Go 2 Sweden har været en yderst positiv og professionel oplevelse for både min kone og mig. Vi kan varmt anbefale deres services – de fortjener uden tvivl 5 stjerner.
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
After being rejected for Danish residency previously, me and my girlfriend were feeling really stressed and unsure about what to do next. We decided to contact GoToSweden, and it turned out to b... Näytä lisää
Vi er VIRKELIG glade for den hjælp Go2Sweden har givet os. Det kan være svært at navigere i systemer og de forskellige muligheder, man har, når man står i en situation, hvor man bare gerne vil leve m... Näytä lisää
Go2Sweden er de bedste! Hele deres team er top professionelle og samtidig helt igennem centreret i også at møde folk i deres situation. Selv inden der overhovedet var penge involveret, sad de klar m... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Go2Sweden er en dygtig rådgivnings- og konsulentvirksomhed, der med mere end 20 års solid erfaring i branchen, er eksperter inden for familiesammenføringssager, visum, opholdstilladelser, arbejdstilladelser og meget mere. Vi er din hjælpende hånd i dine bestræbelser på at opnå en gnidningsfri tilstedeværelse i Sverige. Med Go2Sweden ved din side, kan du forvente en lettere og mere sikker vej mod dit mål. Ønsker du hjælp i Danmark så besøg: www.Go2Denmark.dk
Yhteystiedot
Amager Strandvej 390A, 2770, Kastrup, Tanska
- +45 39 18 24 64
- info@go2sweden.dk
- go2sweden.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Fantastisk service
Fantastisk service.
Utrolig professionel vejledning igennem hele processen.
Kæmpe anbefaling herfra og 10 stjerner hvis det kunne gives.
Go2Sweden kan ikke gøre meget mere for…
Go2Sweden kan ikke gøre meget mere for en end man selv kan, det er spild af penge for noget man sagtens selv kan gøre. Bare at skulle hjælpe med besøgsvisum koster mange flere penge end hvad selve visummet reelt koster (det er faktisk gratis med eu-regler), ligesom ansøgningen også om opholdskort i Sverige også er. Så hellere gør brug af de mange gode facebookgrupper om familiesammenføring i Sverige.
Fremragende og god service👍🏻
Go2sweden er et godt valg for alle, og jeg anbefaler en hver der har brug for vejledningen til familiesammenføring at tage kontakt til dem. De gøre processen nemmere og ikke kun det de hjælper også med bolig😊 Forresten de har verdens sødeste og hjælpsomme medarbejder, der virkelig står klar når man har bruge for hjælp👍🏻👍🏻
Super god service
Super god service.
Virkelig professionel vejledning igennem hele processen. Man kan var mærke at der hånden om en.
Stort ros til Atif, for hans tålmodighed med mig.
Kan kun anbefales til alle.
Meget tilfredstillende oplevelse
Jeg kan klart anbefale Go2sweden, da vi har været så glad for den profesionelle hjælp og rådgivning hele vejen igennem.
Professional service
Professional service! ☆☆☆☆☆☆
All workers are professionals! ☆☆☆☆☆☆
This website is BEST and no1 !!! ☆☆☆☆☆☆ 😊👍👍👍👍👍👍👍
Meget kompetent rådgivning
Meget kompetent rådgivning. Alt vi blev lovet holdt ord. Min kone fik permanent opholdstilladelse på den tid der blev sagt. Vi skulle ikke bekymre os om andet end at aflevere de papirer der blev kræver også tog Go2Sweden sig af resten.
Super god service
Super god service! Jeg behøvede slet ikke at bekymre mig om noget som helst, de klarede det hele👍🏻 Kæmpe anbefaling herfra ☝🏻
eg vil helt klart anbefale Go2sweden.
eg vil helt klart anbefale Go2sweden.
Jeg lavede familiesammenføring til min mand i 2011. Da gik jeg til Go2Sweden og det har jeg været virkelig glad for jeg gjorde. Allerede efter ca. en månede fik min mand opholdstilladelse og kom til Sverige, allerede efter 2 år med Go2Swedens hjælp fik han pernemant opholdstilladelse.
Jeg vil virkelig anbefalede Go2Sweden og det er alle penge værd. Har altid været i kontakt med Atif ang min mands sag, han var altid behjælpelig.
De står for det hele, bedre kan det ikke være. 👍🏼
Jeg vil helt klart anbefale Go2Sweden til alle som gerne vil have sin mand/kone til Sverige.
Bedste service ever!!
God service og rådgivning
Super god service og rådgivning, hvor de altid er der for at besvare dine spørgsmål og meget hjælpsom med alt fra det praktiske til det juridiske.
Kan helt klart anbefales!
Anbefaler helt klart Go2Sweden
Anbefaler helt klart Go2Sweden, de er super søde og hjælpsomme. De er professionelle og gøre alt for du får en tryg oplevelse. Jeg har været meget tilfreds og synes de fortjener en kæmpe ros ⭐⭐⭐⭐⭐
Anbefaler Go2sweeden
Bedste advokater, de ved hvad de laver og har fuld styr på det hele. Kan helt klart anbefaldes. 👌🏽
God service.
Både advokaten og sekretærerne er venlig og hjælpsomme. De lytter til og forklare tingene så kunden kan forstå hvad der kommer til at ske og hvad der skal ske. Jeg kan helt klart anbefale dem.
Jeg har haft fornøjelsen af
Jeg har haft fornøjelsen af, at få hjælp til at få min kone til Sverige fra Pakistan af Ali Nazir, som tog sig af alt og var super god til at være der til et hvert spørgsmål jeg måtte have og når jeg havde brug for det. Utrolig hjælpsom og følte mig utrolig tryg i forbindelse med vores sag, som Ali tog sig af - kan kun anbefale ham/ dem herfra :)
Hey jeg har haft en super duper …
Hey jeg har haft en super duper fantastisk oplevelse med go2sweden teamet, og min bedste og Aller dygtigste vejleder Ali Nazir.
han har hjulpet mig gennem hele processen, svaret på alle mine spørgsmål og opdateret mig gennem det hele.
Jeg fik hjælp til at få min kone til Sverige, jeg startede allerede med det hele før jeg blev gift.
Da jeg er meget ung og var meget nervøs angående papir arbejdet valgte jeg go2sweden, helt klart en kæmpe anbefaling, og igen stor ros til min vejleder Ali Nazir som har hjulpet i akutte tider svaret på alle spørgsmål og virklige hjulpet som vi var i familie. Du bliver forklaret hele processen Gennem før du vælger at det er go2sweden der skal have din sag.
Jeg takker mange gange Ali og hele go2sweden teamet for at være så hjælpsomme og professionelle i deres arbejde.😉
Vi har haft de bedste oplevelser i er…
Vi har haft de bedste oplevelser i er så dygtig til at løse jeres arbejde og men får altid så hurtig svar tilbage fra jer og vil anbefale jer til en hver person som står i en situation om familiesammenføring
Great feedback
Go2sweden put effort realistically in your current situation and tailor the advice accordingly. Can highly recommend.
Go2Sweden er fantastiske!!
Go2Sweden er fantastiske!!
Det er det bedste service og de hjælper simpelthen med alt papir arbejde!!
De varmeste anbefalinger herfra!!
Hvis du skal have din hustru eller mand hurtigt til Danmark eller Sverige så gå til Go2Sweden med det samme de tager imod dig med åbne arme!!!!
Hvis man kunne give 10 stjerner havde jeg givet 10!!!!
Der er ingen grund til panik
Der er ingen grund til panik, hvis man har go2sweden. De hjælper med alt fra papir arbejde til migrationsverket og når man ankommer i sverige, super god service.
Great experience
Great experience. Very professional from the start to the end. Great communication and weekly updates on how the process is going. I highly recomend Go2Sweden.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.