds med det udførte gulvarbejde de fremstår nu som nye
Very professional approach and flawless work
Very professional approach and work, highly recommended, the painting work was flawless, and everything was cleaned and settled in ready to move in way
Venlig og professional
Venlig og professional. Kan kun anbefales
Jeg kan kun anbefale Goran og GP…
Jeg kan kun anbefale Goran og GP byggeservice. De udførte afhøvling af gulve og polering samt lak og maling af hele min lejlighed samt døre og vinduespartier. Resultatet er meget tilfredsstillende og blev opnået på kort tid. Der var løbende og god kommunikation om opgaven undervejs, og jeg følte mig i gode hænder fra start til slut.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse med Goran og GP byggeservice. De trådte til med kort varsel og udførte et flot arbejde med fuldslibning og polering samt lak af vores gulve.
Nem og hurtig kommunikation.
Vi er meget tilfredse!
Gulvslibning og malerarbejde
I forbindelse med overtagelse af ny bolig bestilte vi GP Byggeservice til at slibe gulve i hele huset. Med kort varsel lykkedes det ligeledes Goran og hans medarbejdere at nå at male overalt før indflytningen. Vi havde tæt kommunikation undervejs , hvor detaljer blev drøftet og vi fik løbende tilsendt billeder af arbejdsprocessen. Vi er meget tilfredse med resultatet og giver firmaet vores bedste anbefaling.
Super flot arbejde
Super flot arbejde, kunne tiltræde med kort varsel og overholdte tidsplanen hele vejen. Super god kommunikation - kan klart anbefales
God kommunikation i hele forløbet og…
God kommunikation i hele forløbet og flot arbejde!
God service og flot resultat
Goran kom ud og så opgaven først og gav hurtigt svar omkring pris og tidspunkt for opgaven. God kommunikation på telefon og sms. Rigtig flot resultat med afslibning og behandling med hvid lud og hvid olie.
Flotte gulve
Flotte gulve, god kommunikation. Klar anbefaling.
GP-Byggeservice - et godt firma
Fik fat i GP-Byggeservice via 3-Byggetiilbud.
De var rimelig i pris, har overholdt alle aftaler og gjort at godt arbejde.
Jeg er meget tilfreds :-)
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.