Ik heb al eerder mijn relaas hier gedeeld dus ga dat niet weer herhalen. WEL EEN MEDEDELING VOOR ONLANGS GEDUPEERDE KLANTEN: GORDIJNENDUMP, onderdeel van Ecomega Trading B.V. Is per 11-06-2025 fai... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Horren bestel veel geld betaalt. Na bellen wel gekomen maar echt geen kwaliteit voor die prijs. Probeer ze te bellen erin zetten is waardeloos blijven er niet in zitten er missen nog onderdelen gee... Näytä lisää
Een dubbele plissé hordeur besteld in mei 2025 en netjes het hele bedrag direct betaald. Tja ik dacht begrijp het wel, want het is maatwerk. Netjes bevestiging van bestelling en betaling gehad. En da... Näytä lisää
Op 6 maart hebben wij de hor besteld via Gordijnendump. Tussendoor heb ik 3 keer gevraagd om een status update en heb ik alle keren binnen 24 uur reactie terug gekregen, 2 keer zelfs binnen 3 uur. Ook... Näytä lisää
Kitsune is an online gaming platform set within a moonlit world of nine-tailed foxes, drifting petals, and foxfire. The design feels energetic while avoiding clutter. Pathways lead toward games, promotions, transactions, and account controls, giving every visit a clear rhythm from the opening screen. Players can browse high-RTP video slots, high-volatility titles, crash games, progressive jackpots, and live dealer studios presented by professional croupiers. Some sessions may begin with intricate reel adventures, while others move toward accelerating multipliers or tables streamed live. Sorting tools group the catalogue by studio, visual theme, gameplay feature, and intensity. A welcome package may be available to eligible newcomers, bringing together a deposit bonus and free spins. Its value depends on the conditions rather than the advertised total alone. Players should inspect wagering requirements, rollover formulas, game contribution percentages, maximum permitted stakes, qualifying payment amounts, and promotional expiry periods. Payment choices for deposits and withdrawals are shown after entering the account area. Their availability can depend on the region, while completion times vary by provider and verification status. Kitsune may require evidence of identity, address, or payment ownership, so consistent details and legible documents can support a smoother review. Kitsune scales across desktop computers, smartphones, and tablets without reducing important controls or losing its atmospheric character. Touch-friendly menus make mobile browsing straightforward, while larger displays provide a broader view of the collection. Discover a route that suits your mood, examine every offer carefully, define a sensible budget, and play at a measured pace.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
20/6/2024 dubbele hor, besteld en betaald, voor tuindeuren… tot op heden niks ontvangen… zou uiterlijk 31/07 geleverd worden!!! Geen contact met bedrijf te krijgen.. wordt nergens op gereageerd… zeer onbetrouwbaar .. de goede reviews lijken wel nep, komen niet overeen met mijn ervaring 😉
Update: 15/08/2024. Nadat ik deze review geschreven had, kreeg ik de volgende dag al een reactie!! jammer dat ik eerst een slechte review moest schrijven om gehoord te worden, en een reactie te krijgen.Maar goed, Uiteindelijk de bestelling ontvangen!!! Deze zat netjes verpakt in noppenfolie.
Zaterdag de horren geplaatst voor mijn openslaande tuindeuren.
Maar goed dat ik handig ben, en het een en ander, in huis heb, er zat namelijk geen beschrijving of bevestigings-middelen bij.. dat was erg jammer! (Tip!!)
Verder ziet het er wel prima uit, en ben ik tevreden.
Mij was gevraagd, om na het ontvangen van de bestelling, deze review te verwijderen! Dat doe ik niet, ben redelijk tevreden met het product (prijs/kwaliteit verhouding) maar niet met de communicatie en/of bereikbaarheid van de webshop! Hopelijk gaan ze hier wat aan doen!!
Snelle montage.
Past netjes.
Miste alleen wat montage gaatjes dat had gemakkelijk geweest.
Zeer tevreden met de nieuwe hor. Eindelijk een hor op maat die groot genoeg is voor de dubbele schuifpui! Heel blij
Werdt netjes na 4 weken geleverd en was makkelijk te installeren en werkt prima .
Bizar slechte bedrijf!
Ik heb 23 juni een bestelling geplaatst. Er staat op de website een levertijd van 9 tot 15 werkdag, dat is als ik het goed heb maximaal 3 weken. Inmiddels is het 5 augustus en heb ik nog niks ontvangen. Dat is dus 30 werkdagen verder. Heb een aantal keer geprobeerd telefonisch contact op te nemen, een aantal mailtjes gestuurd, maar 0,0 reactie. Vind het te onbeschoft voor woorden dat er niet op de mail gereageerd wordt. Ik raad de mensen die iets op deze website willen bestellen dan ook aan om ZEKER NIETS hier te bestellen. Je wordt gewoon in de zeik genomen.
Ik hoop dat ik nog wat ga ontvangen maar ben er bang voor.

Vastaus yritykseltä Kitsune
Prima maatwerk product. Past precies!
Zeer tevreden! Werd geregeld op de hoogte gebracht over het besteld product.
Duidelijke meetinstructies en makkelijk te installeren. We zijn heel tevreden met onze aankoop!
Prima raamhor, tevreden. Makkelijk in elkaar te zetten en te plaatsen. Levertijd correct.
Het was even puzzelen om hem in elkaar te krijgen zonder beschrijving, maar we zijn erg blij met het resultaat!
In eerste instantie lijken de deuren erg stroef te schuiven, maar na een aantal keren openen sluit hij prima. Het materiaal komt ook degelijk over, dus lijkt erop dat we hier lang plezier van zullen hebben!
De plisséhor lijkt van een goede en stevige kwaliteit. Montage is simpel en het past perfect. Levertijd is wel aan de lange kant.
Update 18-08: Inmiddels is de hor heel aangekomen, wel veel later dan beloofd en met de nodige dreigementen (had niet gehoeven). De hor is van middelmatige kwaliteit. De dubbele plise hordeur die wij hebben laat helaas een kleine ruimte tussen de horren in. Handleiding schiet te kort, als je handig bent komt je er zeker uit. Mixed feelings, zou hier zeker nooit meer bestellen.
03-08: Bestelling gedaan van een hor op 29 juni twv €379,- en vervolgens een mail gekregen waarin te lezen stond dat de bestelling vertraagd was. Kan gebeuren natuurlijk. Echter, nu zijn we 3 augustus en heb ik nog steeds niets gekregen. Mail gestuurd, via chat contact gezocht, men reageert nergens op. Als gordijnendump dit leest: Graag zsm contact zoeken anders ben ik genoodzaakt mijn geld via rechtsbijstand terug te vorderen.
Top bedrijf.!
De plissé hor past perfect op de kozijn en is van hele goede kwaliteit.
Mooi design, die de huiskamer een mooi tintje geeft.
De service en contact is uitstekend, kortom een aanrader om hier je product te halen.
Sorry maar dit bedrijf is te slecht voor woorden.
Eerst leveren ze een ingedrukte plisse hor.
En nu je kunt bellen, maar nemen nooit op. En via WhatsApp wordt er geen gehoord aangeven !!
Nu zit ik met een kapotte hor van 390 euro en een service van niks.
Nooit iets kopen bij dit bedrijf !
hele duidelijke website, product netjes en op tijd geleverd. Ik raad gordijnendump ten zeerste aan!!
Bij vragen direct antwoord gekregen van Martin. De hor is netjes gemonteerd, voor ons geen vliegen meer in huis.
Producten zijn beschadigd geleverd. Probeer op alle manieren contact te krijgen. Chat-mail-facebook-appe-bellen. Bijzondere is ze vragen steeds tickets aan te maken gedaan maar dan hoor je niks. En je krijgt geen bevestigings mail van je ticket. Nog meer bijzonder als ik net doe alsof ik iets nieuws wil bestellen reageren ,e binnen 10 minuten. Daarna wordt het standaard bericht ticket er weer ingegooid. We zijn inmiddels een maand verder en ik heb nog steeds een beschadigde hor liggen. Ik probeer elke dag contact te krijgen met ze en ga dat volhouden. Bestelnummer 2434. De mevrouw van de telefoon is inmiddels weg en de verbinding wordt direct verbroken. Voelt als een bedrijf dat er niet heel lang meer zal zijn. Ik zou niet meer bestellen

Vastaus yritykseltä Kitsune