GoSmooth Arvostelua 228

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,3

Saanut 1/5 tähteä

Apparaat werkt NIET. Meerdere keren contact gehad met het bedrijf waarbij ze 'tips' gaven en aangaven dat ik door moest gaan met de behandeling, ondanks uitblijven van resultaat (in de handleiding sta... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een aantal maanden geleden voor mijn vriendin het IPL-apparaat aangeschaft en de resultaten zijn echt onwijs goed te zien! Door het opgestelde programma van Go-Smooth te volgen heeft ze na een... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

1 apparaat gekocht als verjaardagscadeautje op dinsdag 1 juli. "Volgende dag in huis". Zaterdag 5 juli nog geen verzend bevestiging, dus ik vroeg per mail waar het bleef en wanneer ik het kon ve... Näytä lisää

1. Kauneus- ja terveysmyymälä
  2. Kosmetiikkatuotteiden toimittaja

Yrityksen kirjoittama

GoSmooth is een toonaangevend merk op het gebied van IPL ontharingsapparaten, ontworpen om thuis professionele haarverwijderingsresultaten te bieden. Met een missie om innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen te leveren, stelt GoSmooth mensen in staat om op een veilige, efficiënte en betaalbare manier afscheid te nemen van ongewenst haar. Het merk combineert geavanceerde technologie met een focus op comfort, waardoor het een populaire keuze is voor vrouwen die streven naar een gladde, haarvrije huid.

3,3

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 4/5 tähteä

Blij met het resultaat 😊

Ik heb de gosmooth pro voor kerst gekregen, sindsdien netjes elke week geflitst en afgelopen week het helemaal afgerond.

Dit was de eerste keer dat ik de hele zomer van gladde benen en armen kan genieten, echt geweldig!

7. heinäkuuta 2022

Hallo Floortje,

Bedankt voor uw recensie.

We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Je bent altijd weer welkom!

GoSmooth

Saanut 2/5 tähteä

Teleurgesteld

Ik gebruik het apparaat nu 3 maanden, waarvan elke week een laser behandeling uitgevoerd. Bij mijn onderbenen moet ik alsnog om de dag scheren. Bij mijn oksels en bikini lijn minimaal verschil te zien in de haargroei.

16. kesäkuuta 2022

Hoi Lisa,

Wat jammer om te horen dat je nog niet de gewenste resultaten hebt behaald. Graag ontvangen we een mailtje van je met een verdere beschrijving van je voortgang, dan kunnen we je gerichter advies geven. We merken in verreweg de meeste gevallen dat we onze klanten hiermee goed kunnen helpen!

Je kunt de mail sturen naar info@go-smooth.co, we horen het graag!

4. kesäkuuta 2022

Hoi Christa,

Bedankt voor de positieve review! We vinden het altijd leuk om te horen dat onze service bevalt 😊

Saanut 4/5 tähteä

Het zou niet pijnlijk zijn....

Het zou niet pijnlijk zijn. Maar na een eerste defecte waarbij wij geen klachten hadden dan enkel de ventilator die een hoop herrie maakte. We hebben nu de 2e een tijdje in gebruik, maar jeetje deze doet erg zeer na 2min gebruik. De kop wordt heet en gaat richting de 90 graden waardoor de nek gewoonweg verbrand. We gaan hem opnieuw aanmelden en hopelijk krijgen we een die het wel doet zoals beschreven, zonder pijn, letterlijk pijnvrij. We zijn verder goed tevreden over de contact met de eerste gosmooth pro na 4 behandelingen haarvrij in de nek !

24. toukokuuta 2022

Hoi Cg,

Wat leuk om te horen dat jullie na vier behandelingen al het gewenste resultaat zien! We vinden het altijd super om te horen dat onze GoSmooth IPL-apparaten een gewenste oplossing voor ontharing kunnen bieden!

Het gebruik van de GoSmooth zou helemaal geen oncomfortabele ervaring op moeten leveren, onze GoSmooth is juist gewild omdat deze zo comfortabel in het gebruik is. We ontvangen hier daarom graag meer informatie over via onze mail, info@go-smooth.com!

Saanut 5/5 tähteä

I'm honestly quite amazed that I've…

I'm honestly quite amazed that I've actually found something that works for me. I've tried a lot of different hair removal methods, but none of them worked.

I have quite thick hair on both my arms and legs, which I've absolutely hated for the longest time. On summer days I would occasionally shave twice in one day just to enjoy myself.

Using IPL has been a huge confidence booster for me and going from shaving twice a day to once a week feels like something god sent, love it!!

10. toukokuuta 2022

Hi Hannah,

What a lovely review! We're very happy that you've had such a positive experience with our GoSmooth. Stories like these are exactly what we intend for our customer experience to be like. We wish you a joyful and hairless summer!

Kind regards,

Het werkt helemaal niet

Het werkt helemaal niet. Ik heb donkerblond haar en dus zou het moeten werken. De garantie is tot 3 maanden wat slim is want ze geven aan dat het soms wat langer kan duren. Al snel ben je dan over het termijn van 3 maanden en dan krijg je je geld niet meer terug. Na ongeveer 6 maanden nog altijd geen resultaat behalve dat het glaasje bij de laser kapot ging. Ook dit kreeg ik niet vergoed omdat het apparaat geassembleerd geleverd wordt en dus kunnen ze geen losse onderdelen leveren... Dus nu heb ik geen GoSmooth meer, maarja het werkte toch niet... Na contact te hebben gehad met GoSmooth uiteindelijk wel 50,- retour gekregen. Dat deden ze dan wel weer netjes :).

9. toukokuuta 2022

Dag Stephanie,

Het is jammer om te horen dat je ervaring met ons product niet naar wens was, dit is natuurlijk niet waar op doelen.

In het geval dat je in aanmerking komt voor de drie maanden garantie heb je ruim 10 weken om de GoSmooth te testen en eventueel terug te sturen, dit lijkt ons een goede hoeveelheid tijd om een idee te krijgen of de GoSmooth iets voor jou is of niet.

In onze eerdere gesprekken werd door jou niet benoemd dat het gebroken glaspaatje aan ons product lag, was dit het geval geweest dan hadden we je graag een passende oplossing geboden. Desondanks dit hebben we je alsnog een tegemoetkoming voor een vervangend apparaat geboden, hier ben je helaas niet op ingegaan.

Op onze website staat overigens meerdere malen aangegeven dat het bij blond haar de effectiviteit van de GoSmooth helaas vermindert, we vinden het jammer dat dit niet duidelijk voor je was.

We hebben je inmiddels weer een prive bericht gestuurd om wat meer inzicht in je situatie te krijgen, we willen je natuurlijk graag helpen! Een antwoord wordt daarom gewaardeerd 😊

Top product

Ik gebruik Go Smooth al jaren en heb nu de verbeterde versie gekocht. Werkt echt goed.

8. toukokuuta 2022

Hoi Wilma,

Wat ontzettend leuk om te lezen dat je al zo lang blij bent met het gebruik van onze GoSmooth! We wensen je nog veel verdere haarloze jaren 😉

Ontharen voor vakantie

Heb de gosmooth pro besteld tijdens de pre summer kortingsactie met het doel om voor de zomer haarvrij te worden. Ik moet zeggen dat ik aardig op weg ben want op sommige delen van mijn benen komen de haren nauwelijks terug. Ben nu bijna 2 maanden bezig en dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Ik hoop dat ik nu helemaal haarvrij kan worden voordat ik op vakantie ga in juli!

2. toukokuuta 2022

Hey Jannie,

Wat een ontzettend mooie vooruitgang!

We vinden het hartstikke leuk om te horen dat je tot nu toe zo van onze GoSmooth geniet. Het lijkt er op dat dit voor jou een haarloze zomer gaat worden, geweldig! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Kwaliteit voel ik als ik het in me…

Kwaliteit voel ik als ik het in me handen heb. Dit kan niet mis gaan !

27. huhtikuuta 2022

Hoi Furkan,

Wat een leuke review om te lezen! We wensen je alvast veel plezier met de GoSmooth, laat ons vooral weten hoe het gebruik verder loopt! 😊

Zeer snelle levering.

25. huhtikuuta 2022

Hoi Chantal,

Dankjewel voor de positieve review! We snappen natuurlijk goed dat je als een bestelling hebt geplaatst je deze graag zsm ontvangt, daarom proberen we alle bestellingen altijd dezelfde dag nog te verwerken 😊

We wensen je alvast veel plezier met de GoSmooth, mocht je hier nog verdere vragen of opmerkingen over hebben dan horen we het graag!

Verrassend goed!

Laats besteld via bol.com en het werd gelijk de volgende dag geleverd. Helemaal netjes in de verpakking en ik kon gelijk daarna al beginnen. Het apparaat werkt vrij simpel en de behandelingen gaan erg snel. Ik merk nu na drie weken al een klein beetje verschil, de haartjes worden wat dunnen en groeien minder hard terug. Nu alleen nog even afwachten wat de resultaten op lange termijn zullen zijn aan het einde van het behandelschema.

21. huhtikuuta 2022

Hoi Karlien,

Wat een mooie en uitgebreide review! Het klinkt alsof we je op alle vlakken tevreden hebben kunnen stellen, hartstikke leuk om zulke feedback te krijgen 😊

Fijn om te horen dat je na drie weken al de eerste resultaten begint te zien, dat belooft een erg mooi resultaat. We horen graag hoe dit verder loopt naarmate je blijft flitsen!

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb mijn gosmooth begin maart voor…

Ik heb mijn gosmooth begin maart voor mijn verjaardag gekregen. We zijn nu vijf weken verder en ik heb er nog geen enkele keer tegen op gekeken om hem te gebruiken, wat ik wil altijd met scheren heb.

Ik begin nu bij de benen resultaat te zien, maar bij andere intiemere plekken gaat het wat minder snel. Ik moet wel zeggen dat na slechts vijf weken het in ieder geval de verwachtingen overtreft.

Op naar een haarloze zomer!

20. huhtikuuta 2022

Hoi Fébe,

Bedankt voor de mooie review! Wat leuk om te horen dat je de eerste resultaten begint te zien, dat beloofd een erg mooi resultaat wanneer je het behandelplan hebt afgemaakt! Hou ons vooral op de hoogte.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben tevreden met de afhandelen van…

Ik ben tevreden met de afhandelen van mijn Bestellung.

6. huhtikuuta 2022

Dag Baromeus,

Bedankt voor de mooie review! Goed om te horen dat u tevreden bent, dat is natuurlijk wij met onze product en service willen bereiken :-).

Saanut 5/5 tähteä

I have family in The Netherlands who…

I have family in The Netherlands who gave me a gosmooth pro for my birthday last year. Even though I live in New York the package arrived unscathed, whic isn't always the case!

I used the device for about three months and really started noticing that there was a reduced amount of hair growth, but eventually I somewhat lost track of properly using the device each week and eventually I stopped using it all together.

Determined to stick to the schedule this year I decided to order one for a friend as well so that we could do it together.

Both of us are enjoying the first results now so I feel like a positive review is the least can I offer for getting rid of my hairs. Thank you gosmooth!

1. huhtikuuta 2022

Hey Susan,

Thank you so much for the kind review! We're glad to hear that you've enjoyed our GoSmooth so much! Thank you for recommending us to a friend, we appreciate it a lot 😊

Kind regards,

Goede en vriendelijke service

Mijn laserapparaat ging laatst helaas plotseling kapot. Melding van gemaakt en een compleet nieuwe kit gekregen. Erg blij mee. Ontzettend vriendelijke, snelle en vooral ook goede service! Niks geen moeilijk gedoe, alles verliep soepel en werd gelijk netjes geregeld. Het apparaat werkt overigens goed. Bij consequent gebruik merk ik dat de haargroei echt wel minder wordt. GoSmooth kan ik mensen zeker aanraden!

30. maaliskuuta 2022

Hoi Lynn,

Bedankt voor de mooie en uitgebreide review! Het is natuurlijk helemaal niet de bedoeling dat één van onze apparaten het begeeft, dus wanneer zoiets gebeurt lossen we het graag zo snel mogelijk op.

Wat fijn om te horen dat je desondanks dit toch al een goed resultaat begon te zien. Dat zou nu helemaal goed moeten komen!

Slechte klantenservice en vriendelijkheid

Ik had een ipl pakket besteld bij gosmooth. Die ik achteraf toch graag terug wilde sturen, alleen kreeg ik Corona waardoor mijn pakket niet binnen 2 weken geretourneerd kon worden, ook door Corona er niet aan gedacht om een mail te sturen met ik wil mijn pakket retourneren.
Daarom mag en kan ik het pakket niet retour sturen. Erg slechte service en klantvriendelijkheid

29. maaliskuuta 2022

Dag Anouk,

Wat jammer om te horen dat je ontevreden bent met onze service. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

We begrijpen dat je door het hebben van corona wat vertraagd kan zijn met het terugsturen van je pakket, daarom hanteren wij een beleid waarbij de klant nog twee weken de tijd heeft om een bestelling terug te sturen nadat diegene hier ons van op de hoogte heeft gebracht.

Omdat jouw bestelling pas na een maand, zonder eerder contact, bij ons werd afgeleverd kunnen we deze niet meer accepteren. We hopen dat je dit begrijpt. Mocht je hier verdere vragen over hebben dan horen we het graag!

Saanut 2/5 tähteä

Ik gebruik de go smoort nu 8 weken en…

Ik gebruik de go smoort nu 8 weken en heb nu stand 8 gehad. Ik gebruik deze voor mijn benen, oksels en bikinilijn. Helaas zie ik nog helemaal geen verschil, voor mij een beetje een miskoop geweest. Heel jammer!

Bedankt voor jullie berichtje. Ik hou het schema bij inderdaad en zal hem ook afmaken, hopelijk komt het goed. Ik heb nog geen mailtje ontvangen van jullie, deze zie ik graag nog tegenmoet.

Fijn weekend

Groetjes Mellanie

25. maaliskuuta 2022

Hoi Mellanie,

Wat jammer om te horen dat je nog niet de gewenste resultaten hebt bereikt met onze GoSmooth!

De meeste klanten zien na 4/5 weken al het eerste resultaat. Het zou echter kunnen dat dit bij jou wat langer duurt, er zijn namelijk een aantal factoren die hier invloed op kunnen hebben.

We zouden je aan willen raden om het meegeleverde schema volledig te volgen (14 weken). Als je dan nog geen resultaat ziet willen we graag met je mee kijken om te bepalen wat we verder voor je kunnen betekenen. We gaan er echter vanuit dat je tegen die tijd een zichtbaar resultaat hebt behaald :-).

Graag willen we je ook een aantal tips bieden om de voortgang te versnellen. Deze hebben we via de mail naar je gestuurd!

Groot fan van Gosmooth

Groot fan van Gosmooth! De producten zijn betaalbaar en mooi afgewerkt. Toen ik ergens over contact op moest nemen met de klantenservice enorm goed en actief geholpen, 5/5!

21. maaliskuuta 2022

Hoi Roos,

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat je we zo hebben kunnen helpen 😊

Saanut 5/5 tähteä

Na vier keer gebruiken merk ik dat er…

Na vier keer gebruiken merk ik dat er echt een verschil begint te komen in de haargroei! Er komt nu op zowel m’n benen als armen minder snel en dunner haar terug. De gosmooth had wel draadloos mogen zijn, maar ik snap dat de flitsen energie vragen :)

16. maaliskuuta 2022

Hoi Liselot,

Wat leuk om te lezen dat je al zo snel resultaat ondervindt! Dat belooft wat wanneer je klaar bent met het schema :-). Bedankt voor de mooie review!

Na 17 weken nog steeds geen resultaat

Ik heb een lichte huid en donkere haartjes.
Maar helaas na 17 weken op de hoogste stand zie ik nog steeds geen resultaat.
Erg zonde van alle tijd die erin gaat zitten.
Het verbaasd mij dat er zoveel goede reviews zijn over dit apparaat.

16. maaliskuuta 2022

Hoi Nieske,

Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over het resultaat dat je geboekt hebt met onze GoSmooth. Omdat er geen eerder contact met ons is opgenomen is het moeilijk voor ons om in te schatten waar dit precies aan kan liggen. Ook is er geen ordernummer beschikbaar, deze zouden we dus graag willen ontvangen.

Mocht het inderdaad zo zijn dat je geen resultaat hebt ondervonden bij het gebruik van onze GoSmooth dan kijken we graag met je mee of we je een passende tegemoetkoming kunnen bieden!

Met vriendelijke groet

Sofia (Team GoSmooth)

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin