Banner for GoTutor | Lektiehjælp

GoTutor | Lektiehjælp Arvostelua 431

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Vi har været yderst tilfredse med GoTutor, som vi har brugt i lidt over 1 år til lektiehjælp i matematik til vores datter. Vi var utroligt glade for Neela, som var vores datters tutor. Neela var vir... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Da vi overvejede at få en mentor til vores søn, undersøgte vi flere udbydere og havde også kontakt med et par stykker. Hos GoTutor fik vi hurtigt en rigtig god service – og isæ... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi har haft en rigtig god oplevelse med lektiehjælp gennem GoTutor. Min datters tutor, Katrine, har været både sød, imødekommende og meget dygtig til at lære fra sig. Hun formår at forklare tingen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi har været super glade for hjælpen, som Cecilie har fået fra Signe Karmann Larsen. Hver gang har hun glædet sig til timerne, som ifølge hende gik alt for hurtigt i forhold til, når hun var i skole... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

5. Tutorointipalvelu

Tietoja yrityksestä GoTutor | Lektiehjælp

Yrityksen kirjoittama

GoTutor – Skræddersyet lektiehjælp

Velkommen til GoTutor – din professionelle partner i lektiehjælp og faglig udvikling. Vi tilbyder 1-til-1 undervisning til folkeskole- og gymnasieelever i hele Danmark, både fysisk og online.

Vores mål er at skabe faglig fremgang, selvtillid og skoleglæde gennem undervisning, der er tilpasset den enkelte elevs niveau og behov.

Hos GoTutor hjælper vi elever med at:

• 📈 Forbedre deres faglige niveau
  • 🧠 Få styr på lektier, afleveringer og eksamener
  • 💪 Opbygge motivation og tro på egne evner

🎯 Hvorfor vælger familier GoTutor?

• ✔️ Skræddersyet 1-til-1 undervisning
  • ✔️ Velovervejet match mellem elev og underviser
  • ✔️ Dygtige og nøje udvalgte undervisere
  • ✔️ Ingen binding – fuld fleksibilitet

⭐️ Dokumenteret kvalitet og tryghed

Vi er stolte af vores mange 5-stjernede Trustpilot-anmeldelser og den tillid, forældre og elever viser os.

🎓 Klar til at komme i gang?

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak.

👉 Kontakt os i dag

📞 Ring til os nu: 71 99 71 90

En del af Egmont

GoTutor er en del af Egmont via Lindhardt og Ringhof

GoTutor er en del af Egmont via Lindhardt og Ringhof

Vi er stolte af at være en del af Egmont! Ligesom Egmont sætter vi os hos GoTutor høje mål: Det er GoTutors vision at tilbyde lektiehjælp af absolut højeste kvalitet, som øger både faglighed, selvtillid og skoleglæde hos eleverne.

Adgang til førende læremidler via Egmonts undervisningsforlag

Vores lektiehjælpere har adgang til både digitale læremidler og undervisningsbøger. Alinea, MatematikFessor og Ordblindetræning udvikler undervisningsmateriale til grundskolens, inkl. materialer til undervisning af elever med ordblindhed, mens Praxis udvikler materialer til de gymnasiale uddannelser. Adgangen til de mange gode undervisningsmaterialer øger kvaliteten af GoTutors lektiehjælp

Adgang til førende eksperter via Egmonts undervisningsforlag

GoTutors lektiehjælpere har adgang til førende eksperter inden for en række områder, bl.a. ordblindhed, dansk og matematik. Eksperterne bidrager med generelle anbefalinger, og de står til rådighed, når underviserne har brug for faglig bistand. De dygtige eksperter styrker kvaliteten af GoTutors lektiehjælp ved at bidrage til:

• Udvælgelse af materialer og opgaver
  • Planlægning af og sparring om forløb
  • Uddannelse af lektiehjælperne

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Stor anbefaling

Vi har haft en virkelig positiv oplevelse med GoTutor, og jeg vil varmt anbefale dem til alle, der søger støtte til deres barns skolegang. Vi har fået hjælp i over 1 år, og underviseren har fra dag ét været både kompetent og utrolig tålmodig.

Derudover er servicen i top. Fra vores første kontakt har vi følt os hørt og taget seriøst. De er hurtige til at svare og sørger for, at man altid føler sig godt informeret og tryg i processen. Uanset hvem jeg har talt med i virksomheden, har de haft styr på tingene og været både professionelle og imødekommende.

Vi har fået ro i maven og en tro på, at vores datter er på rette vej i skolen, både ift. det faglige og trivslen. Det er en investering, der klart er pengene værd!

9. syyskuuta 2024

Kære Martin

Mange tak for at dele jeres oplevelse med GoTutor på Trustpilot.

Det glæder mig virkeligt at læse, at GoTutors underviser blev opfattet som både kompetent og tålmodig. Kompetence og tålmodighed er afgørende for et godt læringsforløb i trygge rammer. Det glæder mig også at læse, hvordan du beskriver dialogen med vores ansatte her på kontoret. Jeg vil tillade mig at dele dine positive ord med dem.

Frem for alt er det virkeligt positivt at læse, hvordan jeres datter er kommet på rette vej i skolen i forhold til både faglighed og trivsel.

Igen tak for at dele jeres oplevelse og lade os hjælpe jeres datter!

Saanut 5/5 tähteä

When I been lived in Denmark I got a…

When I been lived in Denmark I got a great help yo my child. Highly recommend!

7. syyskuuta 2024

Dear kunde

Thank you very much for recommending GoTutor at Trustpilot.

I am very happy to read that your child got great help from GoTutor while you lived in Denmark. Customer satisfaction is the most important goal for GoTutor.

Thank you for sharing your experience.

Virkelig god oplevelse

Har haft en rigtig god oplevelse med GoTutor. Vores tutor har virkelig formået at gøre undervisningen god og tilpasset. Det har både hjulpet på de faglige udfordringer og også på selvtilliden og lysten til at lære. Derudover er de super fleksible, hvilket har gjort det nemt at få det til at passe ind i en travl hverdag. Kan anbefales!

6. syyskuuta 2024

Kære Jeppe

Tak for at dele jeres oplevelse med GoTutor.

Det glæder mig meget at læse, hvordan jeres tutor har styrket faglighed, men også selvtillid og lysten til læring. Ved GoTutor tror vi på, at trivsel og læring går hånd i hånd. Derfor har vores lektiehjælp både fokus på det faglige samt områder såsom motivation og skoleglæde.

Det er også meget positivt at læse, hvordan tutoren har gjort undervisningen god og tilpasset. Lektiehjælp ved GoTutor skal være 100% tilpasset den enkelte elevs unikke behov og udfordringer.

Igen mange tak for at dele jeres oplevelse.

Fik tildelt lærer indenfor 24 timer

Vi stod akut og manglede hjælp til en reeksamen i matematik, jeg skrev til søndag aften og mandag eftermiddag var der allerede fundet en lærer. Vi har kun ros til den unge mand der tog sig af undervisningen, måden han underviste gjorde at vores søn i løbet af kun 5 timer pludselig forstod det han ikke forstod før.

De har vores bedste anbefalinger og jeg er taknemmelig for det hjælp vi fik

30. elokuuta 2024

Kære Louise

Mange tak for at dele jeres oplevelse med GoTutor.

Det er meget positivt at læse, hvordan tutoren fra GoTutor fik løftet jeres søn i matematik. Det er helt afgørende for os, at vores tutorer kan give eleverne en faglig forståelse.

Det glæder mig også at læse, at du føler, at GoTutor hurtigt fandt en tutor til jer. Vi gør os meget umage med at skabe det helt rette match så hurtigt som muligt så undervisningen kan starte.

Igen mange tak for at dele jeres oplevelse og lade os hjælpe.

Saanut 5/5 tähteä

GoTutor leverer virkelig en topklasse…

GoTutor leverer virkelig en topklasse service! Min oplevelse har været særdeles positiv, hvor alt bare fungerer - både nemt og yderst professionelt. De ansatte er utrolig venlige og imødekommende.

Det er tydeligt, at GoTutor sætter en ære i at tilbyde en høj standard, hvilket gør det til en fornøjelse at være kunde hos dem. Jeg kan varmt anbefale GoTutor til alle, der søger kvalitetsundervisning.

27. elokuuta 2024

Kære Daniel

Mange tak for at dele din oplevelse med GoTutor her på Trustpilot.

Det glæder mig meget at læse, at du beskriver vores service i så positive vendinger. Det er altafgørende for os at give vores kunder en god serviceoplevelse. Jeg vil tillade mig at dele dine ord med vores ansatte her på kontoret.

Det er også glædeligt at læse, at du mener, at vores undervisning har høj kvalitet og standard.

Igen mange tak for din anmeldelse af os på GoTutor.

Super oplevelse

Super oplevelse for både min datter og jeg.
Utroligt nemt at komme i gang, og generelt bare en rigtig god og brugervenlig platform.
Min datter har fået hjælp af en virkelig dygtig og tålmodig lektiehjælper, hvilket har givet os mindre stress og mere frihed i hverdagen.
Klar anbefaling herfra.

20. elokuuta 2024

Kære Peter

Mange tak for at dele din oplevelse med GoTutor.

Først og fremmest glæder det mig, at I har haft en god oplevelse med vores service og lektiehjælper. Vi gør os meget umage med at skabe en god kundeoplevelse for både forældre og elever.

Det glæder mig specielt at læse, at du beskriver jeres lektiehjælper som dygtig og tålmodig. Kompetence og tålmodighed er to af de vigtigste egenskaber for en god lektiehjælper ved GoTutor.

Igen mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot samt din anbefaling af GoTutor.

Fantastisk Undervisning og Professionel Support

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Gotutor! Deres undervisere er ikke kun fagligt kompetente, men også utrolig dygtige til at forklare komplekse emner på en letforståelig måde. Min tutor var altid velforberedt og skræddersyede undervisningen til mine specifikke behov og udfordringer, hvilket gjorde, at jeg hurtigt fik en bedre forståelse for de emner, jeg kæmpede med.
Jeg oplevede også stor fleksibilitet i forhold til tidspunkter, hvilket var en stor fordel i en travl hverdag.

Alt i alt kan jeg varmt anbefale Gotutor til alle, der har brug for ekstra hjælp til deres studier. Deres professionelle tilgang og engagerede undervisere har virkelig gjort en forskel for mig!

24. toukokuuta 2024

Kære Lærke

Først og fremmest tak for din anmeldelse af os på GoTutor.

Det glæder mig meget at læse, at du har haft en god oplevelse med en tutor fra vores virksomhed. Specielt er det positivt at læse, at du oplevede tutoren som faglig samt med en god evne til at forklare stoffet på en forståelig måde. Ved GoTutor lægger vi vægt på, at en tutor både skal være faglig kompetent samt pædagogisk i sin undervisning.

Det glæder mig også at læse, hvordan du beskriver vores support hos GoTutor. At du opfatter vores support som professionel glæder mig og jeg vil tillade mig at dele dine ord med vores team.

Igen mange tak for at dele din oplevelse og tak for at lade os hjælpe dig.

En fantastisk oplevelse!

Lektiehjælp hos Gotutor har været en fantastisk oplevelse. Lige start har personalet hjulpet og været meget hjælpsomme ift mine behov og udfordringer. Lektiehjælperen har til fulde forstået mit behov for hjælp og lagt en skræddersyet plan som i dag har betydet jeg er et markant bedre sted. Kan kun anbefale Gotutor til alle. Søde og rare mennesker der altid er til rådighed hvis man har spørgsmål. Skønne lektiehjælpere der sætter sig ind i ens behov og udfordringer. Skøn oplevelse!

1. huhtikuuta 2024

Kære Laura

Mange tak for din anmeldelse af os.

Først og fremmest glæder det mig meget at læse, hvordan du beskriver din oplevelse med GoTutor. Tilfredse kunder er det vigtigste for os!

På den ene side er det positivt at læse, at du oplevede vores personale på kontoret som hjælpsomme og rare. På den anden side er det også meget glædeligt at læse, at vores lektiehjælpere levede op til dine forventninger. Særligt noterer jeg, at du følte, at GoTutor gav dig et skræddersyet forløb, hvilket altid er vores ambition, da ingen elever er ens, men derimod har helt unikke behov.

Igen mange tak for at dele din oplevelse med GoTutor.

God hjælp.

Jeg kan virkelig anbefale Go Tutors lektiehjælp. Det har været så godt for min 11 årige søn, Albert, at han gennem hele foråret stille og roligt har fået ekstraundervisning i matematik, Nu, hvor han lige er begyndt i femte, er faget ikke længere på hadelisten!
Vi har haft nemt ved at ændre i de aftalte tider, hvis det ikke lige har passet, og vores lektiehjælper er vildt sød og tålmodig med Albert.

Kære Mor Rikke

Mange tak for at dele din oplevelse med GoTutor her på Trustpilot.

Det glæder mig virkeligt at læse, at matematik ikke længere er et hadefag for din søn. Vi ved, at matematik desværre er et fag, som mange elever har udfordringer med. At vores tutor har ændret din søns syn på dette fag, gør mig oprigtigt glad.

Det er også meget positivt at læse, at du har oplevet din søns lektiehjælper som sød og tålmodig. Ved GoTutor gør vi os meget umage med at finde den helt rette lektiehjælper til eleven, da et godt match er en forudsætning for læring.

Igen mange tak for at anmelde os på Trustpilot og anbefale vores lektiehjælp til andre.

Saanut 5/5 tähteä

Vi har haft en rigtig god oplevelse med GoTutor og vores lektiehjælper

Vi har haft en rigtig god oplevelse med GoTutor - hurtig hjælp til vores søn og en helt sød og meget dygtig underviser. Tusind tak for at vi nu har en smilende søn, der gik glad på ferie efter fine eksamenskarakterer, og stadig smiler, nu når han skal begynde igen.

Kære Jane

Mange tak for at beskrive jeres oplevelse med GoTutor her på Trustpilot.

Først og fremmest glæder det mig at læse, at jeres familie har haft en god oplevelse med GoTutor og jeres lektiehjælper. At du oplevede jeres lektiehjælper som sød og dygtig, er virkeligt positivt at læse.

Det glæder mig også meget at læse, at jeres søn opnående gode resultater til eksamen samt glad og smilende gik på ferie.

Igen mange tak for at dele jeres oplevelse og lade os hjælpe jeres søn.

Saanut 5/5 tähteä

Min søn har altid bøvlet med…

Min søn har altid bøvlet med matematikken og har også et lidt iltert temperament - det er ikke den bedste cocktail. Jeg har efter bedste evne forsøgt at hjælpe ham. Der er bare noget med forældre og lektiehjælp til egne børn - det går ofte i spids. Det ændrede sig radikalt da vi benyttede GoTutor, vi har haft forskellige som har gjort hele forskellen for knægten. Det er som om den "fremmede" autoritet har genhør og dermed stiger indlæringen betydeligt. Han (min søn) har faktisk fundet glæden ved matematik, som bestemt ikke er min fortjeneste men GoTutor's. Så virkelig - en stor anbefaling herfra.

Kære Jakob

Tak for at dele din oplevelse med GoTutor.

Det glæder mig oprigtigt, at din søn har fundet glæden ved matematik. Vi ved, at mange elever har det svært med netop det fag. At vi har hjulpet din søn med at genfinde glæden ved matematikfaget, er meget positivt at læse.

Det er frem for alt glædeligt at læse, at du føler, at lektiehjælperne fra GoTutor har gjort en stor forskel for din søn.

Igen tak for at dele din oplevelse og lade os hjælpe din søn med matematik.

Saanut 4/5 tähteä

kundeservice

Underviseren var super, men deres betaling afdeling har slet ikke styr på afregning og refundering. Jeg har ventet en måned på refundering og opdaget, at der blev fratrukket yderligere betaling.
Da jeg kontaktet kundeservice, har de rettet fejl med de samme. Jeg fik også et opkald fra chefen, da hun vil sikre en fejlfri service fremadrettet og implementere de nødvendige ændring til sagsbehandling. De har taget ansvar og gjort det godt. De tilbud nogle ekstra undervisningstimer som kompensation.
En dårlig start men en positiv afslutning.

14. elokuuta 2024

Kære Farhat

Mange tak for din feedback og en god dialog over telefonen.

Vi er utroligt glade for at høre om jeres gode oplevelse med tutoren, og ser frem til at fortsætte samarbejdet.

Endnu engang beklager jeg meget, den forsinkelse og misforståelse der er sket i forbindelse med jeres betaling grundet ferieperiode. Tak for at dele din oplevelse med mig, så vi kan forbedre vores kundeservice og gøre vores arbejde endnu bedre fremover.

Sarah / GoTutor

Saanut 4/5 tähteä

Kompetent eksamenshjælp og meget kundevenlig opfølgning

Vi ringede til GoTutor, da vores søn skulle have matematik eksamenshjælp. Intet at udsætte. GoTutor fandt en studerende fra DTU, der var villig til at træde til hurtigt.

Andreas fra DTU var virkelig kompetent og kunne omsætte kompliceret matematik til noget mere forståeligt.

Vores eneste 'men' er, at GoTutor under bookningssamtalen sælger en 'pakke' med 10 timers eksamenshjælp på trods af, at vores søn udelukkende kunne nå at bruge få timer. Det betød, at timer skulle refunderes. Disse skulle være afmeldt inden 1. august 2024, hvilket ikke blev nævnt i samtalen.

Da vi henvender os efter 1. august, refererer GoTutor i første omgang til deres forretningsregler og bekræftelsesmailen, refunderingsbetingelsen står nederst. Vi fandt dog en løsning og er meget tilfredse!

Tak til GoTutor for den geniale idé, at trække på studerende til at undervise yngre studerende, når lærerkræfterne svigter!

15. elokuuta 2024

Kære Charlotte

Tusind tak for at dele din oplevelse med os.

Vi gør os altid meget umage med at finde en tutor med den helt rette faglige og pædagogiske profil, så det er dejligt at høre, at Andreas’ formidlingsevner har været så givende for din søn!

Det ærgrede mig, at du ikke har følt dig ordentligt informeret om vores gebyrfrie refundering. Hos GoTutor er der ingen binding på timerne, og man betaler således kun for de timer, man faktisk bruger. Ønsker man en refundering af ubrugte timer, skal man selv række ud til os inden timernes udløb, hvilket fremgår af vores forretningsbetingelser, der også fremsendes i forbindelse med oprettelse af forløb.

Jeg er glad for, at vi sammen kunne finde en god løsning, og at vi nu ved, at vi fremover kan gøre endnu mere for at tydeliggøre disse betingelser i vores dialog med vores kunder.

Sarah / GoTutor

Saanut 5/5 tähteä

Danmarks sødeste & mest kompetente lektiehjælpere- samt administrationsteam

Ifm. mit afsluttende skoleprojekt/SRP, fik jeg uundværlig hjælp af danmarks bedste lektiehjælper, ved Gotutor.
Dette bestod både af lektiehjælp i fagene: matematik og engelsk, samt hjælp til at skrive min SRP.

En stor ros skal lyde for Gotutors indledende screening af mig, hvor jeg nøje blev spurgt ind til mine udfordringer og bekymringer - men også mine videre mål, drømme og interesser. Alt sammen til for, at matche mig bedst muligt op mod den rette lektiehjælper.

Lektiehjælperen jeg fik tildelt, var yderst kompetent og faglig stærk i netop de fagområder, som jeg søgte hjælp til. Derudover havde vi op til flere interesser tilfælles, dette gjorde hele oplevelsen langt sjovere, når jeg måtte have en pause fra fagstoffet.

Alt i alt et virkelig professionelt, pædagogisk og menenskeligt team ud over det sædvanlige.
Jeg afsluttede projektet/SRP'en med et flot 12tal.

Et stort tak til Gotutor - stor anbefaling herfra!

13. elokuuta 2024

Kære Martin

Mange tak for at dele din oplevelse med GoTutor her på Trustpilot.

Først og fremmest glæder det mig meget at læse, at du føler, at lektiehjælperen fra GoTutor var det helt rette match for dig – både fagligt og personligt. Vi gør os meget umage med at skabe et perfekt match, som giver klare resultater, men også en god oplevelse med det at få lektiehjælp.

Det er meget glædeligt at læse, hvordan du beskriver vores team herinde på kontoret. Ord som professionel og menneskelig udtrykker værdier, som GoTutor ønsker at stå for. Jeg vil derfor tillade mig at dele dine ord med teamet.

Igen mange tak for at beskrive din oplevelse med GoTutor og ikke mindst et stort tillykke med din flotte karakter for din SRP-opgave.

Kæmpe anbefaling

Vi har brugt Go tutor til vores barn i de senest to år og der lyder bare en kæmpe anbefaling herfra. Underviser var meget forstående, tålmodig og utrolig dygtig til sine fag. Jeg var meget overrasket over at go tutor havde så dygtige undervisere hos sig (gid man havde vidst det meget meget før). Service er også noget som det her firma bare forstår og tager seriøst af første snak. De svarer vitterligt hurtigt og de lytter (til alle ens tanker og frustrationer). Jeg har talt med flere hos dem og de er alle topdygtige og meget godt sat ind i det hele. Kort sagt, man er bare tryg og i de bedste hænder.
Jeg anbefaler go tutor til alle forældre og elever som har brug for hjælp til skolen og jeg ved godt at det for nogle kan blive mange penge, men det er alle penge værd og en fantastisk investering i ens barns fremtid og dagligdag.

8. elokuuta 2024

Kære Christina

Først og fremmest, mange tak for din anmeldelse af os.

På den ene side glæder det mig virkeligt at læse, at du har haft en positiv oplevelse med underviseren fra GoTutor. Det vigtigste for forløbet er underviseren, hvor egenskaber såsom tålmodighed og forståelse er afgørende. På den anden side glæder det mig også, at din kontakt med GoTutors koordinatorer har forløbet til din fulde tilfredshed – herunder en følelse af høj grad af service og en evne til at lytte.

Igen mange tak for din anmeldelse og ord om jeres oplevelse med GoTutor og jeres underviser.

Saanut 5/5 tähteä

Vi har været meget glad for den service…

Vi har været meget glad for den service og hjælpsomhed vi har modtaget fra GoTutor.

Enestående hjælp og gode egenskaber til at sætte sig ind i vores behov.

8. elokuuta 2024

Kære Daniel

Mange tak for din anmeldelse af os på GoTutor.

Det glæder mig meget at læse om din oplevelse med vores lektiehjælp. Først og fremmest er det glædeligt at læse, hvordan du mener, at vi har leveret god service og har været hjælpsomme. Service er meget vigtigt for os og det at være hjælpsomme udtrykker kernen i vores produkt.

Tak for at lade os hjælpe og igen mange tak for, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af forløbet og din oplevelse med GoTutor.

God service og tutor

Vi har købt et forløb hos Gotutor med stor tilfredshed fra starten hos den gode kundeservice, som svarede på vores spørgsmål hurtigt, til slutningen af forløbet, hvilket resulterede i bedre skoleglæde og positiv faglig udvikling. Hele processen var til stor glæde for familien og børnene, hvilket gav frihed og fleksibilitet.

Vi har valgt at bestille endnu et forløb hos Gotutor.

24. heinäkuuta 2024

Kære Familien Bjerg

Mange tak anmeldelsen af os på GoTutor.

Det glæder mig meget at læse, at forløbet ved GoTutor har været tilfredsstillende. Det er helt afgørende for os, at vores kunder er tilfredse i hele processen fra start til slut. Jeg glæder mig specielt over at læse, hvordan lektiehjælpen fra GoTutor har givet konkrete resultater i form af mere skoleglæde og faglig udvikling. Udover, at et forløb ved GoTutor skal være en god oplevelse, er det naturligvis målet, at det skal skabe tydelige resultater for eleven.

Igen mange tak for anmeldelsen og deling af jeres oplevelse med GoTutor.

Saanut 5/5 tähteä

GoTutor har overgået vores…

GoTutor har overgået vores forventninger på alle måder. De formåede at tage en elev, der var ufordret og til tider frustreret over matematikken, og gøre det til et fag, som han realt synes er spændende. Tutoren var ikke kun dygtig til matematik, men havde også en fremragende pædagogisk tilgang, der gjorde læringen sjov og engagerende. De metoder, som tutoren indførte, har også forbedret hans præstation i andre fag, hvilket viser, at undervisningen har haft en bred positiv indflydelse på hans skolegang.

Vi anbefaler GoTutor på det varmeste til andre forældre, der ønsker at give deres børn den bedst mulige støtte i deres uddannelse. Vi er overbeviste om, at denne investering vil have langsigtede fordele, og vi ser frem til at se vores andre børn få samme kvalitetsundervisning, når de når dertil.

15. toukokuuta 2024

Kære Mads

Mange tak for at dele din oplevelse med GoTutor.

Det glæder mig virkeligt at læse, hvordan vi har formået at løfte glæden ved matematik for jeres barn. Vi ved, at mange elever har udfordringer med netop det fag. I den forbindelse er det også positivt at læse, at vi har overgået jeres forventninger til forløbet.

Kernen i GoTutors produkt er tutorens undervisning, hvorfor det glæder mig meget at læse, at jeres tutor både blev opfattet som faglig kompetent samt pædagogisk i sin undervisning. Læring skal være sjovt og engagerende når man vælger at få undervisning fra en tutor ved os.

Igen mange tak for din anmeldelse af os på GoTutor og tak for at lade os hjælpe.

Saanut 5/5 tähteä

Lektiehjælp med kvalitet fra start til slut

Vores datter havde store udfordringer med mat og engelsk. Vi havde set GoTutors reklamer på tv2 og tænkte at det var dem som man gik til - og vi blev ikke skuffede !

Vi blev lynhurtigt ringet op og havde en meget seriøs og tryg samtale om min datters læring. Det var mange penge for os, så det var skønt at der ikke var et krav om at vi skulle binde os mange måneder.

Det bedste var den dygtige tutor som blev fundet til vores datter. Tutor var et perfekt fit og bare så sød og tålmodig. Min datter har glædet sig og låst op hver gang tutor kom på besøg og vi har følt at tutor virkeligt gad vores datter.

Resultat kan der ikke tages fejl af. Min datter er nu på niveau i matematik samt det engelske og græder ikke over lektierne mere. Et stort løft på ganske få måneder!

GoTutor har mine bedste ord og til slut havde vi nogle enkelte timer tilbage, som vi uden bøvl fik betalt hurtigt tilbage. Et firma, som virker seriøse, ordentlige og meget erfarne. Alle deres ansatte i telefonen er så søde og forstående og vil altid finde en god løsning.

Tak fra hele vår familie.

31. toukokuuta 2024

Kære Hans M.

Mange tak din anmeldelse af GoTutor.

Først og fremmest glæder det mig meget at læse, at hjælpen fra GoTutor har skabt klare resultater for jeres datter, fagligt og personligt. Vi ønsker at løfte vores elevers faglighed og glæde ved skolen, hvorfor dine ord er så positive at læse.

Det glæder mig også meget, at din oplevelse med vores koordinatorer via telefonisk kontakt har været positiv. Jeg tillader mig at dele dine ord med dem.

Igen mange tak for at beskrive jeres oplevelse med GoTutor samt at give os muligheden for at hjælpe din datter med matematik og engelsk.

Saanut 5/5 tähteä

GoTutor - en fantastisk hjælp…

GoTutor har været en fantastisk hjælp for min datter. Hun har kæmpet med matematik og dansk, men efter at vi fandt GoTutor, er hendes karakterer steget og hun har generelt en bedre forståelse for fagene. Vores tutor gør komplekse emner forståelige og engagerende. Deres service er professionel, fleksibel og brugervenlig. Kan varmt anbefales til alle, der har brug for lektiehjælp!

15. heinäkuuta 2024

Kære Claus

Mange tak for din anmeldelse af os på GoTutor.

Det glæder mig meget at læse, at hjælpen til din datter er foregået til din fulde tilfredshed. Frem for alt er det meget glædeligt at læse, hvordan lektiehjælpen har haft en positiv påvirkning på din datters karakterer og faglige forståelse. Kundetilfredshed samt effekt af vores hjælp er det vigtigste for os på GoTutor.

Det glæder mig også meget at læse, hvordan du beskriver vores service samt jeres oplevelse med tutoren. Vores koordinatorer på kontoret samt vores tutorer er kernen af vores produkt, hvorfor en positiv oplevelse af dem samt følelsen af et godt match er helt afgørende for os.

Igen mange tak for din anmeldelse og anbefaling af os.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin