GoSmooth Arvostelua 228

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,3

Saanut 1/5 tähteä

Apparaat werkt NIET. Meerdere keren contact gehad met het bedrijf waarbij ze 'tips' gaven en aangaven dat ik door moest gaan met de behandeling, ondanks uitblijven van resultaat (in de handleiding sta... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een aantal maanden geleden voor mijn vriendin het IPL-apparaat aangeschaft en de resultaten zijn echt onwijs goed te zien! Door het opgestelde programma van Go-Smooth te volgen heeft ze na een... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mijn laserapparaat ging laatst helaas plotseling kapot. Melding van gemaakt en een compleet nieuwe kit gekregen. Erg blij mee. Ontzettend vriendelijke, snelle en vooral ook goede service! Niks geen mo... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

1 apparaat gekocht als verjaardagscadeautje op dinsdag 1 juli. "Volgende dag in huis". Zaterdag 5 juli nog geen verzend bevestiging, dus ik vroeg per mail waar het bleef en wanneer ik het kon ve... Näytä lisää

1. Kauneus- ja terveysmyymälä
  2. Kosmetiikkatuotteiden toimittaja

Yrityksen kirjoittama

GoSmooth is een toonaangevend merk op het gebied van IPL ontharingsapparaten, ontworpen om thuis professionele haarverwijderingsresultaten te bieden. Met een missie om innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen te leveren, stelt GoSmooth mensen in staat om op een veilige, efficiënte en betaalbare manier afscheid te nemen van ongewenst haar. Het merk combineert geavanceerde technologie met een focus op comfort, waardoor het een populaire keuze is voor vrouwen die streven naar een gladde, haarvrije huid.

3,3

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

November 2021 de go smooth aangeschaft

November 2021 de go smooth aangeschaft. Na meerdere malen het apparaat gebruikt te hebben viel het mij al snel op dat het apparaat na 5 min in gebruik al pauzes begon in te lassen met flitsen. Behandelde mijn bovenbenen, door de pauzes neemt de behandeling erg lange tijd in beslag. Heb zelf momenten gehad dat ik het apparaat voor minstens een half uur uit moest zetten om vervolgens verder te kunnen. Hij gaf hitte af waardoor ik twee brand blaren hiervan gekregen heb. Toen ik het apparaat voor de zesde keer gebruikte stopte hij met 10 min automatisch en hij wou niet verder. Heb dit kunnen filmen en opgestuurd naar de klantenservice. Ik heb vervolgens een nieuw apparaat gekregen in januari 2022. Het nieuwe apparaat ben ik met goede moet gaan gebruiken, helaas bij de vierde keer dat ik heb gebruikte viel het apparaat volledig uit en kreeg hem niet aan (februari 2022). Tevens hier een video opname van gemaakt hoe ik probeerde het apparaat aan te krijgen. Stekker in en uit, niks werkte. Contact opgenomen met de klantenservice en mocht hem weer opsturen en ze zouden hem wederom nakijken. Naast dat ik na 12 behandelingen nog steeds geen resultaat zie en op advies van de klantenservice de behandelingen anders heb aangepakt ben ik overal erg ontevreden. Ik heb dan ook mijn geld terug gevraagd, maar hier stemmen zij niet mee in. Dat het apparaat al binnen 6 maanden hapert/ weigert en daarom niet functioneert heb ik er geen vertrouwen in en is het mijn geld totaal niet waard.

4. maaliskuuta 2022

Hoi Sabine,

Wat jammer om in deze review te lezen dat je teleurgesteld bent in onze service / producten, dit is natuurlijk helemaal niet de bedoeling.

Helaas was er inderdaad sprake van een defect bij je eerste GoSmooth, we hebben je toen gelijk een retourlabel gestuurd zodat we deze konden inspecteren en eventueel vervangen. We hebben uiteindelijk voor de tweede optie gekozen en je een geheel nieuwe GoSmooth toegestuurd.

Bij je tweede defect kwam uit de inspectie naar voren dat het apparaat volledig naar behoren werkt, deze willen we dus graag naar je terugsturen.

Desondanks het feit dat de GoSmooth naar behoren werkt hebben we je toch meerdere tegemoetkomingen aangeboden, we snappen natuurlijk goed dat het niet leuk is om te twijfelen aan de werking van je GoSmooth.

De tegemoetkomingen die we je hebben geboden gelden nog steeds, we horen graag je of hier akkoord mee gaat!

Saanut 4/5 tähteä

Vandaag mijn go smooth binnen gekregen…

Vandaag mijn go smooth binnen gekregen verpakt in een mooie doos met scheermesje en aloë Vera gel erbij. Er zit wel een kaartje bij met de gebruiksaanwijzing maar miste wat informatie over wanneer wel of niet te gebruiken. Na behandelen las ik dus dat het niet op je tattoo gebruikt mag worden en dat je 3 dagen voor en na het behandelen niet onder de zonnebank mag. Ook de stand waarop je het best kan beginnen met behandelen staat nergens beschreven. Ik begon op 8 maar dat is dus vrij hoog. Dat vind ik wel belangrijke informatie. Wel is het apparaat makkelijk in gebruik en ben benieuwd naar het resultaat.

28. helmikuuta 2022

Hoi Kimberley,

Bedankt voor de mooie en uitgebreide review! We hebben op onze website een uitgebreide handleiding voor zowel de Classic als Pro staan, maar we snappen dat je hier misschien niet gelijk aan denkt. We gaan de feedback meenemen, geniet van je GoSmooth!

Super service!

23. helmikuuta 2022

Hoi Melissa,

Fijn om te horen dat je blij bent met onze service! We doen hier erg ons best voor, geniet van je GoSmooth!

Saanut 1/5 tähteä

The go smooth doesn't really work

The go smooth doesn't really work. I have a white skin and dark hair, sow as the description say it has to work good for me. But i tried it now a lot more times then the description say and i noticied some less hair grow, but it is almost nothing. (I'm trying it for a year now) It alsow really hurts on your armpits and bikini line.
I am not satisfied about the product

21. helmikuuta 2022

Hi Liza,

I'm sorry to hear that you're not happy with our product, I can however see that you haven't had our GoSmooth for a full month. To say that you already notice less hair growth is actually quite good progress! The treatment period is usually 14 weeks, I'm sure that if you finish the full 14 weeks that you'll be happy with the results.

I'm also sorry to hear that you find our GoSmooth uncomfortable, this is something that we don't hear often. Perhaps you have sensitive skin, we would suggest to lower the intensity of the flashes. Our GoSmooth has 10 different options so there should be one that suits you!

If you have any questions please let us know, we're always there to help!

Saanut 5/5 tähteä

I had my gosmooth shipped to the UK and…

I had my gosmooth shipped to the UK and it still arrived within three days. Excellent shipping services!

The product itself looks very nice, the kit is complete and the thank you cards were a lovely addition

Using it very easy, I just don't like that I have to shave for a treatment, but luckily soon that won't be much of an issue. I've been using it for around eight weeks now and I can most definitely say that the results are there.

Very happy!

18. helmikuuta 2022

Hey Trudy,

Thank you for your positive and detailed review! We're glad you've enjoyed our product this much and hope you will continue to do so!

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb het product nog niet voldoende kunnen gebruiken om er wat over te zeggen maar het was netjes en super snel geleverd

16. helmikuuta 2022

Dag Angelique,

Goed om te horen u blij bent met de levering! Geniet er van!

Saanut 5/5 tähteä

Heel leuk contact via de mail

Heel leuk contact via de mail, super snelle levering,

15. helmikuuta 2022

Dag Marcel,

Fijn dat je het contact via de mail leuk vond, we doen ons best! Bedankt voor de mooie review.

GoSmooth IPL Pro besteld

GoSmooth IPL Pro besteld. Werd de volgende dag geleverd. Product zit in een mooie bewaardoos, incl, beschermbril, verzachtende lotion en een scheermesje. Kan nog weinig zeggen over de resultaten omdat ik hem pas één keer heb gebruikt, maar kan wel zeggen dat het makkelijk, snel en absoluut pijnloos werkt. Beide onderbenen en bikinilijn had ik binnen 15 minuten behandeld.

15. helmikuuta 2022

Dag Elly,

Wat een leuke en complete review! We zijn erg benieuwd naar hoe je het gebruik verder ervaart dus neem vooral contact met ons op :-).

Saanut 3/5 tähteä

Levering super snel

Levering super snel, maar we hebben geen idee wat we er mee moeten doen, er zit amper een beschrijving bij. De vraag welke wij bijvoorbeeld hebben, op welk standje begin je? Geen idee…

12. helmikuuta 2022

Dag Lilian,

Bij de kit zouden een aantal kaartjes moeten zitten, op één van deze kaartjes staat uitgebreid beschreven hoe je het apparaat kunt gebruiken!

We raden aan om op een lage stand zoals 2 of 3 te beginnen en wekelijks 1 of 2 standen hoger te proberen totdat je een stand vindt die je comfortabel in het gebruik en toch heet vindt!

Gemakkelijk in gebruik

Heb GoSmooth een paar dagen geleden ontvangen en ziet er goed en mooi uit.
Vanavond voor het eerst gebruikt en dat ging makkelijk.
Over het resultaat kan ik nog niks zeggen.

12. helmikuuta 2022

Hoi Roelina,

Leuk om te horen dat je tot nu toe tevreden bent! We horen graag over een aantal weken meer van je over het resultaat 😊

Saanut 2/5 tähteä

Nog steeds geen pakket binnen.

Ik zou het pakketje maandag geleverd krijgen.. vandaag is het vrijdag avond en nog steeds heb ik niets binnen gekregen..

Op de site staan 1 a 2 werkdagen..

11. helmikuuta 2022

Hoi Stefanie,

Het lijkt erop dat er tijdens het bezorgproces iets mis is gegaan, en dat er momenteel een onderzoek loopt naar de locatie van het pakketje.

Dit zijn situaties waar wij helaas weinig invloed op kunnen uitoefenen, maar we houden goed de vinger aan de pols om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk je pakketje binnen krijgt!

Tevreden!

Snelle levering, makkelijk in gebruik!

9. helmikuuta 2022

Dag Inge,

Fijn om te horen dat je tevreden bent, geniet ervan!

Saanut 1/5 tähteä

ik hoop dat het product goed gaat zijn

ik hoop dat het product goed gaat zijn. Gisteren zou het geleverd moeten zijn maar mijn pakketje is nooit toegekomen. Ze zeggen dat ze er mee bezig zijn maar ik heb al wel betaald. ik zou graag zo snel mogelijk mijn levering ontvangen zodat ik kan beginnen.

8. helmikuuta 2022

Hoi Jorine,

Een pakketonderzoek kost helaas wat tijd, ik kan in ons systeem zien dat er na je bericht meteen een onderzoek is gestart. Zodra we meer weten nemen we contact met je op. Excuses voor de vertraging!

Saanut 4/5 tähteä

Levering was snel en pakket in goede…

Levering was snel en pakket in goede orde ontvangen. Mooi en netjes zoals op de foto’s. Nu aan het testen. Zeer gebruiksvriendelijk.

8. helmikuuta 2022

Dag Inge,

Wat leuk om te lezen dat je blij bent met de bestelling! Bedankt voor de mooie review!

Saanut 5/5 tähteä

De 1e keer ging goed. Ik ben benieuwd naar het resultaat!

De bestelling was heel makkelijk gemaakt en ook de bezorging ging snel en soepel.
Ik heb de GoSmooth Pro nu pas 1 keer gebruikt, dus kan nog niets zeggen over het resultaat.
Het apparaat is wel erg makkelijk in gebruik en ziet er mooi uit.

7. helmikuuta 2022

Hoi Anneloes,

Leuk dat je onze GoSmooth tot nu toe goed vindt bevallen! We ontvangen graag een update van je als je hem langer hebt gebruikt.

Levering was goed

Levering was goed. Ik gebruik de GoSmooth IPL Pro nu 11 weken maar zie nog geen verschil.

6. helmikuuta 2022

Hoi Maud,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met de resultaten die je tot nu toe hebt behaald. Graag zouden verder contact met je willen hebben om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Zou je ons een mail kunnen sturen met je verhaal? Deze kan je sturen naar info@go-smooth.com

Please help

Hi! I have had my GoSmooth for quite a while and I've seen no results whatsoever. Ive tried to contact GoSmooth for assistance a number of times but Ive received no response. Please help.

6. helmikuuta 2022

Hey Ada,

This seems to be the first time we've heard from you, or at least I can't find prior conversations with you in our system.

We'd like to talk to you about your issue. Could you send us an e-mail at info@go-smooth.com?

Saanut 4/5 tähteä

Top levering maar kan nog niks zeggen…

Top levering maar kan nog niks zeggen over de laser zelf

5. helmikuuta 2022

Hoi Karima,

Bedankt voor de positieve review, fijn dat je tot nu toe blij bent!

Go smooth

Ik heb de go smooth nog maar enkele keren gebruikt, dus ik kan nog niks zeggen over wat het resultaat is. Hij is wel super makkelijk in gebruik, hij komt ook binnen in een mooie doos waar de ipl weer makkelijk in op te bergen is.
Er had van mij wel iets van een handleiding bij gemogen met daarin hoe vaak te gebruiken en op welke stand etc.
Maar verder geen minpunten, dus top!

28. tammikuuta 2022

Dag Fleur,

Fijn om te horen dat je tot nu toe blij bent met onze GoSmooth! Voor een uitgebreide handleiding kun je de onderstaande link raadplegen, als je dan nog verdere vragen hebt kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen!

Saanut 4/5 tähteä

Really happy with the pro device that I…

Really happy with the pro device that I bought around 3 months ago. It's easy to use and and I've definitely noticed that my hair growth has slowed down a lot. The only reason i'm not giving it 5 stars is because the device has to stay plugged in when using it

27. tammikuuta 2022

Hey Ardina,

Great to hear that you're so happy with your GoSmooth!

It sounds like you're coming up to the end of the 14 week plan, let us know what you think by the end of it!

Sofia (Team GoSmooth)

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin