Jeg har haft en utrolig positiv oplevelse med Anyday. Da en webshop ikke svarede og trak en annullering i langdrag, trådte Anyday til med det samme. De håndterede sagen yderst professionelt og løste... Näytä lisää

Meget tilfreds, meget god app med godt overblik om egne betalinger, man kan betale tidligere når som helst. Flere betalemuligheder og hurtig behandling. Kan kun anbefale!

Det er nemt at bruge - og dejlig mulighed, hvis man ikke lige har lyst at betale hele beløbet på en gang. Og ved 4 rater er der ingen gebyrer på. Kan kun anbefale Anyday 🧚

1. Muut kuin pankin rahoituspalvelut
  2. Vaihtoehtoiset rahoituspalvelut
  3. Korttimaksujen vastaanottopalvelu
  4. Lainaa tarjoava yritys
  5. Maksupalvelu
  6. Ohjelmistoyritys

Tietoja yrityksestä Anyday A/S

Anyday tilbyder en fleksibel delbetalingsløsning, som fritager shoppere for renter og gebyrer og i stedet pålægger butikker et lidt højere transaktionsgebyr. Vores mål er at blive den foretrukne delbetalingsløsning for både butikker og shoppere, og vi er stolte af at kunne bidrage til markedet med en forretningsmodel, som ikke alene vidner om omtanke for forbrugerne, men også henter pengene, der hvor de er flest. Shoppere, som vælger Anyday som betalingsløsning, kan dele deres betaling i fire og nøjes med at betale 25% ved checkout. Nul renter, nul gebyrer. Det kan lade sig gøre, fordi vores butikker betaler et transaktionsgebyr på 3,95% Læs mere på Anyday.io eller tjek det ud i vores app.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

2 t. arvostelua

On vastannut 96 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Jeg er utrolig frustreret over Anyday

Jeg er utrolig frustreret over Anyday. Muligheden for at dele betalingen op er konstant gråtonet, selvom jeg har råd og alt er i orden. Hvad er pointen med en afbetalingsløsning, hvis man aldrig kan bruge den? Man prøver at købe nødvendige ting til sit barn, men bliver bare mødt af en ubrugelig service. Det er spild af tid, og jeg vil fraråde alle at spilde deres energi på dette system. Hvis man alligevel skal betale det hele kontant med det samme, kan man lige så godt bruge en normal betalingsmetode. Ubrugeligt!

19. huhtikuuta 2026

Takket være Anyday kunne jeg betale for…

Takket være Anyday kunne jeg betale for at få min cykel repareret. Den blev indleveret for en lapning men endte med at skulle betale godt 2500kr som jeg ikke havde. Men de har heldigvis samarbejde med Anyday, og voila gik vurderingen igennem og jeg fik cykel hjem.

7. maaliskuuta 2026

Et godt tilfreds,

Hej Eva,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er godt tilfreds.

Alt skal være og godt hjælpe her

Alt skal være og godt hjælpe her

Hej Helle,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at alt har fungeret som det skal. Vi er glade for, at du oplever vores løsning som både god og hjælpsom.

Anyday – Sabrina

Så nemt med at få delt betaling op samt…

Så nemt med at få delt betaling op samt ingen renter. Jeg er meget tilfreds og fedt med muligheden for at låne rentefrit.

Hej Camilla,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds, og at du oplever det som nemt at dele dine betalinger op. Vi er også glade for, at du sætter pris på muligheden for at låne rentefrit.

Anyday – Sabrina

Det er hurtigt og nemt at bruge.

Det er hurtigt og nemt at bruge.
Jeg kunne dog godt tænke mig at man kunne se på info mails hvad det var for nogle aftaler der betales.

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du oplever det som hurtigt og nemt at bruge. Vi tager din feedback om at kunne se, hvilke aftaler der betales, med videre, da vi altid arbejder på at forbedre vores service.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du ringe til os på 81 81 61 81 eller skrive til shopper@anyday.io

Syntes det er lidt dyrt

Syntes det er lidt dyrt faktisk men ellers er jeg super glad for det gjorde lige så jeg havde lidt mere rådighed da jeg havde brug for det 😁

Havde det været lidt billigere så Havde de klart fået 5/5

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft glæde af løsningen, og at den har givet dig lidt ekstra råderum, da du havde brug for det

Vi tager også din feedback om prisen med videre, det er noget, vi altid arbejder på at forbedre.

Det er nemt at bruge

Kan kun anbefale Anyday 🧚

Hej Pernille,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du oplever det som nemt at bruge, og at du er glad for muligheden for at dele betalingen op. Vi er også glade for, at du fremhæver fordelene ved betaling i 4 rater uden gebyrer.

Nemt

Nemt og hurtigt at bruge jer virker som det skal uden problemer.

Hej Bruno,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du oplever det som nemt og hurtigt at bruge, og at alt fungerer, som det skal.

Nemt og overskueligt

Nemt og overskueligt, at bruge

Hej Pernille,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever det som nemt og overskueligt at bruge.

Ikke så meget ballade

Hej Kenneth,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse uden problemer.

Hej Svend,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du oplever os som både nemme og hurtige.

Spr nem hurtige

13. huhtikuuta 2026

Hej Gökhan

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du oplever os som nemme og hurtige.