Jeg har været bruger af God Start Webmail i snart 29 år – helt tilbage fra dengang det hed Ofir Mail. Desværre har jeg aldrig haft en så dårlig oplevelse som nu, efter at I har ændret designet på... Näytä lisää

Ingen af mine 2 mobiler og pc kan åbne mine mails længere kun en enkel af gangen, trods flere henvendelser. De siger de har fundet problemet og arbejder på højtryk for at løse det, men intet sker de... Näytä lisää

Måske man skulle overveje at teste et system inden man bare opdaterer. Det er jo nærmest ubrugeligt og man skal logge ind 3-4 gange, før man kommer igennem. Derudover siger den fejl ved hveranden mail... Näytä lisää

Da jeg til morgen skulle ind på min godmail var og er det stadig en kamp at komme ind. Skal først igennem en jungle af reklamer og så et nyt design der er blevet uoverskueligt formentlig fordi rekla... Näytä lisää

1. Sähköpostipalvelun tarjoaja

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

GodMail er en gratis webmail, der er nem at gå til og enkel at bruge. Det nye GodMail er vores bedste mailløsning siden vi startede i 1999, og gør det nemt for dig at tilgå din mail, uanset om du bruger PC, Mac, tablets, smartphones og via alle typer browsere. Vi har naturligvis dansk support, og sidder altid klar til at hjælpe dig og besvare de spørgsmål, du skulle have. Både via mail og telefonen.

1,4

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kom ved en fejl til at slette en vigtig…

Kom ved en fejl til at slette en vigtig mappe, skrev til support meget sent og Lars fra support fixede det Lyn hurtig..
Har haft denne mail Box siden den hed Ofir.dk og har i alle årene været tilfreds.

Skulle der være et lille men, så er der for mange irriterende reklamer, men det går meget bedre med hastigheden efter jeg begyndt og bruge google crome.

Så alt i alt 100% tilfreds.🙂🙂

31. maaliskuuta 2021

Afpresning til opgradering af konto? No support.

Presser Godmail.dk mig til at købe ekstra plads til næsten 300kr for et år ?? ? Jeg bliver konstant bedt om at rydde op i min mailboks til trods for, at jeg kun har ganske få mails i ind- og udbakke og øvrige bakker, og har flere gange indenfor de sidste par uger ryddet markant op. Bruger på ingen måde den plads, som der er rettighed til !
Jeg gives ingen adgang til Support og støtter en anden anmelder der efterlyser et tlf.nr. til support. Måske er det på tide at skifte mailudbyder !

5. joulukuuta 2020

Ville være dejligt at der stod et…

Ville være dejligt at der stod et telefon nummer man kunne få hjælp på, og som virkede når man ringede til det, har problemer med login, og beder man om skriftligt hjælp får man svaret på mailen som man IKKE kan komme ind på, og det er bare smart, når man ikke kan komme ind og læse den.

6. heinäkuuta 2020

Support

Jeg oplevede at få hjælp til at logge ind på min mail, efter at have problemer med det.

11. tammikuuta 2020

Når man ser bort fra al dramaen og de…

Når man ser bort fra al dramaen og de subliminalt påvirkende, negativt ladede nyhedsoverskrifter, der, som for de fleste nyhedsmediers vedkommende i dag, dyrker "fight or flight-responset" (og så undrer man sig over ufreden i verden?), samt virvaret af annoncer, så er der en fin mailkonto, der fungerer og i hvert fald dækker mine behov til fulde.
Altid hurtig, positiv og personlig support -undtaget i weekenden; men det er nu meget rart, at noget stadig er som i "gamle dage" ;)

12. marraskuuta 2019

Gratis....ikke så dårligt.

Gratis....ikke så dårligt.
Og da jeg fik problemer med mailen, Så var supporten ret skrappe til at hjælpe med at få rette fejlen. Det var bare super duper.
Kan kun anbefales. Fem stjerner herfra.

23. lokakuuta 2019