Gladenergi Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Bedste investering nogensinde Vi købte et aircondition anlæg af Søren fra Glad Energi, og vi har fået fuld valuta for pengene. Anlægget blev leveret og installeret som aftalt, og nu kører... Näytä lisää

Glad energi mødte ind som aftalt, gennemgik opgaverne med mig,som hurtigt blev udført de gennemgik med mig hvad de havde udført Rydder op efter sig tog affald med ud i bilen Meget positiv oplev... Näytä lisää

Vi kontaktede Glad Energi, med henblik på installation af varmepumpe. Vi aftalte et besøg, hvor firmaet kunne fortælle hvad de kunne levere. Vi blev godt vejledt, ved Glad Energis besøg. Vi oplevede... Näytä lisää

1. Sähköasentaja

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Installation af Panasonic og Mitsubishi varmepumper i toppen af Nordsjælland

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

28 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super service og løsning!

Vi har fået monteret en Panasonic varmepumpe af Søren fra GladEnergi i vores sommerhus i Vejby. Vi er ovenud tilfredse med alt fra kommunikationen inden, rådgivningen, den korte ventetid, montagen og den endelige løsning. De varmeste anbefalinger og fem store stjerner herfra!

10. heinäkuuta 2026

Bedste investering nogensinde

Bedste investering nogensinde

Anlægget blev leveret og installeret som aftalt, og nu kører det bare derudad.

Før vågnede fruen gerne 1-2x om natten pga larm fra den ventilator vi havde kørende. Nu sover hun uafbrudt igennem natten og har mere energi i det daglige.

Tak til Glad Energi!

2. kesäkuuta 2026

Super installation

Jeg oplevede en særdeles venlig, kompetent og serviceminded tilgang fra Søren og Henrik. Søren sørgede også for en grundig instruktion i appen til at styre varmepumpen med. Jeg kan i allerhøjeste grad anbefale firmaet!

13. toukokuuta 2026

Hvis man ønsker en god oplevelse :-)

de gennemgik med mig hvad de havde udført
Rydder op efter sig tog affald med ud i bilen
Meget positiv oplevelse,kan godt anbefale Gladenergi
BH
glad sommerhus ejer fra Hornbæk

1. toukokuuta 2026

Prima service

Prima service, hurtig respons og god vejledning. Jeg er én af de kunder, som tidligere har brugt GladEnergi og anbefaler til venner og familie.

1. huhtikuuta 2026

Elendigt serviceniveau

Elendigt serviceniveau. Havde aftale om serviceeftersyn af varmepumpe. Du sender en sms om morgenen, om at du ikke kan komme på det aftalte tidspunkt, fordi du skal vente på en reservedel, men vil komme senere samme dag. Min kone har taget fri hele formiddagen fordi du skal komme. Hun skriver tilbage til dig pr. sms om hvornår du regner med at komme - du ulejliger dig ikke engang med at svare... Du dukker selvfølgelig ikke op. Det er bare ikke i orden og mangel på respekt overfor andre mennesker.

10. joulukuuta 2025