Helpende plus cursus gehad van Sara, zij heeft de cursus tot een succes gebracht voor mij. Enorm veel mogen leren, en ook had Sara mooie praktijk voorbeelden. Volgend keer zal ik mij opnieuw aanmelden... Näytä lisää
Nick was geweldig, duidelijk vaker de cursus gehad maar als nog nieuwe dingen kunnen leren. Ik heb beloofd dat ik correct zal handelen bij een noodgeval
De dagcursus van Nick was informatief en gestructureerd. De oefeningen waren praktijkgericht en de kennis werd helder toegelicht. Ik heb zeker wat opgestoken van deze dag!
Ik heb de cursus de-escalerend werken en agressieregulatie gevolgd. Deze werd door Marjan gegeven. De cursus was erg duidelijk en heeft mij veel nieuwe inzichten geboden. De informatie werd op een dui... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Het was een fijne leerzame ochtend
Het was een fijne leerzame ochtend. Het was interactief, interessant, gezellige sfeer en een enthousiaste cursusleidster😉.
Ook leuk om de technieken te oefenen voor in de praktijk. Bedankt!

Training weerbaarheid
Veel informatie en mogelijkheid om te oefenen. Met tips en trucks - die ik overigens hoop nooit te hoeven toepassen. Kortom, veel geleerd vanuit en voor de praktijkbegeleiding.

Goede training
Goede training, duidelijke uitleg en oefeningen. Super!

Vastaus yritykseltä Goed
Korte maar nuttige training gehad
Goed inkijkje gehad in de weerbaarheidstraining, veel geleerd in korte tijd.

Ik ben tevreden
Ik ben tevreden. Ik heb vandaag wel iets geleerd!!

Vastaus yritykseltä Goed
Nick de trainer heeft professionele…
Nick de trainer heeft professionele cursus gehad met veel voorbeelden.
Er was ruimte voor bespreken met en van voorbeelden uit de praktijk.

BHV cursus
Duidelijke uitgebreide en rustige cursus. Top, bedankt Nick!

Top Docente Oumaima
Ik vond het fijn om na de juffrouw luisteren. Ze kwam heel erg enthousiast over en het was goed leerzaam. Nogmaals dankjewel voor de fijne cursus

Vastaus yritykseltä Goed
Cursus van Oumaima was zeer leerzaam en…
Cursus van Oumaima was zeer leerzaam en interessant!

Vastaus yritykseltä Goed
Was een goede ervaring en een…
Was een goede ervaring en een duidelijke uitleg. Praktisch ook goed geoefend en de juiste uitleg bij.

Goede en duidelijke uitleg
Goede en duidelijke uitleg. Leuke vrouw die het gaf

Vastaus yritykseltä Goed
Een duidelijke en fijne BHV cursus…
Een duidelijke en fijne BHV cursus gehad.

Vastaus yritykseltä Goed
Nick de trainer was heel duidelijk in…
Nick de trainer was heel duidelijk in de training, hij legde alles goed uit en gaf ons ook goede voorbeelden in de praktijk.

Goede bhv training
Hele goede bhv training. Duidelijke training met goede instructies, zowel theorie als praktijk.

BHV training
Heldere professionele cursus gehad met veel praktische voorbeelden.
Er was ruimte voor bespreken met en van voorbeelden uit de praktijk.

Vastaus yritykseltä Goed
Het was een duidelijke cursus
Het was een duidelijke cursus, gegeven door een enthousiaste en professionele instructeur!

Vastaus yritykseltä Goed
Super duidelijke training en heel…
Super duidelijke training en heel leerzaam! De opleider zelf was ook heel duidelijk in zijn uitleg.

Vastaus yritykseltä Goed
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.