Det var enkelt å legge inn bestillingen. Leveringen var rask. Det var flott å kunne skrive en personlig hilsen til mottakeren og til og med legge ved et bilde fra mitt eget galleri. Alt fungerte helt... Näytä lisää
Som førstegangs kjøper av gavekortet synes jeg all informasjon som kom underveis og etterkant var veldig bra. Jeg valgte å gi gavekortet digitalt på sms til et gitt tidspunkt og det fungerte veldig f... Näytä lisää
Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å gi Givn.no kun en stjerne og mye pepper. Årsaken til det var at vi fikk en utekveld der vi hadde sett fram til å få kjenne på nye smaker, ødelagt pga. at nettsiden... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Givn
- 3 års varighet
- Påminnelser på SMS
- Pengene tilbake-garanti
Les mer og kjøp gavekort på givn.no
Sorgenfrivegen 9, 7031, Trondheim, Norja
- hjelp@givn.no
- givn.no
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Veldig bra
Veldig bra , fantastisk service ! Måtte endre beløpet og kundeservicen var fantastisk og hjalp meg! Veldig fornøyd.
enkelt og sikkert!
Selve kjøpet gikk veldig greit
Selve kjøpet gikk veldig greit, det var bare en hake ved det! Jeg gikk inn på en heimeside for det jeg trodde var for Amfi på Steinkjer. Etter at kjøpet var gjennomført, satt jeg der med et gavekort for Givn, som kunne brukes på en drøss restauranter, en uhorvelig mengde i Trondheim. Det var ikke det jeg ville ha, derfor blir kjøpet av gavekort annulert!
Enkelt og effektivt!
Enkelt og effektivt!😁 Veldig fin funksjon å kunne stille inn tidspunkt for sending av gave.
Fungerte helt fint og ga en positiv…
Fungerte helt fint og ga en positiv opplevelse :)
Lett å kjøpe og videresende til…
Lett å kjøpe og videresende til mottaker:) Fornøyd med kjøpsopplevelse:)
Super gaveide!!!
Super gaveide!!!
Veldig glad jeg fikk tips om dette, og kommer til å bruke det igjen, og skal anbefale «given.no» videre!
Lett måte å få sendt gave til den som…
Lett måte å få sendt gave til den som har alt. Og så er det er rikholdig og variert utvalg av mulige restauranter til å bruke gavekortet på.
Enkelt og fleksibelt
Enkelt å bestille
Enkelt å bestille, fordel å kunne velge forskjellige alternativer på kort
Veldig bra gave-forslag
Veldig bra gave-forslag, gode betingelser og lett å bruke!
Enkel og flott gave å gi og å få :)
Simple and reliable
Many options on how to deliver the card and good feedback when opened and used.
God opplevelse
En effektiv og sikker måte å gi en gave på. Giver fant siden enkel å manøvre i og mottaker får et stort utvalg å velge i.
Enkelt og oversiktlig.
Positivt at man får igjen penger om gavekortet blir glemt
*Flott at man kan få tilbake pengene om gavekortet blir glemt
*Lett å finne frem i appen, godt forklart
*Raskt og effektivt
*Fint at man kan velge digitalt gavekort.