GOGETTERS - EU Dropshipping App Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 2/5 tähteä

Alleen de maandelijkse abo's zijn belangrijk. Weinig tot geen support wanneer je geen Shopify shop hebt. Kwaliteitscreening van de leveranciers is minimaal. Communicatie over leveranciers is er niet b... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

The people at GOGETTERS are extremely friendly and helpful. Their service is also truly flexible and customer-oriented. They have often assisted me with various issues, regardless of whether my acco... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goed werkend bedrijf met geweldige mensen. Ik heb nu een anderhalf jaar met hen samengewerkt, en altijd direct antwoord verkregen op mijn vragen. Ceder, Bob en ook Arne stonden altijd paraat en ware... Näytä lisää

1. Ohjelmistoyritys

Yrityksen kirjoittama

Ontdek de #1 software voor het synchroniseren van jouw Shopify, WooCommerce, PrestaShop of CCV shop webwinkel met Europese dropshipping leveranciers. Download nu gratis onze plug-in of installeer onze app direct via de Shopify App Store! 🚀

Hyvä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Geweldige support

Wat een geweldig bedrijf! Hiervoor zat ik bij een andere partij, die konden/wilden nergens bij helpen. GoGetters is echt een verademing! Ze reageren lekker vlot en als er iets is wat niet mogelijk is, zijn ze bereid om mee te denken aan een oplossing.

28. maaliskuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Top service, klantvriendelijk & professioneel!

Afgelopen jaar heeft GOGETTERS mij enorm geholpen bij het bouwen van mijn webshop en ben daar dan ook meer dan tevreden over! Altijd goede vriendelijke service en denken graag met je mee. Daarnaast krijg ik van klanten altijd hele positieve feedback over de gebruiksvriendelijkheid van de shop. TOP!

28. maaliskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Niet aan te raden wanneer je serieus wilt gaan draaien

Op het eerste gezicht leek het prima maar daarna ontdekten we dat bij meer en meer producten er dubbele foto's zaten of van een product bleek er maar 1 of een dubbele foto te zijn ipv meerdere productfoto's. Ook bleken vaak de prijzen niet juist te staan. App lijkt nog in kinderschoenen te staan. Ik zou het zeker niet aanraden wanneer je net begint en serieus wilt gaan bouwen aan je shop.

6. maaliskuuta 2022
GOGETTERS - EU Dropshipping App-logo

Vastaus yritykseltä GOGETTERS - EU Dropshipping App

Beste P. M.,

Dank voor het schrijven van de review. Jammer om te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad met onze app. Dat lossen wij uiteraard graag op.

Qua productinformatie bij de geïmporteerde producten zijn wij afhankelijk van de productinformatie in de productfeeds van de verschillende leveranciers die bij ons zijn aangesloten. Omdat dit honderdduizenden producten zijn, is het lastig om de informatie bij ieder individueel product te kunnen controleren. Het overgrote deel van de producten bevat de juiste informatie.

Mede om deze reden hechten wij veel waarde aan het leveren van support aan onze gebruikers. Wij zijn telefonisch, per e-mail en via whatsapp bereikbaar, 7 dagen per week, en lossen je vragen of problemen altijd graag op. Wij betreuren deze review daarom ook, omdat wij zeker weten dat wij jouw problemen tijdig hadden kunnen oplossen.

Wij zouden je willen vragen om de problemen die je ervaart naar ons op de mail te zetten op support@gogetters.nl. Vermeld daarbij even jouw webshop-URL. Onze support specialisten helpen je graag!

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisch! DE oplossing voor succesvol dropshippen!

Na lang zoeken (en na problemen met eerdere plugins) om de gigantische aantallen producten van m'n leveranciers te syncen met mijn dropship webshop vond ik de Woo plugin van GOGETTERS. Mijn goederen moesten dringend in m'n shop en na een eerste WhatsAppje hebben de vriendelijke mensen van GOGETTERS dat nog diezelfde dag gefikst! Fantastische service!
Verder kan je met de plugin exacte marges instellen, btw wordt automatisch verrekend, duidelijk overzicht van import EN gewicht, merk, kleur enz... wordt mee geïmporteerd! Zo kan de klant dus ook op deze componenten filteren!
Lifesaver deze plugin hoor ;)

1. maaliskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin