Gordijnen.nl Arvostelua

5 164
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Dik voor elkaar deze winkel, Ik kreeg eerst de tip voor een rolgordijn via Yysk maar die hadden totaal mijn maat niet Toen VidaXL die buiten hun Temu troep een kapot rolgordijn stuurden en... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Gordijnen.nl is a great company that responds quickly and resolves all issues efficiently! The only downside is their choice of UPS for delivery. UPS lost my blinds, delivered them two weeks late, and... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een van de duogordijnen bleef scheeftrekken na het ophangen. Gemaild en er werd meteen een vervangend gordijn gestuurd. Top actie van deze verkoper.

Saanut 1/5 tähteä

Afgesproken dat er ene Jeroen langs zou komen voor opmeten van de ramen om 16:00, waarbij enkele dagen terug de tijd van de afspraak zomaar naar voren was geschoven zonder overleg. Hiervoor moeten ma... Näytä lisää

1. Kaihdinliike

Yrityksen kirjoittama

Gordijnen, (duo) rolgordijnen, plissés en alle andere soorten raamdecoratie op maat of in voordelige standaardmaten. Bestel online of boek onze meet & montage service. Gordijnen.nl, alles voor je raam.

Erinomainen

(5 164)

224 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Uitstekende ervaring

Van het uitzoeken tot het ophangen, alles werd professioneel en klantgericht opgepakt. De monteurs gingen nog een stap verder door aanvullende, corrigerende werkzaamheden uit te voeren. Dit bedrijf bevelen we zeer aan.

20. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl

Dit is precies wat wij voor onze klanten willen. Ik geef je complimenten door aan Jeroen, jouw adviseur en de monteurs Guillelmo en Alexandre. Heb je in de toekomst vragen dan helpen we je graag.

Supersnelle levering

Supersnelle levering

22. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl

De rolgordijnen worden in Duitsland op maat gemaakt. Vandaar dat je ze snel hebt.

Tevreden

Snel geleverd, duidelijke communicatie. Leuke rolgordijnen, makkelijk monteren.

16. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl

Mooi dat het zo bevalt en dat je de lichtdoorlatende rolgordijnen makkelijk hebt gemonteerd.

Snel en accuraat

Ik kwam voor de tweede keer bij gordijnen.nl omdat de eerste keer zo goed bevallen was. Toen een flat in de stad, nu een huisje in het bos. Beide keren snel, goed en vriendelijk geholpen en het resultaat vind ik prachtig. Dank, Theo!

6. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl

Wat leuk dat bij ons terug bent gekomen en dat je zo blij bent met het resultaat! 😇 Daar doen we het voor. Ik geef het door aan Theo!

Veel beter

Veel beter, betere kwaliteit en afwerking dan onze vorige waar we meer voor betaalden. Top

6. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl

👌 De duo rolgordijnen in standaard maat uitvoering zijn inderdaad erg scherp geprijsd voor deze kwaliteit.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer snelle en goede levering

Zeer snelle en goede levering! Ben zeer tevreden.

30. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl

Standaard maten worden vaak dezelfde dag al verstuurd vanuit Nederland - zo bij jou thuis dus. Veel plezier met het duo rolgordijn.

Super aardig, profesioneel

Super aardig, behulpsam en profesioneel

28. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl

😇 Ik geef je compliment ook door aan de adviseur en monteur die bij jou thuis geweest zijn. We hebben het heel graag gedaan.

a positive experience

The product received as it was described. quite happy to find the curtain with size that I could not find in other stores.

2. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl

We composed the collection with a wider range of sizes to be of help in most situations of our customers housing. We are happy this worked for you and we could have helped you with the right size.

Saanut 1/5 tähteä

Artikel was beschadigd.

Artikel was beschadigd.
Doch daar is er na enkele emails geen gevolg aan gegeven.
Opgepast dus met deze winkel.

22. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl

Dat is natuurlijk niet de bedoeling! We hebben gevraagd of je een duidelijkere foto waarop de schade zichtbaar is wilt sturen - als we die hebben zorgen we dat het netjes wordt opgelost voor je.

Saanut 2/5 tähteä

Hele slechte ervaring met de levering

Hele slechte ervaring met de levering. Werd ook niet adequaat opgelost.

30. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl

We hadden je graag geholpen. Je hebt ons een leeg bericht gestuurd - wij hebben je gevraagd waarmee we je kunnen helpen en daar niets op gehoord. Mocht je hulp nodig hebben bij de montage horen we het graag van je. Wij wensen je hoe dan ook veel plezier met de duo rolgordijnen.

Top!

Jeroen was ongelofelijk vriendelijk, adviseerde goed, was niet opdringerig / vervelend aan het verkopen. Gordijnen zijn goede prijs en kwaliteit. Zou zeker aanraden.

10. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl

Een advies op maat waar jij iets aan hebt. Dat is wat wij belangrijk vinden. Ik geef je compliment door aan Jeroen, jouw adviseur. De gordijnen zijn in een Nederlands atelier gemaakt. Veel plezier ermee!

Saanut 4/5 tähteä

Uitstekende ervaring!

Super bestelling en levering, gemakkelijke en duidelijke website!
(ik kan geen 5 sterren selecteren, daarom 4 sterren)

14. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl

Toch zijn we heel blij met jouw beoordeling. Iedere dag werken we er hard aan om de webwinkel beter te maken. Leuk om te horen! Met het thermo rolgordijn zit jij er warm bij in de winter. 😃

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin