Windscherm keurig geleverd en verpakt. Mooi product Vraag aan @info werd goed afgehandeld. Voor de doe-het-zelver zou de handleiding iets duidelijker (stapsgewijs en ook op de hoekverbindingen) mogen... Näytä lisää

Opmeten ging snel met afspraak , vriendelijk personeel , juiste adviezen op onze vragen , aflevering netjes . Ondanks de gladheid en sneeuw op de weg . Van te voren hadden we staaltjes opgevr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Groot bedrijf waar veel misgaat en veel volgens strakke regels gaat . Moeilijk bereikbaar. Lang wachten op mail. Onduidelijkheid over afleverdatum wijziging Veel Prijzen stijgen na aanpassen o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Door Glazz is een prachtige glazen deur geleverd. Een zeer bekwame monteur heeft hem keurig gemonteerd tot op de kleinste millimeter nauwkeurig. Heel goed nagedacht over de wijze van bevestigen. Was i... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Glazz
Yrityksen kirjoittama
Glazen deuren en wanden op maat
Bij GLAZZ vind je de mooiste glazen producten, helemaal op maat gemaakt voor jouw project. Of je nu een strakke glazen deur, douchedeur, schuifdeur, glazen wand of complete douchecabine op maat zoekt – we hebben altijd iets dat perfect bij jouw stijl past. Alles wordt op maat gemaakt in onze Nederlandse fabriek.
→ Bestel eenvoudig online en wij zorgen voor een snelle levering, direct bij jou thuis!
glazz.nlYhteystiedot
Marconistraat 6, 8801 PM, Franeker, Hollanti
- 0858884114
- info@glazz.nl
- glazz.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Goede service. Wel hadden ze bevest materiaal vergeten te sturen. Maar na kort telefoontje werd dat netjes nagestuurd

Een tevreden klant
Super vriendelijk in het helpen de goede deuren te bestellen.
Inmeetservice was ook supervriendelijk en behulpzaam.
Correcte afhandeling !
Blijf zo doorgaan zou ik zeggen!!!!!!

Vastaus yritykseltä Glazz
Leverafspraken niet helemaal nagekomen…
Leverafspraken niet helemaal nagekomen en jammer dat er een kleine oneffenheid op de glasplaat zit. Verder product zoals afgesproken.

Glazzklasse!
Vanaf het allereerste contact ben ik gehoord!
Zeer prettige persoonlijke benadering.

Vastaus yritykseltä Glazz
Heldere communicatie en snelle levering
Heldere communicatie.. levering op tijd.. snel antwoord op vragen. top!

Doen wat ze beloven
Supersnel in offreren, vragen beantwoorden en uiteindelijk leveren. Geoliede machine, duidelijke prijs en mooi resultaat. Wij zijn blij met onze sauna deur👍

Vastaus yritykseltä Glazz
Mooie satijn glasplaat op maat!
Glasplaat zelf ingemeten en vlg afspraak geleverd met degelijk bevestigingsmateriaal. Bevestigen was makkelijk te doen na het zien van de instructievideo. Een aanrader!

Top bedrijf!
We hebben een hele positieve ervaring met het bedrijf Glazz. Uitstekende communicatie, snelle productie tijd en onze douche deur met beslag is echt prachtig geworden!! Heel blij

Uitstekende website
Uitstekende website, klantenservice goed bereikbaar, product voldoet helemaal.

Zeer vriendelijk en deskundig
Jullie zijn deskundig en hulpvaardig aan de telefoon ongeacht wie je aan de lijn hebt. Denken mee in oplossingen en waarschuwen voor eventuele gevolgen. We hebben hem nog niet geplaatst maar dat komt vast ook wel goed.

Vastaus yritykseltä Glazz
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.