Jeg har købt pandelampen for et års tid siden; jeg er meget glad for den måde jeg er blevet godt behandlet på hos firmaet. Den første sending blev stjålet, så fik jeg en ny tilsendt uden ekstra betali... Näytä lisää
Jeg er MEGET glad for min pandelygte. Genial når vi bor langt ud e på landet. Det eneste negative var leveringstiden
Jeg må desværre tilskrive mig alle de andres anmeldelser. De trækker pengene men man modtager ingenting og kan ikke komme i kontakt med dem🤬 Jeg plejer aldrig at ryge i kløerne på disse fupfirma... Näytä lisää
Opdateret : pakke modtaget efter 2 uger, og ikke som der fremgår 3 dage - årsagen varen er fra KINA - og kst 25 kr på Temu, og netop Temu ønsker jeg ikke varer fra !! Pengene er trukket - ingen pa... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Manglende levering
Jeg har dydig ikke modtaget min vare. Står bare at den er på vej. Ingen telefon, hvor man kan komme i kontakt
Fusk
Hold jer langt væk fra dette firma de tager penge men pakke kommer i ikke til at se noget til de svare heller ikke på mail jeg er bare så rasende
Jeg bestilte en pandelampe de hæver…
Jeg bestilte en pandelampe de hæver pengene men sender ingen ring
Har fået en sporingsnummer men den er falsk . Luk det snyde firma
husk og humbug
Dårlig butik der det er fuske humbug den butik skal sgu lukkes
Svindel
Bestilte den 30. november, fik ordrebekræftelse, men har intet hørt siden. Pengene blev taget fra min konto den 3o november. Svindlerfirma.
Kinesiske varer!!
Pengene er trukket - ingen pakke at spore.
Mon nogen overhovedet har modtaget ?
Fusk?
Fusk?! Øv! Bestilte den 2. Dec. Pengene trukket men intet fået. Ingen pakke at følge… tror det er Snyd og humbug. En julegave mindre 🤕
Lad være med at købe her
De skriver at pandelampen er på lager har intet hørt. Men pengene er trukket på kontoen så spar jeres penge
Jeg har bestilt en pandelampe d.17…
Jeg har bestilt en pandelampe d.17 november. Har intet hørt, andet end den mail jeg fik som ordrebekræftelse.