Nemt og smertefrit indgreb og behagelig…
Nemt og smertefrit indgreb og behagelig tryg behandling.
Har nærmest ingen smerter i knæet 3 dage efter og halter ikke mere...det er utroligt og dog sandt.
Jeg er SÅ taknemmelig !
Nemt og smertefrit indgreb og behagelig tryg behandling.
Jeg er SÅ taknemmelig !
Pålidelig, tryg og personlig kontakt.
Virker meget troværdigt.
Jeg har svær slidgigt i alle 3 led i min venstre tommelfinger. Jeg fik lagt guld ind i alle led.
Inden for 2 - 3 mdr. nåede jeg op på en permanent smertelindring på ca. 85%. Dvs. at jeg kan vaske hår, tage tøj på og så mange andre opgaver uden hjælpemidler.
Mine varmeste anbefalinger.
Har besøgt klinikken den 27/8-2025
Meget behagelige atmosfære, sød personale. Har fået guld i hoften, havde bl.a. besvær med at snøre sko og løfte benet uden hjælp fra hånden, det kan jeg nu, der er kun gået 3 timer. Indstiksstederne er ømme, men det ved man hvad er ellers ingen smerter. Kan kun anbefales
De varmeste hilsner Lene fra Esbjerg
Jeg er blevet smertefri i min hofte og har fået meget mere mobilitet. Jeg har fremskreden slidgigt og har haltet indtil for en måned siden, hvor jeg fik guld i hoften. Det er en verden til forskel for mig. Jeg forstår ikke at behandlingen ikke benyttes i vores etablerede sundhedssystem. Indgrebet koster 15000 kroner, og der er ingen smerter eller genoptræning i forbindelse medbehandlingen.