Vi har været yderst tilfredse med GoTutor, som vi har brugt i lidt over 1 år til lektiehjælp i matematik til vores datter. Vi var utroligt glade for Neela, som var vores datters tutor. Neela var vir... Näytä lisää

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Da vi overvejede at få en mentor til vores søn, undersøgte vi flere udbydere og havde også kontakt med et par stykker. Hos GoTutor fik vi hurtigt en rigtig god service – og isæ... Näytä lisää
Vi har haft en rigtig god oplevelse med lektiehjælp gennem GoTutor. Min datters tutor, Katrine, har været både sød, imødekommende og meget dygtig til at lære fra sig. Hun formår at forklare tingen... Näytä lisää
Vi har været super glade for hjælpen, som Cecilie har fået fra Signe Karmann Larsen. Hver gang har hun glædet sig til timerne, som ifølge hende gik alt for hurtigt i forhold til, når hun var i skole... Näytä lisää
Velkommen til GoTutor – din professionelle partner i lektiehjælp og faglig udvikling. Vi tilbyder 1-til-1 undervisning til folkeskole- og gymnasieelever i hele Danmark, både fysisk og online.
Vores mål er at skabe faglig fremgang, selvtillid og skoleglæde gennem undervisning, der er tilpasset den enkelte elevs niveau og behov.
Hos GoTutor hjælper vi elever med at:
Vi er stolte af vores mange 5-stjernede Trustpilot-anmeldelser og den tillid, forældre og elever viser os.
Kontakt os i dag for en uforpligtende snak.
👉 Kontakt os i dagGoTutor er en del af Egmont via Lindhardt og Ringhof

Vi er stolte af at være en del af Egmont! Ligesom Egmont sætter vi os hos GoTutor høje mål: Det er GoTutors vision at tilbyde lektiehjælp af absolut højeste kvalitet, som øger både faglighed, selvtillid og skoleglæde hos eleverne.
Vores lektiehjælpere har adgang til både digitale læremidler og undervisningsbøger. Alinea, MatematikFessor og Ordblindetræning udvikler undervisningsmateriale til grundskolens, inkl. materialer til undervisning af elever med ordblindhed, mens Praxis udvikler materialer til de gymnasiale uddannelser. Adgangen til de mange gode undervisningsmaterialer øger kvaliteten af GoTutors lektiehjælp
GoTutors lektiehjælpere har adgang til førende eksperter inden for en række områder, bl.a. ordblindhed, dansk og matematik. Eksperterne bidrager med generelle anbefalinger, og de står til rådighed, når underviserne har brug for faglig bistand. De dygtige eksperter styrker kvaliteten af GoTutors lektiehjælp ved at bidrage til:
Vognmagergade 7, 1120, København K, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Vi har haft en rigtig god oplevelse med GoTutor. Vores datter kæmpede med matematikken, men efter at have fået en ny, perfekt matchet tutor, har hendes selvtillid og resultater forbedret sig markant - vi har været meget tilfredse :-)
GoTutor leverede både en personlig og professionel støtte fra start til slut. Kundeservice var lydhøre og tilpassede undervisningen efter vores behov, hvilket har gjort en stor forskel. Vi kan varmt anbefale GoTutor til alle, der søger en kompetent og engageret hjælp til deres barns skolegang.

Vastaus yritykseltä GoTutor | Lektiehjælp
Min søn havde en fantastisk oplevelse med sin matematik tutor og var lige præcis den individuelle opmærksomhed han havde brug for. Gotutor lyttede på vores behov og fandt en super løsning til os, vil helt klart anbefale andre at bruge denne service.

Vastaus yritykseltä GoTutor | Lektiehjælp
Vi havde fået tildelt en tutor som desværre sprang fra inden opstart. Lynhurtigt fandt GoTutor en ny til os og hun matchede perfekt. Tutor er virkelig dygtig og meget flexibel og står klar til at hjælpe når der er brug for det. Det har hjulpet vores datter rigtig meget og hun er blevet meget mere selvsikker i faget.

Vastaus yritykseltä GoTutor | Lektiehjælp
Vi har gjort brug af GoTutors kompetente undervisere ifm. undervisning af en række elever med særlige behov. Alt forløb som planlagt, lige fra af finde de bedste egnede undervisere til undervisningssituationen, oplæringen af disse i det specifikke undervisningsmateriale til afviklingen, hvor en masse forventningsfulde elever fik en sjov og lærerig dag. Klar anbefaling herfra.

Vastaus yritykseltä GoTutor | Lektiehjælp
Det har været til kæmpe hjælp, jeg har fået bedre styr på min ordblindhed og GoTutor har været med det meste af vejen.
Tak GoTutor

Vastaus yritykseltä GoTutor | Lektiehjælp
Kanon god oplevelse! Kan varmt anbefale - søde og professionelle, og altid til tiden.

Vastaus yritykseltä GoTutor | Lektiehjælp
GoTutor er super professionelle og fagligt kompetente. En virkelig god oplevelse også til prisen versus det store output.

Vastaus yritykseltä GoTutor | Lektiehjælp
Det bedste valg jeg har taget for mine børn, er at kontakte Gotutor for at jeg finde en dansk lærer til dem.
Gotutor har en af de bedste dansk undervisere, virkelig erfarne lærer.
Min søn er ordblind og som en klassisk ordblind har de udfordringer med at læse og stave, derfor valgte jeg at kontakte GoTutor for at få ekstra støtte til ham, det har helt klart hjulpet ham utrolig meget, min datter har haft lidt udfordringer med bogstaverne og dem har John hjulpet med at få styr på.
Min børn er virkelig glad for deres dansk undervisere John, han er professionel, og omsorgsfuld mand. Børne glæder sig til det bliver tirsdag til at han skal undervise dem, de vil slet ikke have forløbet afsluttet med John.
Der er altid plads til sjov og grin, og det er dejligt at børne føler sig trygge ved ham.
Han har hjulpet min børn med at blive bedre til at læse og skrive på kun 2 måneder, det er virkelig imponerende.
Vil helt klart anbefale en hver forældre til at kontakte Gotutor. Det er det bedste valg jeg har taget.

Vastaus yritykseltä GoTutor | Lektiehjælp
Virkelig en god oplevelse for vores barn og fik virkelig rykket hende fagligt.
Vi har haft en rigtig dygtig tutor ude i matematik og har virkelig hjulpet vores datter med at rykke sig - klar anbefaling herfra.

Vastaus yritykseltä GoTutor | Lektiehjælp
Vores familie sender største anbefaling til alle som overvejer GoTutors tilbud.
Vi har modtaget hjælp til begge vores børn, og hjælpen har været langt over vores forventning. Privatlærerne fra GoTutor er yderst kompetente og venlige.
Vi har også følt os hørt og hjulpet, når vi har været i direkte dialog med GoTutors kundeservice og support.
En særlig tak skal lyde til vores privatlærer Peter, som virkeligt løftede vores datter med matematik.

Vastaus yritykseltä GoTutor | Lektiehjælp
Det har været en kæmpe støtte både for os, som forældre, og min søn at få en tutor. Vi slipper for at lektier fylder for meget i vores samtaler med vores søn. Og vores søn får en ven der bedre i øjenhøjde kan hjælpe vores søn med sine lektier.

Vastaus yritykseltä GoTutor | Lektiehjælp
Tanken om at vi altid kan støtte vores søn i gymnasiet har givet os ro i maven. Det gælder opgaveskrivning, specifikt fagligt overblik og generel hjælp. Vi er veluddannede forældre, der kan hjælpe i mange af fagene, men det medfører også ind imellem unødvendige små-skænderier. Nu kan vi med god samvittighed give opgaven videre og faktisk har vi fået en masse gode snakke efterfølgende med vores søn, når han har været i forløb - og vi er selv blevet klogere. Vi har haft tutors i matematik, samfundsfag og engelsk og de har alle været enestående. Vi oplever en øget selvstændighed og stolthed hos vores søn i 3G og ser ikke længere frem til SRP med bekymring - han ved præcist, hvem der får lov at hjælpe.

Vastaus yritykseltä GoTutor | Lektiehjælp
Min søn har været super glad for GoTutor. Thumbs up fra os.

Vastaus yritykseltä GoTutor | Lektiehjælp
Utroligt kompetente og dygtige lektiehjælpere og et team der står klar til at rådgive med medfølelse og professionalisme.
Kan varmt anbefale GoTutor til alle der søger effektfuld og empatisk privat lektiehjælp

Vastaus yritykseltä GoTutor | Lektiehjælp
Vores datter havde brug for hjælp til matematik. Gotutor sendte en sød gymnasie elev på 18 år. Hun var god til matematik og til at lære fra sig. Efter 10 lektioner var vores datter helt klar til næste klassetrin.
Det kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä GoTutor | Lektiehjælp
Let adgang til booking af forløb. Fra første samtale til første tutor time gik der under en uge.
Vi kører et forløb med tutor til 6. klasses matematik. På blot 4 gange er det lykkes tutoren at vende skuden. Til start havde vi en knægt, der græd, hver gang han skulle have matematik. Nu er han langt foran på stoffet og nyder matematik.
Derfor gives de allerbedste anbefalinger herfra.

Vastaus yritykseltä GoTutor | Lektiehjælp
Vi har haft en rigtig god oplevelse med GoTutor. Det var nemt at sætte gang i processen, og lektiehjælpen var rigtig fint tilpasset det vi ønskede fokus på. Tak.