Kitsune Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb al eerder mijn relaas hier gedeeld dus ga dat niet weer herhalen. WEL EEN MEDEDELING VOOR ONLANGS GEDUPEERDE KLANTEN: GORDIJNENDUMP, onderdeel van Ecomega Trading B.V. Is per 11-06-2025 fai... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Horren bestel veel geld betaalt. Na bellen wel gekomen maar echt geen kwaliteit voor die prijs. Probeer ze te bellen erin zetten is waardeloos blijven er niet in zitten er missen nog onderdelen gee... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Een dubbele plissé hordeur besteld in mei 2025 en netjes het hele bedrag direct betaald. Tja ik dacht begrijp het wel, want het is maatwerk. Netjes bevestiging van bestelling en betaling gehad. En da... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Op 6 maart hebben wij de hor besteld via Gordijnendump. Tussendoor heb ik 3 keer gevraagd om een status update en heb ik alle keren binnen 24 uur reactie terug gekregen, 2 keer zelfs binnen 3 uur. Ook... Näytä lisää

1. Kaihdinliike

Yrityksen kirjoittama

Kitsune is an online gaming platform set within a moonlit world of nine-tailed foxes, drifting petals, and foxfire. The design feels energetic while avoiding clutter. Pathways lead toward games, promotions, transactions, and account controls, giving every visit a clear rhythm from the opening screen. Players can browse high-RTP video slots, high-volatility titles, crash games, progressive jackpots, and live dealer studios presented by professional croupiers. Some sessions may begin with intricate reel adventures, while others move toward accelerating multipliers or tables streamed live. Sorting tools group the catalogue by studio, visual theme, gameplay feature, and intensity. A welcome package may be available to eligible newcomers, bringing together a deposit bonus and free spins. Its value depends on the conditions rather than the advertised total alone. Players should inspect wagering requirements, rollover formulas, game contribution percentages, maximum permitted stakes, qualifying payment amounts, and promotional expiry periods. Payment choices for deposits and withdrawals are shown after entering the account area. Their availability can depend on the region, while completion times vary by provider and verification status. Kitsune may require evidence of identity, address, or payment ownership, so consistent details and legible documents can support a smoother review. Kitsune scales across desktop computers, smartphones, and tablets without reducing important controls or losing its atmospheric character. Touch-friendly menus make mobile browsing straightforward, while larger displays provide a broader view of the collection. Discover a route that suits your mood, examine every offer carefully, define a sensible budget, and play at a measured pace.

Välttävä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Geen contact te krijgen slechte kwaliteit

Zo de hor is eindelijk binnen 15-08-2024
Vol beschadigingen aan het frame
Ook is de kwaliteit slecht
Als je op de site de foto op de hoofd pagina ziet zie je een rubs in de rail liggen nou die is er niet
Het gaas zit alleen aan de zijkanten vast dus de insecten kunnen gewoon via de boven en onderkant van de hor naar binnen

Geef wat meer uit en koop de hor ergens anders want dit is niet om over na huis te schijven

Ik heb ze gemaild dat ik hem terug wil sturen en me geld terug maar maar daar zal wel niet op gereageerd worden

Heb er een hor besteld

had al geleverd moeten worden
Krijg je bericht dat het uitloopt
Oké kan gebeuren

Later bericht dat ie klaar is en word overgedragen voor bezorging
en vervolgens hoor je niets meer
krijgt nergens geen reactie op
Telefoon word niet opgenomen
live chat word niet op gereageerd door een echt persoon
En het nummer wat op de site staat om via whatsapp contact op te nemen is niet aan whatsapp gekoppeld

Er is nu eindelijk gereageerd naar dat ik had gestuurd dat er aangiften gedaan is
En nu werd er 1 minutlater gereageerd met een standaard bericht

((((Goedendag,

Allereerst onze excuses voor de vertraging. Helaas ontstond er bij fabrikant enige achterstanden waardoor de productie van uw hor wat langer op zich heeft laten wachten.

Uw pakket is momenteel vanuit de fabrikant onderweg naar onze vervoerder XXL Pakket. Daar zal het pakket in de loop van volgende week moeten aankomen. Vervolgens zullen zij dit bij u aanbieden. In de meeste gevallen ontvangt u voorgaand aan de levering een track en trace van XXL Pakket.))))

Ook hier klopt niets van ik had

Ik had 10-07 een mail gehad dat productie voltooid was

ik had 15-07 een mail gehad dat me bestelling onderweg was naar het sorteercentrum

En 17-07 een mail dat me pakket tussen 25-07 en 31-07 geleverd zou worden

En verder niet meer gehoord

als je de gok wilt wagen en der besteld doe dan betalen achteraf of via Klarna of iets dan weet je zeker dat je niet je geld kwijt bent

30. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Bestel niet bij dit bedrijf

Bestel niet bij dit bedrijf. Materiaal wordt in Instanbul gemaakt en uitlevering via FedEx is een drama. Deurhor is in Mei besteld en na tig keer contact met dat het pakket eraan komt nog steeds niet geleverd. Contact met medewerkers: nemen telefoon niet op en reageren bijna niet op mail en wattapp

1. toukokuuta 2024
Kitsune-logo

Vastaus yritykseltä Kitsune

Hallo,

We willen graag contact met u opnemen om u te helpen. Zou u alstublieft contact met ons kunnen opnemen via info@gordijnendump.nl?
Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Team Gordijnendump

Saanut 1/5 tähteä

Nou ben al van af mei bezig ze zouden…

Nou ben al van af mei bezig ze zouden geleverd worden door fedex mooi niet dus ik bel nou ze beloofden je koeien met goudehorens maar tot op de dag van vandaag nog geen deuren en mooi som geld kwijt telefoon en via mail krijg je ze niet meer te paken

29. heinäkuuta 2024

Plissé hordeur = poppenspul

Wat een slechte kwaliteit, dubbele hordeur besteld, waarvan de plastic geleidingen al meteen na een paar keer open en dicht doen gewoon kapot gaan, echt poppenspul! Ook is de dubbele hordeur niet met één hand open te doen, wat extreem lastig! Kwaliteit van het materiaal is nog geen 1 ster waard, wat een rommel! Mensen maak niet dezelfde fout als mij en geef een paar euro meer uit voor een degelijke makkelijk te openen dubbele plissé hordeur wat dit is echt rommel!!!

27. heinäkuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Verkeerde maat ontvangen maar uiteindelijk prima opgelost.

Op 25 mei een plissé hordeur besteld. Met enige vertraging heb ik deze op 8 juli ontvangen.
Helaas was de ontvangen breedte, breder dan besteld en hierdoor past het niet tussen het kozijn.
Na een gesprek op WhatsApp is mij gezegd dat ik nieuwe breedte profielen zou ontvangen zodat het wel gaat passen.
Dat gesprek was op 10-7, daarna nooit meer enige reactie op de vraag wanneer ik die aangepaste profielen kan verwachten.
Ik hoop dat mijn mening nog positief veranderd gaat worden, ik zit nu met een hordeur van €300,- die niet past en ik hoor helemaal niets meer!

Op vrijdag 26-7 gemaild door Gordijnendump met het verzoek voor de afmetingen van de nieuwe breedte profielen, deze heb ik doorgegeven en wacht hierop op antwoord wanneer ik ze mag ontvangen.

Op 7-8 heb ik uiteindelijk de juist maat profielen ontvangen, deze ertussen gezet en ben helemaal tevreden met de hordeur!

26. heinäkuuta 2024

Oplichters!

Oplichters!! Niets bestellen hier. emailen niet terug, telefoon word opgenomen door telefoon centrale maar zelf bellen ze nooit terug.

Geld weg! Ik ga aangiften doen!

8. toukokuuta 2024
Kitsune-logo

Vastaus yritykseltä Kitsune

Hallo,

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Team Gordijnendump

Saanut 1/5 tähteä

Hor besteld voor op het kozijn

Hor besteld voor op het kozijn, volledig conform instructies maten doorgegeven maar hor geleverd voor in het kozijn (maw rondom 3-5cm te klein). Contact via WhatsApp gezocht wordt niet adequaat op gereageerd, tot op heden geen enkele onderkenning van het probleem en zelfs helemaal geen reactie meer. Ronduit onprofessioneel en schandalig.

Saanut 5/5 tähteä

Mooi product en goede service

Nadat we de eerste bestelling hadden gemaakt bleek dat we niet de meetinstructies goed hadden gelezen. Houd rekening met de beschrijving want die is heel belangrijk anders gaat het niet passen!!!
De service daarna was top ,behulpzaam geduldig en oplossings gericht.
Kortom het eind resultaat is top en we zijn dik tevreden met wat er is geleverd ...Geen schade en alles keurig netjes ingepakt eigenlijk zoals het hoort .
Montage was simpel
Kortom een dikke pluim en ik zal het zeker bij anderen aanraden .
Bedankt voor de goede service .
Gordijnendump ga zo door 👍😁...

Gr Richard

Ps. een kleine tip
1e Bevestigings materialen?
2e Beschrijving ?

7. toukokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Geen aanrader! Zeker niet bestellen!

Ik schrijf echt nooit een review , maar ik hoop dat we er iets mee voor elkaar krijgen, ofwel andere mensen waarschuwen!

Maanden geleden dubbele hordeur besteld, kwam beschadigd binnen en helemaal de verkeerde maat (lengte en breedte omgedraaid) aangegeven geld terug te willen want we hadden er ook erg lang op moeten wachten en communicatie laat te wensen over. Maar nee ze wilde een nieuwe produceren. Dus wij nog een kans gegeven, zijn inmiddels weer maanden verder en nog steeds geen hor. Bellen nooit terug als ze het beloven, aan het begin nog reactie op mails maar dat is ook gestopt.

Als je hier de reviews leest begrijp je wel waarom ze het zo druk hebben gezien het feit hoevaak er verkeerde maten en beschadigde materialen worden geleverd.

3/8: Wij hebben inmiddels aangifte bij de politie gedaan + gordijnendump gemaild hierover. Binnen een paar uur reactie dat ze het erg jammer vonden van ons maar er druk achter gaan zetten. Dus toen werden ze wakker.
Uiteindelijk op 21/8 toch de nieuwe hordeur binnen gekregen, en wat denk je, weer verkeerde maat. Om moedeloos van te worden. Dus weer maar een mail richting gordijnendump.

Via fraude help desk informatie gekregen waar dit bedrijf gemeld kan worden, dit dus ook gedaan + politie aangifte doorgezet.
Deze trek ik ook echt pas in als ik het geld terug heb.
Ik zou ook aanraden dat iedereen dit doet die hier mee in zee is gegaan, dat dit bedrijf gestopt wordt, beginnend of niet, je zorgt dat je klanten goed behandeld en producten levert die je beloofd. We werken allemaal hard genoeg voor ons geld.

Mensen bespaar je al deze ellende

Absoluut geen aanrader.

Absoluut geen aanrader.. begin juni al een bestelling van hordeuren gedaan om er deze zomer profijt van te hebben en heb ze nog steeds niet binnen (6 weken later). Geen communicatie hierover en op mijn vragen geen antwoorden.

Op 9 april een dubbele hor besteld

Op 9 april een dubbele hor besteld, welke op 3 mei geleverd is. Helaas was het product beschadigd. Op 17 mei is beloofd dat er een nieuwe hor opgestuurd zal worden, helaas nog niet ontvangen en op berichten wordt niet gereageerd. Helaas weggegooid geld.

Via Trustpilot heeft het bedrijf gereageerd om zo snel mogelijk de review te laten verwijderen met de belofte een nieuwe hor te sturen en 20% cashback te geven. Laatste reactie een week geleden op 8 juli. Weer geen gehoor.

9. huhtikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Wij hadden een hor besteld voor in het…

Wij hadden een hor besteld voor in het kozijn, echter kwamen we er tijdens de installatie achter dat dit tot te millimeter nauwkeurig moet worden afgemeten omdat het anders niet past,

Na contact te hebben gehad met Martin is het probleem opgelost en konden we voor een kleine bijbetaling een nieuw hor bestellen.

Mijn advies, bestel hier een hor voor buiten het kozijn aangezien het 1 model is welke niet flexibel in het hor geplaatst kan worden.

Aangezien het goed is afgehandeld 5 sterren.

15. heinäkuuta 2024

5 Juni een dubbele schuifhor besteld

5 Juni een dubbele schuifhor besteld. Op 17-06 was het product klaar voor verzending. Tot op heden niks ontvangen. Na contact te hebben gehad blijkt de betreffende persoon niks te kunnen betekenen voor mij want alle informatie zat in het systeem en zij had geen toegang (handig een medewerker die niks kan betekenen). Dit dacht “gordijnendump” zelf denk ik ook. Dus nu zijn ze helemaal niet meer bereikbaar..
Erg jammer dit.

15. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin