Bedste investering nogensinde Vi købte et aircondition anlæg af Søren fra Glad Energi, og vi har fået fuld valuta for pengene. Anlægget blev leveret og installeret som aftalt, og nu kører... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Glad energi mødte ind som aftalt, gennemgik opgaverne med mig,som hurtigt blev udført de gennemgik med mig hvad de havde udført Rydder op efter sig tog affald med ud i bilen Meget positiv oplev... Näytä lisää
Vi har fået monteret en Panasonic varmepumpe af Søren fra GladEnergi i vores sommerhus i Vejby. Vi er ovenud tilfredse med alt fra kommunikationen inden, rådgivningen, den korte ventetid, montagen og... Näytä lisää
Vi kontaktede Glad Energi, med henblik på installation af varmepumpe. Vi aftalte et besøg, hvor firmaet kunne fortælle hvad de kunne levere. Vi blev godt vejledt, ved Glad Energis besøg. Vi oplevede... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Installation af Panasonic og Mitsubishi varmepumper i toppen af Nordsjælland
Yhteystiedot
Bomose Alle 23, 3200, Helsinge, Tanska
- +4550266000
- info@gladenergi.dk
- gladenergi.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Vi fik en professionel stykke arbejde…
Vi fik en professionel stykke arbejde udført , at så Bente og Søren er utroligt tiltalende er bare et stort plus .
Havde kontaktet tre firmaer . Søren var den eneste der kom ud til huset for at se og give gode råd .
Har lige haft service til vores…
Har lige haft service til vores varmepumpe. Som altid kommer gladenergi og udfører et meget professionelt arbejde.
De varmeste anbefalinger herfra
Super god vejledning til den bedste…
Super god vejledning til den bedste løsning og bedste pris , smuk installation. Oplæring i brug og vedligehold.
Kan kun anbefale.
Super service, fik opsat vores varmepumpe, nummer to, på rekordtid, fra bestilling til udførelse. Hurtigt og effektivt, igen.
Super service. Glad Energi kom først ud og vurderede opgaven og gav et tilbud. Det gør at man føler sig i gode hænder. Installation blev udført professionelt derefter. Kan klart anbefales.
Bedste købsoplevelse længe
Bedste købsoplevelse længe, Søren og Bente er udover det utrolig søde, punktlige, hjælpsomme og grundige. De har forstand på det produkt de sælger, man bliver godt klædt på ift at bruge sin varmepumpe energieffektivt, jeg giver dem mine bedste anbefalinger . Iøvrigt er prisen også konkurrencedygtig. Tak for den gode oplevelse, jeg elsker allerede min varmepumpe og ville ønske jeg havde købt den noget før
Usædvanlig professionel indsats, meget venlig, nærværende og uhyre instruktiv.
Usædvanlig professionel indsats, meget venlig, effektiv og instruktiv.
Super profesionelle og service i top…
Super profesionelle og service i top 👍👍
Levering til tiden og god service efter…
Levering til tiden og god service efter installation.
Kompetent og god service
Kan helt klart anbefales.
Vi blev godt vejledt, ved Glad Energis besøg. Vi oplevede intet pres eller forsøg på overtalelse, kun god vejledning. Vi var ikke længe om, at beslutte os for Glad Energi. Havde selvfølgelig også undersøgt, andre mulige firmaer.
Kan kun give de bedste anbefalinger. Hvis muligt havde vi givet 6 stjerne :-)
Super god servicere
Super god servicere , kompetent og professionel firma .
Utrolig empatisk mennesker , skønt at se hvordan de arbejder sammen .
Kan kun anbefale firmaet og det er nu anden gang jeg har fået instaleret en varme pumpe .
Firma navnet passer perfekt til dette firma .
Glad energi
Glad energi er ikke kun navnet på firmaet. Det er også sådan man oplever dem. Serviceminded og godt humør. Og fagligheden var også i top. Meget omhyggelige med både installation og rengøring efterfølgende. Både varmepumpe og app fungerer helt perfekt.
Tak for godt samarbejde :-)
Tillidsvækkende og professionelt hele…
Tillidsvækkende og professionelt hele vejen rundt.
Vi følte os godt vejledt og i gode hænder.
Vi anbefaler gladeligt Gladenergi.
Super service. Jeg vil helt klart anbefale dem😊👍
Super service. Jeg vil helt klart anbefale dem😊👍
Kan varmt anbefale Gladenergi
Kan varmt anbefale Gladenergi. Har fået opsat en HERO varmepumpe. Super service og hurtige tilbagemeldinger på spørgsmål. Opsætningen af varmepumpen inde som ude er bare perfekt.
Tak for en professionel og hurtig…
Tak for en professionel og hurtig service på vores Panasonic luft-luft varmepumpe.
Professionel vejledning og hurtig…
Professionel vejledning og hurtig service. Vi er meget tilfredse og kan kun anbefale GLAD ENERGI.
Hurtigt og professionelt udført…
Hurtigt og professionelt udført arbejde, herunder god rådgivning.
Svend Bistrup
Anbefaler G-Energi.
Prof. vejledning i valg af varmepumpe - hurtig ekspeditionstid fra valg til opsætning - kom til aftalt tid - fin afdækning af møbler - god vejledning og tid til instruktion i brug af varmepumpens funktioner og App - utrolig flot rengøring/oprydning efter opsættelse.
At varmepumpens design er flot er et yderlig plus.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.