Good times Arvostelua

TrustScore 1/5 tähteä

1,0

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Slecht product. Moeilijk communiceren met klantenservice. Blijven om foto’s van het probleem vragen. Geen aanrader om hier te bestellen.

Saanut 1/5 tähteä

I ordered. 2 dogs beds the same colour different sizes they sent the correct sizes but 2 different colours I want to return the wrong one but they won’t allow and offered £4 compensation There was... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Oplichting. Slechte producten. Slechte communicatie en erg ingewikkelde retour mogelijkheden waarbij het maar de vraag is of je geld terugkrijgt. Je moet het product wel eerst naar China terugsturen v... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Fup firma, burde anmeldes til politiet! En gavekort til kaffe besøg købt for 1 år siden tilsyneladende er ugyldig!!!!?? Har ringet til kundeservice, smidt ud af køen på en telefonsvarer 10 minute... Näytä lisää

Yritys on vastannut

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kan ikke finde, hvor man bruger gaven 28710 2017

Hvor F..... kan man se, hvor det kan bruges ???? ( middag for 2)

Sikke noget rod og bøvl !!!

Alle aversioner er opfyldt! hader gavebokse

28. lokakuuta 2017

Kære Lars

Du kan altid finde en opdateret liste over anvendelsessmuligheder for dit gavekort på vores hjemmeside www.goodtimes.dk.

Øverst i venstre hjørne af hjemmesiden er der et forstørrelseglas.
Når du holder musen over, vises et søgefelt med teksten ”Søg blandt mere end 100 gaver her”.

I dette felt indtaster du titlen på dit gavekort, f.eks. ”Brunch for 2”. Tryk søg. Herefter vil der blive vist en række ikoner relateret til dit gavekort. Du finder så det ikon der passer til dit gavekort og klikker på det, hvorefter et pop op-vindue kommer frem på skærmen.

Nederst i venstre hjørne af pop op-vinduet er en fane med teksten ”Her kan du bruge din gave”. Hvis du trykker på den får du vist en oversigt over anvendelsesmuligheder for dit gavekort. Du kan også søge på en specifik by eller trykke ”Se kort” for at få overblik over mulighederne i et bestemt område.

Saanut 1/5 tähteä

Kan ikke finde ud af hvor man kan bruge …

Kan ikke finde ud af hvor man kan bruge gavekortet

24. lokakuuta 2017

Kære Emil

Vi vil meget gerne hjælpe dig med dit gavekort.

Derfor vil jeg venligst høre om du kan kontakte os på telefon: 70 20 29 00 eller mail: kundeservice@goodtimes.dk

Så vil vi naturligvis meget gerne hjælpe dig med dit gavekort.

Saanut 5/5 tähteä

Min datter modtog et gavekort fra Good times

Min datter modtog et gavekort, hvor stregkoderne ikke virket. Jeg kontaktet Good Times, hvor jeg fik den bedste betjening. Indenfor 1 time havde de løst problemet. Meget venlig betjening😊Tak til dig unge mand- som jeg desværre ikke kan huske navnet på.

20. lokakuuta 2017

Kære Malene

Tak for din tilbagemelding, som vi sætter stor pris på.

God dag.

Winnie
Good Times kundeservice

Køb ikke oplevelser hos good times

Køb ikke oplevelser hos good times
Min mand og jeg har fået et gavekort til brunch som en gave. Da jeg ville aktivere kortet var dette ikke muligt. Jeg ringede til good times som siger, at forretningen ikke har aktiveret gaven og at jeg derfor ikke kan aktivere den. Jeg kunne dog bede giveren om en kvittering på købet - vi har fået gaven for et halvt år siden, men hvem gemmer kvitteringer så længe! Kan derfor ikke bruge gaven - det må være en rigtig god måde at tjene penge på for firmaet! Jeg har aldrig oplevet dette med andre oplevelsesgaver, så kan kun anbefale ikke at købe good times.

20. lokakuuta 2017

Kære Lene

Når en kunde henvender sig til os med en inaktivt gavekort, så kan vi desværre ikke se hvor gavekortet er solgt, da der ikke er sket en aktivering af gavekortet. Når man som kunde er i besiddelse af et inaktivt gavekort, så skal man rette henvendelse til den forhandler, hvor gavekortet er købt.
For at vi kan være behjælpelige, er vi nødt til at se en kvittering for købet. Mod fremvisning af en kvittering, vil vi kunne kontakte den pågældende butik og få gavekortet aktiveret.

Vi vil selvfølgelig meget gerne hjælpe dig, da hverken vi eller kunden får noget ud af et inaktivt gavekort.

Mange hilsner Good times kundeservice

Køb ikke good times

Køb ikke good times. Jeg fik biografbilletter for to i gave for ca 1,5 år siden og vidste ikke den udløb efter et år. Hvis køber ikke oplyser, til den de skal give gaven, hvilken dato gaven er købt eller at den udløber efter et år, så går den bare tabt. Good times kan så forlænge yderligere 3 mdr efter udløbsdato men det kan man jo ikke bruge til noget når der er gået 1,5 år. Synes virkelig det er spild af penge. Øv, så ærgerligt og vil ikke anbefale andre at købe dette produkt.

18. lokakuuta 2017

Kære Line

Jeg kan sagtens forstå, at det er frustrerende, at gavekortet er udløbet. For at processen netop skal være retfærdig, tildeles vores gavekort først en udløbsdato når de scannes i kassen ved købet. Ellers ville der kunne stå gamle æsker på hylderne, der så kunne have kortere gyldighed end andre æsker. Det gør desværre også, at det ikke er muligt at påtrykke udløbsdatoen direkte på æsken.
Udløbsdatoen kan dog findes på kvitteringen, og på vores hjemmeside hvis man slår koden op. Det er dog kundens eget ansvar, at sørge for at tjekke udløbsdatoen og at bruge gavekortet inden det udløber.
Det er selvfølgelig forståeligt, at gavegiveren måske ikke har været opmærksom på, at fortælle hvornår gavekortet er købt. Men det er altså desværre gavegiverens beslutning og ikke noget vi kan ændre.

Brug ikke good times.

Brug ikke good times.
Min kæreste fik et gavekort af hans arbejdsplads da han skiftede job. Det var et gavekort til "brunch for to". Det er ved at være 2½ år siden og der står på gavekortet at det udløber efter 3 år. Vi havde så endelig fundet ud af hvor vi ville spise og gik ind for at bestille den med den tilhørende kode. Da vi gør det online får vi besked om at koden ikke er aktiveret. Så vi skriver til goodtimes for at finde ud af hvordan at det kan være. Vi modtager en mail om at det skyldes at koden ikke er blevet aktiveret ved salget. Altså en fejl, som skyldes butikken - hvor gavekortet er købt. Vi får yderligere besked om at de ikke vil aktivere koden, før at vi fremviser kvittering. Og HVORDAN skal man skaffe en kvittering på en gave , som er 2½ år gammel? Hvem gemmer en bon så længe og hvem skal man spørger på sin gamle arbejdsplads?

For det første er det jo en gave og for det andet er det 2½ år siden. Hvordan kan man som modtager af dette gavekort ende som taberen fordi en forretning ikke har gjort deres job? Der er jo ikke nogen, som har skænket det en tanke at man skulle sikre sig at butikken har aktiveret koden, dette burde jo stå med STORE BOGSTAVER. Vi har begge været i dialog med goodtimes både via mail og telefon. Desværre antyder de jo at vi har stjålet det og derfor vil de ikke aktivere koden. Jeg kan derfor ikke anbefale dette produkt, da du ikke kan sikre dig mod menneskelige fejl i butikken og mod et firma med en elendig kundeservice.

2. lokakuuta 2017

Kære Ann-Sofie

For at vi kan være behjælpelige, er vi nødt til at se en kvittering for købet.
Som det forholder sig med et hvert andet produkt købt hos en forhandler, så skal man kunne fremvise en kvittering for sit køb, hvis der er en fejl på produktet. Derfor skal man også med et Good times produkt kunne fremvise en kvittering for sit køb.

Vi beklager meget din oplevelse hos os og vi vil selvfølgelig meget gerne hjælpe dig, da hverken vi eller kunden får noget ud af et inaktivt gavekort.

Saanut 1/5 tähteä

Good Times er et dårligt og …

Good Times er et dårligt og ugennemsigtigt koncept.

Efter at have indløst gavekortet på hjemmesiden, modtager vi hverken en mail med ny værdikode på det resterende beløb, ej heller en bekræftigelse på eller dokumentation på, at vi nu kan anvende det indløste beløb på gavekortet i praksis.

Der er ingen oplysninger på hjemmesiden om, hvordan kunden kommer videre fra at have indtastet værdikoden til at kunne anvende dette i praksis.

Den dårlige service peger i retningen af, at good times konceptet satser på, at gøre det kompliceret for modtageren af gavekortet, så det ikke bliver muligt at anvende i praksis og det fulde beløb i sidste ende tilfalder good times.

Det frarådes at give familie og venner et gavekort fra good times.

29. syyskuuta 2017

Kære Theresa

Tak fordi du gav dig tid til at give os en anmeldelse her på Trustpilot.
Jeg vil rigtig gerne have lov at undersøge din sag nærmere og hjælpe dig med dit gavekort.
Så jeg vil venligst høre om du ikke kan sende mig en mail på kundeservice@goodtimes.dk og så oplyse mig en værdikode eller det nummer som står bag på gavekortet (starter med 310)

Så undersøger jeg sagen hurtigst muligt.

Goodtimes kundeservice

Saanut 1/5 tähteä

Fik gaveboks - bundefangeri!

Fik gaveboks - Brunch for 2 til 249 Kr. Fedt! Ingen problemer med at indløse kortet efter ca. 1måned Men, men, men det kostede os 200kr i drikkevarer (kaffe og juice) til 2 oveni gavekortet. Fair nok, det stod på gavekortet, men på caféen var prisen på en brunch incl. de drikkevarer vi valgte 159 Kr pr kuvert - altså 260 for 2. Med med dette ellers så skønne gavekort blev den samlede pris 459kr. Vi fik en dejlig brunch på en veldrevet Cafe, men det virker som bundefangeri og giver ingen mening. Hvad har dette firma mon af avance på sådan et kort??? En anden gang bytter jeg denne velmente gave og køber brunchen til 260kr incl det hele!! Så tænk jer om derude hvis I modtager dette good times gavekort.
Hilsen Birthe Schultz

24. syyskuuta 2017

Kære Birthe.

Tak fordi du gav dig tid til at give os en anmeldelse her på Trustpilot.

Jeg vil rigtig gerne have lov at undersøge din sag nærmere, så kan jeg ikke få dig til at sende mig en mail på kundeservice@goodtimes.dk og så oplyse mig hvor i landet du indløst din værdikode?

Jan/Goodtimes kundeservice

Saanut 1/5 tähteä

Fik en brunch koupon i gave

Fik en brunch koupon i gave, som jeg fik i gave fra forrige arbejde. Der er ikke gået et år endnu siden jeg har modtaget det, men når jeg så prøver at indløse værdien på hjemmesiden er der fejl.

Dagen efter ringer jeg til kunne service, hvor de så siger at den ikke er blevet aktiveret i det man købte den, så skulle de have et bevis på købet. Hvordan skulle jeg kunne visse et bevis på købet når jeg har fået det som gave tilbage i Januar.

Det er sgu latterligt, at jeres partner eller jer selv ikke aktiverer produktet ved køb. Jeg kan simpelthen ikke forstå hvordan en fejl fra jeres side af kan gøre så at jeg ikke kan bruge kuponen.

Så tak til goodtimes for en ringe service.

22. syyskuuta 2017

Kære Sunny

For at vi kan være behjælpelige, er vi nødt til at se en kvittering for købet.

Saanut 1/5 tähteä

Fik en cafe og bio boks i gave

Fik en cafe og bio boks i gave. På æsken og bonnen stod der at den var gyldig i 3år og aktiveret, da vi ville bruge den 1.5år efter vi fik den, var den ikke gyldig længere. Når man ringer og forklare dem situation, får man af vide at der aldrig har været andet end 1 år. Og alt andet er en trykfejl som de ikke kunne tage sig af.

Det er sgu latterligt. Men når man kigger alle de andre anmeldelser igennem føler man sig ikke så alene længere.

Så tak til goodtimes for en ubrugelig service og æske, den kommer til at pynte i skraldespanden.

14. syyskuuta 2017

Kære Peter

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, men som vi tidligere har oplyst, har vi brug for at modtage kvitteringen med gyldigheds periode på 3 år.

Vores gavekort tildeles først en udløbsdato når de scannes i kassen ved købet. Derfor er det ikke muligt at påtrykke udløbsdatoen direkte på æsken. Udløbsdatoen findes på kvitteringen og kan tjekkes på vores hjemmeside.

Efter aftale med Nordisk Film Biografer er alle biografgavekort gyldige i 1 år. Inden for den periode har du mulighed for at bytte dit gavekort og kan på den måde forlænge gyldigheden. Nordisk Film Biografer har dog valgt at tilbyde, at man fra udløbsdatoen stadig kan benyttet sit gavekort i yderligere 3 måneder. Herefter er gavekortet ugyldig.

Saanut 1/5 tähteä

Jeg ringede to gange i går onsdag …

Jeg ringede to gange i går onsdag ventede i 10 min hver gang som nr. 2 og 1 Efter 10 min røg jeg på telefonsvarer. Hvor i lover at kontakte mig sender sammen dag.  Hvis i fik min oplysninger. Og det fik i.

Tænker i er lidt useriøse. Da jeg ikke er blevet kontaktet endnu.

Mit problem er at jeg ikke får nogen mail så jeg kan indløse min gave. Men tror jeg aflever den retur til butikken der har solgt produktet. Da jeg syntes det er useriøst 1. At i ikke magter at tag telefonen 2. At i ikke kontakter mig som i oplyser. 3 hvis i har så travlt ved telefonen har i nok et større problem.

31. elokuuta 2017

Kære Ivan

Jeg beklager rigtig meget din oplevelse hos Goodtimes. Vi har desværre haft nogle tekniske problemer og dette beklager vi selvfølgelig meget.

Jeg har undersøgt sagen nærmere og kan hermed sige, at du ikke skal indløse denne gave men derimod blot gå ned til den cafe du ønsker og aflever din gave.

Jeg har kontakte dig omkring sagen og vi fik en god løsning. :)

Lang næse

Lang næse
Fik en Goodtimes gave for 4 måneder siden.
Den gang havde vi travlt, så den blev lagt på hylden.
Nu har vi ferie og god tid, så nu skulle den bruges.
Deres hjemmeside oplyste, at koden var inaktiv, og at jeg skulle kontakte deres kundeservice.
En telefonsvarer oplyste, at de havde rigtig travlt på telefonerne og bad mig ringe igen på et andet tidspunkt.
Det gjorde jeg næste dag. Startede som nr. 4 i køen. Da jeg var blevet nr.1, blev forbindelsen afbrudt.
Fandt en e-mail adresse til kundeservice og skrev til dem.
Fik et venligt svar at det formentlig var en ekspedient, der havde glemt at aktivere koden, men hvis jeg fremsendte bon eller kontoudtog, skulle de gerne aktivere koden.
D.v.s. at lige netop deres vare skal ikke bare scanner ind lige som alle de andre.
Jeg vil ikke kontakte giver, for hun gemmer ikke bon'er på småindkøb, og er alt for effektiv til at gå i en butik for kun at købe 1 ting. Så jeg ville bare gøre hende ked af, at hun har spildt sine penge på en værdiløs gave.
Goodtimes giver ekspedienten skylden, men når de kan aktivere koden, kan de formentlig også deaktivere den.
Så er det et lotterispil, hvor sælger selv kan styre mængden af nittere. Hvis man så fremskaffer bon fra den glade giver, er det ekspedienten, der har begået en fejl.
Smart - rigtig rigtig smart :-(

4. elokuuta 2017

Kære Torben

Vi beklager, at du blev smidt af vores telefon. Det er første gang vi hører dette, og vi undersøger selvfølgelig hvad der kan være sket.

Det er dybt beklageligt at du har haft en dårlig oplevelse med dit gavekort.

Når et Good times gavekort bliver solgt hos en forhandler, så er det forhandlerens ansvar at håndtere dette produkt korrekt. Når en kunde henvender sig til os med en inaktivt gavekort, så kan vi desværre ikke se hvor gavekortet er solgt, da der ikke er sket en aktivering af gavekortet.

Når man som kunde er i besiddelse af et inaktivt gavekort, så skal man rette henvendelse til den forhandler, hvor gavekortet er købt. Forhandleren vil hurtigt kunne aktivere gavekortet, så det kan bruges med det sammen.

For at vi kan være behjælpelige, er vi nødt til at se en kvittering for købet. Mod fremvisning af kvittering, vil vi kunne kontakte det pågældende butik og få gavekortet aktiveret.

Som det forholder sig med et hvert andet produkt kos hos en forhandler, så skal man kunne fremvise en kvittering for sit køb, hvis der er en fejl på produktet. Derfor skal man også med et Good times produkt kunne fremvise en kvittering for sit køb.

Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe, da vi eller kunden får noget ud af et inaktivt gavekort.

Saanut 1/5 tähteä

Spekulation I udløb af gavepakker!

Spekulation I udløb af gavepakker!
Jeg har haft en meget kedelig oplevelse med Goodtimes som tydeligt viser at deres forretningskoncept reelt går ud på at spekulere I at kunderne ikke får brugt deres gavebeviser og ikke - som navnet indikerer - at skabe gode oplevelser.

Min søn får en gaveæske I april. Forseglet med info om at æsken er gyldig et år. Da han et par måneder senere vil bruge beviset, fortæller de I biografen at æsken er stjålet eller udløbet. Det viser sig så at æsken er købt langt tidligere end hans fødselsdag (hvilket han jo ikke er opmærksom på idet den er forseglet) og derfor udløbet med ca. 6 mdr.

Det er simpelthen ikke rimeligt at udløbsdato'en ikke fremgår af æsken. Goodtimes henviser til at man skal logge ind på deres hjemmeside og tjekke udløbsdato'en - det er fint, men det gør man jo ikke hvis man får en forseglet gave og forventer at den ikke er I nærheden af udløb.

Normalt gælder gavekort I 3 år. Goodtimes vælger at skrive et år men skriver til gengæld ikke på pakken hvornår det år et gået. Har svært ved at se at det handler om andet end ønsket om at gaveæskerne skal udløbe sådan at Goodtimes kan tjene nogle lette penge.

Min søn er super skuffet og vi kommer ikke til at anbefale Goodtimes til nogen. Og ja, jeg har naturligvis været I høflig og venlig dialog med både Goodtimes og Nordisk Film før jeg vælger at skrive her!

2. elokuuta 2017

Kære Tina

Det er selvfølgelig enormt ærgerligt, at din søn har modtaget en fødselsdagsgave, der var købt meget lang tid før hans faktiske fødselsdag. Jeg kan sagtens forstå, at det er frustrerende, at gavekortet er udløbet før din søn har fået mulighed for at bruge den.
Det gør desværre også, at det ikke er muligt at påtrykke udløbsdatoen direkte på æsken. Udløbsdatoen kan dog findes på kvitteringen, og - som du selv nævner - på vores hjemmeside hvis man slår koden op. Det er dog kundens eget ansvar at sørge for at tjekke udløbsdatoen og at bruge gavekortet inden det udløber. Det er selvfølgelig forståeligt, at I ikke har været opmærksomme på, at din søn har modtaget et gavekort af ældre dato. Men det er altså desværre gavegiverens beslutning og ikke noget vi kan ændre.

Efter aftale med Nordisk Film Biografer er alle biografgavekort gyldige i 1 år. Inden for den periode har du mulighed for at bytte dit gavekort, for på den måde at forlænge gyldigheden. Nordisk Film Biografer har dog valgt at tilbyde, at man i en periode på op til 3 måneder stadig gratis kan benytte sit gavekort. Herefter forfalder gavekortets værdi. Hvis den ekstra benyttelsesperiode også overskrides, kan hverken vi hos Goodtimes eller Nordisk Film gøre noget. Så når I ligger inde med et gavekort, der er udløbet for over et halvt år siden, er der desværre ikke noget at gøre.

Saanut 3/5 tähteä

Ros til Ea fra Goodtimes kundeservice

Efter et længere forløb med frustration over modstridende oplysninger fra henholdsvis GoodTimes og Nordisk Film angående aktivering af gavekort, så har jeg i dag fået meget fin behandling af Ea fra kundeservice hos Goodtimes. Tak, Ea, du har virkelig forstået, hvad god service betyder - både for kunden og for firmaets ry og omdømme.

23. heinäkuuta 2017

Kære Kirsten

Vi er rigtig glade for at fandtes en løsning, og vi kunne give dig en service, som vi kan stå inde for.

Rigtig god dag og god sommer.

Good times Kundeservice.

Saanut 1/5 tähteä

Mega dårlig services og flabet …

Mega dårlig services og flabet kundebehandling :( aldrig i mit liv at jeg nogensinde køber noget der igen :(

17. heinäkuuta 2017

Hej Helle

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice.
Du er meget velkommen til at kontakte os, enten på mail kundeservice@goodtimes.dk eller på tlf.:70202900, så vi kan forsøge at finde en løsning på problemet eller en forklaring på situationen.

Mvh, Goodtimes kundeservice.

Saanut 2/5 tähteä

Kriminaliseret på café

Indløste cafébesøget på hjemmesiden og printede værdibeviset. Stregkoden meldte desværre fejl, da det skulle indløses på selve caféen. Blev bedt om at vise legitimation af tjeneren, og så fik jeg heldigvis fat i good time's kundeservice. Systemet blev genstartet, og jeg kunne heldigvis anvende værdibeviset.

Det skal altså bare virke i første omgang.

5. heinäkuuta 2017

Dårlig oplevelse

Vi har fået et good times gavekort i julegave i 2016 af familien og da
vi ønsker at bruge det i juni 2017 er det ugyldigt. Kontakter herefter kundeservice, som ikke kan hjælpe, da vi ikke har kvittering og det er forhandler som skal aktivere det ved køb. Så vi kan bare smide det ud!
Når det er en gave har man ikke kvittering, så jeg vil aldrig købe det selv eller anbefale nogen det :(
Undskyld man burde, da kunne spore forhandler via kode eller stregkode
Mvh Anette

30. kesäkuuta 2017

Hej Anette

Vi beklager selvfølgelig, at du har haft en dårlig oplevelse med et Goodtimes produkt.

Når et Goodtimes gavekort bliver solgt hos en forhandler, er det forhandlerens ansvar at håndtere produktet korrekt. Vi har desværre ikke mulighed for at se hvor gavekortet er solgt ud fra stregkoden, da gavekortet først knyttes til en bestemt forretning ved aktiveringen.

Som det forholder sig med ethvert andet produkt købt hos en forhandler, skal man kunne fremvise en kvittering for sit køb, hvis der er en fejl på produktet. Det gælder også for Goodtimes gavekortet. Som udgangspunkt skal klagen egentlig rettes til forhandleren, selvom vi selvfølgelig altid gerne vil forsøge at hjælpe, da hverken kunden eller vi får noget ud af et inaktivt gavekort.

Mvh Goodtimes kundeservice

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin