Virkelig dejlig oplevelse - der var en vare de skulle lede efter og derfor blev jeg ringet op samme dag omkring de ville lede efter varen. Fik en mail meget kort tid efter at den var fundet o... Näytä lisää

Min favorit webshop, stort udvalg til både rytter og hesten, fantastisk service og hurtig levering. Jeg er især glad for at handle deres Mervue produkter til min hest. Kæmpe anbefaling herfra. Bedste... Näytä lisää

5 store stjerner og største anbefaling af Horselab.dk's helt suveræne, hurtige og meget personlige service. Jeg stod med en alvorligt syg hest og bestiller i webshoppen, noget der kan aflaste den... Näytä lisää

1. Ratsastuspalvelu

Dansk webshop med dag til dag levering og top service. Kæmpe udvalg af udstyr til hest og rytter - plejeprodukter, fodertilskud, ridetøj, gjorde, hjelme etc

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Fantastisk kundeservice og virkelige…

Fantastisk kundeservice og virkelige stort og godt udvalg af tilskudsprodukter til hesten. Jeg er KÆMPE fan af Veticalm Gold fra mervue,har prøvet mange andre beroligende produkter til min hest,men dette er klart det bedste!

28. lokakuuta 2024

Virkelige gode produkter og rigtig god…

Virkelige gode produkter og rigtig god kundeservice.
Er rigtig glad for at handle hos horselab

2. huhtikuuta 2024

Hej AnneSofie,

Mange tak for din dejlige feedback! Det er skønt at høre, at både produkterne og kundeservicen har været i top for dig. 😊 Vi er klar til at assistere en anden gang, hvis du får brug for det!

Hurtig og god betjening.

Hurtig og god betjening.
Varen blev sendt med det samme. Ikke sidste gang jeg har handlet her.

14. maaliskuuta 2024

Hej Alice.

Mange tak for den flotte fem stjernede anmeldelse - vi er enormt glade for, at du er tilfreds med forløbet, og at du tog dig tid til at give os feedback med på vejen. Tak!

ALT OK

Christian ekspedere lynhurtigt

8. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Horselab ApS

Tusinde tak! Rigtig dejligt at høre.

6 stjerners kundeservice

Stort udvalgt. God hjemmeside. Men, så fantastisk kundeservice og problemforståelse oplever man sjældent. Det hele var trygt og en rigtigt god oplevelse. Og oven i det, turbo levering. Tak.

27. helmikuuta 2024

Hej Søren,

WOW! 🤩 Dét er jeg simpelthen SÅ glad for at høre! Det var en fornøjelse.

Lyn hurtig levering

Super produkter, god kvalitet og lyn hurtig levering.

1. helmikuuta 2024

Hej Ninna,

Super dejligt at få sådan en flot tilbagemelding. Mange tak!

Hilsner fra Christian.

Det er altid en fornøjelse at handle…

Det er altid en fornøjelse at handle med jer !! Nu har jeg købt tilskud til min hest de seneste par år hos jer. Der er altid hurtig levering og super service fra jeres side !

7. helmikuuta 2024

Hej Helle,

Virkelig dejligt at høre - den anden vej rundt, er det også altid en fornøjelse at "ekspedere" dig, mange tak. Især denne gang, hvor der var flere udfordringer og forsinkelser. Stor tak for din forståelse og tålmodighed!

Super service 👍🏻👍🏻

Total service og positiv behandling 👍🏻👍🏻

16. tammikuuta 2024

Hej Lars,

Fedt! Virkelig glad for at modtage din positive feedback, håber vi kan hjælpe en anden gang.

Hurtig levering

Hurtig levering, god service pr. telefon.

8. tammikuuta 2024

Hej Hanne,

Tusinde tak, det var en stor fornøjelse.

Hilsner fra Chistian.

Super god service.

Super god service.

21. tammikuuta 2024

Hej Jasmin,

Dejligt at høre, det er vi enormt glade for - tak!

God og venlig service

God og venlig service, hurtig respons😊👍

5. tammikuuta 2024

Hej Anita,

Dejligt at høre om din gode oplevelse, det er vi enormt glade for - tak!

Hurtig service

5. joulukuuta 2023

Hej Birthe,

Vi er så heldige at have virkeligt gode fragt partnere - Der får os til at "shine" når de - stort set - ALTID får vores pakker frem dagen efter 🤩 Dejligt at du er tilfreds med hele forløbet, og tak for din anmeldelse, den blev vi glade for!