Glazenschuifwandxl Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Yrityksen kirjoittama

Het doel van Glazen Schuifwanden XL? Iedereen het hele jaar door laten genieten van het buitenleven. In Nederland kan het weer onvoorspelbaar zijn, dus bij een overkapping of veranda mag een glazen schuifwand eigenlijk niet ontbreken. Dan kunt u er veel vaker en langer gebruik van maken. Van het vroege voorjaar tot de warme zomerdagen en de soms ijzig koude winter, u zit er altijd comfortabel bij. Als u eenmaal heeft besloten een glazen schuifwand te gaan plaatsen is het wel zo fijn als dat snel kan. En snel gaat het bij Glazen Schuifwanden XL. Binnen 2 tot 3 weken heeft u uw bestelling in huis. En dat voor de laagste prijs

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Topservice en resultaat

Een kleine 1 a 2 maanden geleden de schuifwand besteld en afspraak gemaakt voor in te meten en montage. Dit is zeer vakkundig ingemeten en de maand er op geplaatst. Super resultaat. Denis en zijn collega zijn heel vakkundig geweest en hebben goed consult gegeven over de opties wat wel handig is en wat niet. Zeker een aanrader voor iedereen met een wens voor een schuifwand!

18. heinäkuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Meeneemsysteem werkt niet goed

Het is een prima systeem, alleen de meenemers werken niet. Als je de schuifdeuren wilt sluiten duwt het eindstukje de mee te nemen ruit uit zijn rails. Daarna moet je iedere keer na het terugplaatsen van de ruit het meeneemsysteem weer losschroeven en opnieuw monteren. Het bedrijf wil alleen het geld voor de meenemers terugbetalen en doet verder niets om het ontwerp te verbeteren,

21. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ik zou mijn glazen schuifwand elders bestellen

Op 21 september een glazenschuifwand besteld voor mijn overkapping. Deze zou binnen 3 weken geleverd worden. Helaas is dit niet gehaald en werd dit 15 oktober.

Ik heb direct geregeld dat iemand deze komt plaatsen op vrijdag 17 oktober.

Op 14 oktober in de middag krijg ik via Whatsapp het volgende bericht:
‘ Beste,

15-10-2025 ontvangt u uw glazen schuifwanden. ✅
Helaas is het 4-rail systeem door sporadische voorraad momenteel niet leverbaar. Deze wordt nageleverd en we verwachten deze over ongeveer 2 weken binnen te hebben.
U krijgt dus alles geleverd, behalve de 4-rail.

glazenschuifwandXL’

Hierop heb ik gereageerd maar komt helemaal geen reactie op. Later via de website ook geprobeerd contact te krijgen om na te gaan wat er nu daadwerkelijk mist en wanneer ik dit kan verwachten. Helaas wederom geen reactie.

Inmiddels is het 28 oktober en bel ik om na te gaan wat de status is. Hier wordt ik telefonisch niet heel vriendelijk te woord gestaan. Ik krijg deze week een mail waarin staat wanneer het geleverd wordt. Oké wanneer kan ik het dan ongeveer verwachten? Een geïrriteerde stem geeft mij aan dat zij niet van de planning is en dat ik dat wel in dat bericht zal zien….

Al met al een niet servicegerichte en klantvriendelijke organisatie die doet wat zij beloven, een foutje moet natuurlijk kunnen maar communiceer hier dan duidelijk over.

28. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin