Simpelweg top-service. Nadat PostNL mijn pakket misplaatst had(9 dagen lang zoek), is een medewerker van GoBytes persoonlijk de PC komen bezorgen, op 2,5 uur rijden afstand. Dat is gewoon top! Pc (cus... Näytä lisää
Laptop werd snel verzonden. Kwam in uitstekende conditie binnen en conform opgegeven specificatie qua hardware. Zag er netjes en schoon uit. Installatie was prima verzorgd. Accu is nog behoorlijk goe... Näytä lisää
Eind 2019 een Surfacebook 2 en Surface laptop gekocht. Beide machines verkeren in uitstekende staat. Zeker de Surfacebook 2 was als nieuw. De Surface laptop had wat kleine, bijna niet waarneembar... Näytä lisää
Pluspunten: -Levering via PostNL in een vervoersbestendige doos en binnen de beloofde tijd -Specificaties zoals geadverteerd -Conditie zoals geadverteerd (zo goed als nieuw): Geen krasjes... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
GoBytes.nl is onderdeel van Yousfi IT & Trading. Door middel van de webshop GoBytes bedient de onderneming Yousfi IT & Trading de consumentenmarkt met een breed assortiment van gebruikte, refurbished en nieuwe laptops, desktops, Smartphones, Tablets, Ram geheugen, Solide State Drives (SSD), Harddisks (HDD), tablets en bijhorende accessoires. Dit aanbod bestaat uitsluitend uit gerenommeerde merken van onder andere Lenovo, HP, Dell, Samsung en Apple. De refurbished en gebruikte hardware zijn afkomstig uit zakelijk gebruik (bedrijfsleven) en uit faillissementen uit binnen- en buitenland. Na ontvangst van de hardware worden deze grondig nagekeken op werking en voorzien van een schone legale installatie van bijhorende besturingssysteem. Daarnaast worden alle laptops en desktops stofvrij gemaakt en voorzien van de bijhorende drivers. De gebruikte hardware uit het bedrijfsleven wordt vaak na de leaseperiode of afschrijvingstermijn vervangen door nieuwe hardware. Yousfi IT & Trading zet zich in om zoveel mogelijk van de hardware uit het bedrijfsleven opnieuw in te zetten op een zo milieuvriendelijke wijze, waardoor verspilling en milieuverontreiniging wordt gereduceerd. Duurzaamheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel! Als u bij Yousfi IT & trading koopt, dan koopt u niet alleen een kwalitatief hoogwaardige laptop, desktop, Smartphone, Tablet, Ram geheugen, Solide State Drive (SSD), Harddisk (HDD) of tablet maar draagt u ook uw steentje bij aan het milieu! Yousfi IT & Trading is met haar team dagelijks bezig met het verwerven van kwalitatief hoogwaardige hardware tegen de meest gunstige prijs. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze aangeboden hardware en bieden daarom drie maanden garantie op de hardware (m.u.v. de accu).
Helftheuvelweg 11, 5222 AV, 's-Hertogenbosch, Hollanti
- info@gobytes.nl
- gobytes.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Goede levering
Goede levering. 5 sterren is voor OLH zelf!
Snel verzonden en keurig verpakt.
Was teleurgesteld
Er zit een fout in mijn scherm dit was niet vermeld helaas
perfecte service
perfecte service, snelle adequate levering. Ik ben een gelukkig mens.
Goede prijs, goede kwaliteit
Snel geleverd, goede prijs en laptop voldoet aan de omschrijving
Bestelling is netjes verpakt en voor…
Bestelling is netjes verpakt en voor een gebruikt product zag het als nieuw uit.
Tablet volgens verwachting
Pluspunten:
-Levering via PostNL in een vervoersbestendige doos en binnen de beloofde tijd
-Specificaties zoals geadverteerd
-Conditie zoals geadverteerd (zo goed als nieuw): Geen krasjes op het scherm, nauwelijks krassen op de behuizing
-Meegeleverde oplader en toetsenbord werken naar behoren
-NIEUWE BATTERIJ!, erg netjes
Minpunten:
-Een kleine verkleuring in de linkerbovenhoek van het scherm
-Een klein drukpuntje rechts op het scherm
Beide niet storend.
Oordeel: Tevreden met mijn aanschaf!
Uitstekende service
Uitstekende service! Email wordt zeer snel beantwoord! Goede en snelle afhandeling.
Voor onze zoon een refurbished laptop…
Voor onze zoon een refurbished laptop gekocht. Waarom een refurbished? Veel betere specs t.o.v. een nieuwe laptop binnen het zelfde budget.
Snelle levering en precies zoals beschreven.
Onze zoon is helemaal happy.
Zou hier een volgende keer weer kopen.
Goede service , zeer tevreden over product en levering.
2e hands MS Surface Book
2e hands MS Surface Book, hij leek wel nieuw! Snelle levering en respons op vragen per email.
Betrouwbaar bedrijf
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Betrouwbaar bedrijf. Snel handelen van support bij een probleem maar niet helemaal adequaat.
De laptop moest twee keer teruggestuurd worden. Dat had één keer kunnen zijn als support beter naar me had geluisterd. Vandaar vier sterren.
Prima laptop geleverd en snel.
Prima laptop keurig verzorgd.
Snel geholpen en goede service
Snel geholpen en laptop in goede staat ontvangen. Helaas was er een verkeerde adapter meegestuurd, maar deze werd direct toegestuurd nadat ik dit gemeld had.
Goede service!
Prima aankoopervaring
Prima aankoopervaring. Snel geleverd.
Snel geleverd & laptop was netjes…
Snel geleverd & laptop was netjes geïnstalleerd. Er zitten 2 pixel defecten in het scherm, het blijft refurbished. Nette laptop en alles doet het vooralsnog nog
Snelle levering. Voldoet perfect aan de verwachting. Laptop direct klaar voor gebruik.