Det var enkelt å legge inn bestillingen. Leveringen var rask. Det var flott å kunne skrive en personlig hilsen til mottakeren og til og med legge ved et bilde fra mitt eget galleri. Alt fungerte helt... Näytä lisää
Selve kjøpet gikk veldig greit, det var bare en hake ved det! Jeg gikk inn på en heimeside for det jeg trodde var for Amfi på Steinkjer. Etter at kjøpet var gjennomført, satt jeg der med et gavekort f... Näytä lisää
Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å gi Givn.no kun en stjerne og mye pepper. Årsaken til det var at vi fikk en utekveld der vi hadde sett fram til å få kjenne på nye smaker, ødelagt pga. at nettsiden... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Givn
- 3 års varighet
- Påminnelser på SMS
- Pengene tilbake-garanti
Les mer og kjøp gavekort på givn.no
Sorgenfrivegen 9, 7031, Trondheim, Norja
- hjelp@givn.no
- givn.no
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Enkel og grei løsning
Bra utvalg!
Det var enkelt og greit:-)
Virker trygt
Virker trygt. Flott med gode valgmuligheter. Også flott med lang varighet og pengene tilbake for mottaker av kortet.
Savner egentlig muligheten for å knytte den til en spesiell restaurant, f.eks øremerke for en 5 retters, men fint å velge også.
A very useful option for gifting…
A very useful option for gifting abroad.
My gift didn't arrive to recipients in box. When I checked there was note saying couldn't deliver by email - I've no idea why. I was able to rectify it but a bit stressful in a language I don't understand.
Mottaker er veldig fornøyd med…
Mottaker er veldig fornøyd med gavekortet. Det falt i smak og han gleder seg til vinsmaking
Fungerer bra.
Artig måte å gi gavekort på
Som førstegangs kjøper av gavekortet synes jeg all informasjon som kom underveis og etterkant var veldig bra. Jeg valgte å gi gavekortet digitalt på sms til et gitt tidspunkt og det fungerte veldig fint. Synes også at det var artig at det digitale gavekortet kunne gjøres litt personlig som en gave når mottaker åpnet gavekortet på telefonen sin
Enkel å bruke
Veldig enkelt, greit og sikkert
Det var ubetinget enkelt, greit og sikkert å gi et gavekort på given. no. Anbefales!!!
Enkelt,menge restauranter,lang utløpsdaro
Det var enkelt ,mange restauranter å velge mellom og lang utløpsdato på gavekortet.
Enkelt å bestille og fint med mulighet…
Enkelt å bestille og fint med mulighet til å skrive personlig tekst og evnt bilde på gavekortet.
Veldig enkelt!
Veldig enkelt å bruke. Nyttig for folk bosatt i utlandet. Setter pris på at de sender påminnelser til mottaker så gavekortet ikke blir glemt.
Hele prosessen gikk prikkfritt.