Helpende plus cursus gehad van Sara, zij heeft de cursus tot een succes gebracht voor mij. Enorm veel mogen leren, en ook had Sara mooie praktijk voorbeelden. Volgend keer zal ik mij opnieuw aanmelden... Näytä lisää
Nick was geweldig, duidelijk vaker de cursus gehad maar als nog nieuwe dingen kunnen leren. Ik heb beloofd dat ik correct zal handelen bij een noodgeval
De dagcursus van Nick was informatief en gestructureerd. De oefeningen waren praktijkgericht en de kennis werd helder toegelicht. Ik heb zeker wat opgestoken van deze dag!
Ik heb de cursus de-escalerend werken en agressieregulatie gevolgd. Deze werd door Marjan gegeven. De cursus was erg duidelijk en heeft mij veel nieuwe inzichten geboden. De informatie werd op een dui... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Heel duidelijk!
Leerzame dag
Leerzame dag , goede uitleg , en kundige docent 👌
Duidelijke en vlotte reanimatiecursus
Duidelijke en vlotte reanimatiecursus. Buiten dat je veel bruikbare tips krijgt is het altijd fijn om nog eens een kritische blik te krijgen op je reanimatieskills
Nuttige dag!
Veel behandeld in relatief korte tijd maar erg duidelijk. Prettig om alles weer eens herhaald te hebben. Zeer nuttig. Jammer dat van de 6 cursisten er maar 2 aanwezig waren. Ik ben blij dat ik erbij was.
Nick heeft àlles uitstekend en…
Nick heeft àlles uitstekend en duidelijk uitgelegd. Bedankt!
Leerzaam en werken met de triagewijzer
Goede cursus waarbij je zelf ziektebeelden op moet zoeken in de triagewijzer.
Klein minpuntje is dat er nog veel vragen in staan over corona, terwijl men zich hier tegenwoordig niet meer op hoeft te testen.
Goede training
Fijne training gehad over de-escalatie en agressie
Was heel leerzaam zeker een aanrader
Super tevreden
Super tevreden! Voortaan weet ik waar ik moet zijn voor cursus of dergelijk.
Duidelijke uitleg
Duidelijke uitleg, op een rustig manier verteld.
Was een fijne duidelijke les,
Was een fijne duidelijke les,
Heb geen verbeter punten
Super leerzame training gehad van Emilio en Oumaima
Super leerzame en leuke training gehad van Emilio en Oumaima. Heel veel nieuwe dingen geleerd. Super leuke ervaring.

Top dag BHV en reanimatie
Van niets wetende, naar enorme kennis van BHV en reanimatie. Dit alles met dank aan Nick, onze bevlogen leraar. Hij heeft ons super goede tips en tricks meegegeven om goed te kunnen functioneren als BHV'er. Top dag!

Vastaus yritykseltä Goed
Fijne informatie en instructie over…
Fijne informatie en instructie over belangrijke onderwerpen.

Bhv/aed
Hele leerzame bhv cursus gehad. De cursusleider heeft al onze vragen kunnen beantwoorden en had veel geduld. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Nick!

Leerzaamheid
Het was super gezellig met de instructeur en leerzaam voor mij.

Fijne training
Goed uitgelegd met genoeg een fijne voorbeelden uit de praktijk omdat het aansluit bij de informatie die je leert. Ook fijn om de handelingen even te oefenen met elkaar. Vond het wel een aardig lange training waar veel verteld wordt. Vraagt veel aandacht en stil zitten.

Vastaus yritykseltä Goed
Heel duidelijk en praktijkgerichte…
Heel duidelijk en praktijkgerichte cursus.

Vastaus yritykseltä Goed
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.