Yritys on vastannut
Zojuist een medewerker van Gio over de vloer gehad. Geweldig vriendelijk man Martijn Eldijk, zoveel service is een aanwinst voor jullie bedrijf.
Yritys on vastannut
In al die tijd dat we lid zijn nooit tegen een probleem opgelopen welke niet vlot, vriendelijk en correct door de firma werden opgelost. Degelijke en goede apparatuur, bij ons praktisch storingsvrij.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fantastische ervaring! Het traject van offerte tot installatie is uiterst soepel verlopen. Zeer behulpzaam via de mail en telefoon. Ondanks de vele uitdagingen die de installateur (Mike) had deze d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De lekkerste koffie en thee op je werk. Dat garanderen we! Maak kennis met échte kwaliteit. Gio Coffee levert hoogkwalitatieve koffiemachines, koffie en thee voor zakelijk gebruik. Mét impact!
Populierenweg 39, 3421 TX, Oudewater, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
We hebben voor ons bedrijf een koffiemachine via GioCoffee geregeld, een lokale partij die relatief dichtbij gevestigd is. Koffie smaakt heerlijk (zeg ik als koffieliefhebber), bevoorrading is via de mail ook snel geregeld. Enige nadeel is dat door de marktomstandigheden kort na het ingaan van ons contract een prijsverhoging plaats vond. Maar alles bij elkaar zijn we zeer tevreden met onze keuze.

Kwaliteit vd afhandeling.
Even telefonisch terug koppeling gehad, erg prettig.
En altijd vrolijke en vriendelijke mensen, zoals de leverancier als de monteur en administratie.

Vastaus yritykseltä Gio Coffee
Uitstekende service, goede producten, alles wordt op tijd aangevuld en kom je eens wat tekort dan hoef je de vertegenwoordiger maar een appje te sturen en die brengt t zo snel mogelijk

Vastaus yritykseltä Gio Coffee
Goed contact, vriendelijk, telkens snelle reactie, goede bereikbaarheid (ook telefonisch)

Vastaus yritykseltä Gio Coffee
Correcte leveringen en bel je voor service wordt er snel gereageerd en ook gerepareerd.
Koffie leveringen komen altijd op tijd en wordt keurig klaar gezet.

Vastaus yritykseltä Gio Coffee
Om te beginnen is het goed dat als er zich een probleem voordoet je dit bedrijf snel kunt bereiken.
Door dat ik de klacht goed omschreef, werd deze snel herkend en werd mij een document toegemaild waardoor ik het probleem snel zelf kon oplossen.

Vastaus yritykseltä Gio Coffee
Probleem (kapot plateau) was binnen 2 dagen opgelost!

Vastaus yritykseltä Gio Coffee
De info balie heeft onmiddellijk gereageerd. Nadat er een hickup was opgetreden en nu loopt alles weer soepel.

Vastaus yritykseltä Gio Coffee
Storing koffiemachine. Van telefoniste een instructie gehad om het zelf proberen op te lossen. Helaas niet gelukt, de volgende dag al een monteur.
Keurig vriendelijk en net personeel.

Vastaus yritykseltä Gio Coffee
Zeer tevreden. Goed werkend koffieapparaat. lekkere koffie, en zeer goede service!

Vastaus yritykseltä Gio Coffee
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.