Gebruik sinds kort de Glowth spf50 dagcrème, de nachtcrème en de spf50 spray. Ben enthousiast over alle drie, de dagcrème is ligt en voelt goed op de huid, niet plakkerig maar zacht. De nachtcrème is... Näytä lisää
Snelle levering. Fijn product. Aantrekkelijke verpakking. In de beschrijving op de verpakking is mij niet helemaal duidelijk of dit alleen zonbescherming is, of ook een dagcrème wat bij de aankoop... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I’ve been using this SPF 50 day cream for a while now and I’m very happy with it. It spreads easily, absorbs well without feeling greasy, and has a pleasant neutral scent. It provides excellent sun... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Smeert goed uit en laat geen vettige glans achter, zoals bij vele andere merken Weet niet echt of het voldoende bescherming biedt.
Yrityksen kirjoittama
Bij Glowth geloven we dat échte skincare begint bij bescherming. Onze missie is simpel maar krachtig: SPF hoort de basis te zijn van elke skincare-routine. Met onze clean & effectieve formules helpen we huidbewustzijn vergroten en willen we een nieuwe standaard zetten voor dagelijkse verzorging.
Veenendaal, Hollanti
- info@glowthskincare.nl
- glowthskincare.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Makkelijk besteld en zeer snel in huis
Makkelijk besteld en zeer snel in huis. De volgende dag al. Fijne crème
Snel en betrouwbaar
Na bestelling goed geïnformeerd over product verzending. Snelle levering
Smeert fijn, hoge spf
Goed aangekomen, smeer nog maar een paar dagen.
Maar heerlijk smeert goed uit en fijne hoge spf
Ik ben hem nu een week aan het smeren
Ik ben hem nu een week aan het smeren, dus veel van resultaat kan ik nog nie meegeven.
Wat ik wel kan zeggen is dat het prima is aangekomen, en dat het helemaal gemakkelijk is in gebruik. Smeert heel goed goed uit, zonder witte waas of dergelijke.
Het heeft zeker een meerwaarde dat het SPF 50 bevat. Want ik heb redelijk wat pigmentvlekken dus er mogen geen meer bijkomen.😉 Dus voor mijn ervaring momenteel niets dan goeds😁👌🏻
Nog niet gebruikt maar nette levering.
Nog niet gebruikt maar nette levering.
Mijn nieuwe must-have
Gebruik hem nu drie weken en mijn huid ziet er egaler uit. Geen irritatie, geen puistjes, gewoon heel fijn.
Het smeert eerst goed uit maar daarna…
Het smeert eerst goed uit maar daarna is ie heel stroef helaas moet er iets op smeren om nog mijn make-up te doen

Vastaus yritykseltä Glowth Skincare