Dik voor elkaar deze winkel, Ik kreeg eerst de tip voor een rolgordijn via Yysk maar die hadden totaal mijn maat niet Toen VidaXL die buiten hun Temu troep een kapot rolgordijn stuurden en... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Gordijnen.nl is a great company that responds quickly and resolves all issues efficiently! The only downside is their choice of UPS for delivery. UPS lost my blinds, delivered them two weeks late, and... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Een van de duogordijnen bleef scheeftrekken na het ophangen. Gemaild en er werd meteen een vervangend gordijn gestuurd. Top actie van deze verkoper.
Yritys on vastannut
Afgesproken dat er ene Jeroen langs zou komen voor opmeten van de ramen om 16:00, waarbij enkele dagen terug de tijd van de afspraak zomaar naar voren was geschoven zonder overleg. Hiervoor moeten ma... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Gordijnen, (duo) rolgordijnen, plissés en alle andere soorten raamdecoratie op maat of in voordelige standaardmaten. Bestel online of boek onze meet & montage service. Gordijnen.nl, alles voor je raam.
Keizersgracht 174, 1016 DW, Amsterdam, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Heel snel afgeleverd, en een mooi product. En simpel te monteren.

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl
Wij wilden graag onze easyclick gordijnen bekijken, dit hebben wij in de winkel gedaan. Een afspraak gemaakt voor het inmeten. Twee weken bedenktijd gehad op de offerte. De levering heeft 3 weken geduurd. Eenmaal ontvangen makkelijk te plaatsen. 1 easyclick had een fabrieksfout, deze is kostenloos vervangen. Service en contact is super verlopen. Bedankt Jeroen van Gordijnen.nl
Tevreden klanten.

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl
Vriendelijk, duidelijk en goed contact. Ook vlotte afspraak mogelijk voor vrijblijvend advies.
Levering en montage vlot, dus zeker geen weken wachten. Duurzaamheid van producten is afwachten want ze zijn begin januari gemonteerd.

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl
Duo rolgordijnen kettingen vervangen door metalen, dit is keurig opgelost door Gordijnen.nl
Wij bevelen dit bedrijf voor 100% aan.

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl
انه جيد جدا و يضن تركيبة كان سهل و ناسب المكان كان يجب اببته حقن و الحالي يبدو عليه انه جيد في كل الاحوال واللون جيد

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl
gemakkelijk om keuze te maken en bezorging ging correct zelf ophangen was duidelijk en probleemloos

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl
I have ordered with this company now three times. The first time went well. The second time it took almost double the amount of time that they stated it would take, but I gave them the benefit of the doubt as they said they had some sort of delivery error now the third time I order from them the order takes more than double the time they say it will take. I am tired of online companies, ripping people off I should've just gone to my local curtain shop, but I was in a rush, but it still takes the amount at same amount of time.

Professioneel, goede communicatie, goede producten! En een snelle levering! 👍

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl
Ik heb nieuwe gordijnen moeten bestellen omdat er n paar oude beschadigd waren bij ons thuis en toen kreeg ik nieuwe die heel anders van patroon waren gezet. Nadat ik heel aardig n paar x met ze gesproken heb hierover, ipv een oplossing met me te zoeken, werd ik uitgemaakt voor leugenaar en er werd gezegd dat het nu eenmaal zo is dat de leverancier de hele tijd dingen veranderd. Heel teleurstellend want ik was voorheen best tevreden en mijn hele huis hangt vol met hun spul. Achteraf gezien kan je er dus niet op vertrouwen dat als je wat moet vervangen dat dat er hetzelfde uitziet. Hierbij moet ik wel zeggen dat ik NA dit bericht wel een net en begripvol antwoord heb mogen ontvangen, en ook nog eens een aardig aanbod in de reactie. Dat is dan wel heel netjes uiteindelijk en daarom pas ik mijn review bij deze aan, en blijf ik zeker gewoon klant. Ik neem aan dat ze gewoon een slechte dag gehad hebben, dat kan iedereen gebeuren...

Prima kwaliteit/projsverhouding.
Klantvriendelijk te woord gestaan bij vragen.
Ik kan dit bedrijf aanprijzen.

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl
Duo Rolgordijnen op maat laten maken met een metalen ketting.Bestelling werd geleverd tijdens mijn vakantie na 4 weken weer thuis. Rolgordijnen uit gepakt en geen metalen ketting maar kunsstof, dit heb ik zo gelaten kwaliteit valt ook tegen hier zal ik niets meer bestellen online.

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl
Afgelopen donderdag bestelden wij een rolgordijn op maat. Deze kwam de maandag er na al binnen. En het rolgordijn is prachtig! Veel dank voor de goede en snelle service!

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl
Ik heb bij dit bedrijf 8 grijze Jaloezieën (voor bijna €800,-) gekocht en deze ivm uitgelopen verbouwing deze pas na 2 maanden uit de verpakking gehaald voor montage.
op dat moment ontdekte ik dat de geleverde kwaliteit enorm te wensen overliet (de hoogte blokkering werkt nauwelijks) en ik ze graag retour wilde sturen, zij verschuilen zich nu achter het retourbeleid van 2 weken (zelfs als ik voorstel een deel van de kosten voor mijn rekening te nemen)
kortom slechte producten en slechte service !!
ik koop hier nooit meer iets

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl
Snelle levering, goed passend materiaal , goede bruikbare werkbeschrijving

Vastaus yritykseltä Gordijnen.nl
Alles helaas, wij wilden een gesprek arrangeren met de directeur maar het schijnt dat het bedrijf geen directeur heeft volgens dhr. Theo.
Bijna alle lokalen zijn niet goed ingemeten, delen vergeten in te meten etc, etc etc.
De enige die het werk gered heeft en top werk heeft geleverd in de uitvoering is dhr. Alex, dat was een topper en redder van het geheel.
Keurige service, artikel beschadigd, er wordt zonder mokken direct een nieuwe toegestuurd. Chapeau.