Gewoon Energie Arvostelua 1 016

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Saanut 4/5 tähteä

Degene met wie ik sprak heeft meteen mijn vraag beantwoord en actie ondernomen. Het ging om een betalings regeling. Echter, ik kreeg net een mail dat het volledige bedrag wel wordt afgeschreven... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Aardige professionele dame, die mij vriendelijk al mijn vragen over mijn ingevulde gas- en stroomverbruik gegevens toelichtte. Was gerustgesteld dat er geen afwijkende info instond. Ter bevestigin... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Over het algemeen prima. Niet te veel gedoe en ook niet enorme hoeveelheden spam zoals bij united customers. Wel beetje vreemd: na jaarcontract nieuwe aanbieding die zomaar 50% (€160 ipv €105 per... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Na het gesprek met medewerkers, ik hou er een vreemd gevoel aan over. Beide medewerkers die ik gesproken heb kwamen bij mij ongeïnteresseerd over, waren wel corret.

4,1

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Goede service.

17. joulukuuta 2025

Beste Sonja,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Wij zijn erg blij om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlenging. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Saanut 1/5 tähteä

Loyaliteitsbonus ten onrechte herberekend

Deze organisatie bepaalt 4 maanden na het opmaken van de eindnota dat er een fout is gemaakt met de loyaliteitsbonus. Of ik nog even € 368 wil overmaken. De berekening van de hoogte klopt. Wat niet klopt is dat men na 4 maanden nog kan aankloppen voor herberekening van die bonus. Dit staat nergens in hun actievoorwaarden. Wèl in hun algemene voorwaarden, maar niet in die actievoorwaarden.
De eindafrekening voor mijn gebruik was juist vastgesteld. De bonus, zo bleek dus achteraf, niet. Ik vind dat een blunder terzake van die bonus, die 4 maanden na dato is ontdekt, niet op de klant verhaald moet worden.

Ik wil u hiervoor dus waarschuwen. Gaandeweg de wedstrijd verzet Gewoon energie de doelpalen. Niet netjes......

Beste Georges Careman,

Hartelijk dank voor uw review.

We begrijpen dat het vervelend en verwarrend kan zijn om na het beëindigen van uw contract een aanvullende factuur te ontvangen, zeker wanneer uw werkelijke verbruik lager was dan vooraf ingeschat.

Graag leggen we kort uit waarom u deze factuur heeft gekregen. In de Actievoorwaarden van de Loyaliteitsbonus staat dat de hoogte van de bonus wordt gebaseerd op het door u opgegeven verbruik. Als het daadwerkelijke verbruik hiervan afwijkt, mag de bonus evenredig worden aangepast op de jaar- of eindnota. Wanneer dit verschil pas na de eindafrekening duidelijk wordt, kan dit via een aanvullende factuur worden gecorrigeerd.

De correctie werkt eenvoudig: we berekenen het percentage waarmee uw werkelijke verbruik lager was dan uw opgegeven verbruik, en datzelfde percentage wordt toegepast op de ontvangen loyaliteitsbonus. Het te veel uitgekeerde deel wordt dan teruggevorderd.

Saanut 5/5 tähteä

Erg vriendelijk en behulpzaam te woord…

Erg vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.

Beste Dorien Berendsen,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Fijn om te horen dat u vriendelijk en behulpzaam te woord bent gestaan. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Saanut 5/5 tähteä

Werd snel geholpen door vriendelijke…

Werd snel geholpen door vriendelijke telefoniste en heeft duidelijk en goed antwoord op mijn vragen gegeven

Beste Marian Hamstra,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wij zijn erg blij dat u uw mening met ons deelt en dat u een positieve ervaring heeft.
Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Saanut 5/5 tähteä

Ben heel tevreden over hoe ik geholpen…

Ben heel tevreden over hoe ik geholpen ben door de klantenservice

Beste Amelia,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de ondersteuning door onze klantenservice. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Saanut 5/5 tähteä

Werd snel en doeltreffend geholpen.

Beste j.h. van gog,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Fijn om te horen dat u snel en doeltreffend bent geholpen. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Wensen

Netjes tewoord gestaan en al mij. Vragen goed beantwoord

Beste Ruud,

Hartelijk dank voor het positieve review!

Fijn om te horen dat u netjes te woord bent gestaan en dat al uw vragen goed zijn beantwoord. Indien wij iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Saanut 5/5 tähteä

Ik belde om info te krijgen over mijn…

Ik belde om info te krijgen over mijn betalingen. Er werd goed naar mijn vraag geluisterd. En op een keurige manier ben ik juist geïnformeerd.
Een vrolijke dame heeft mij geholpen en daarom voldoe ik aan haar vraag om deze review te schrijven. Top!

Beste P.Broekhuizen,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Fijn om te horen dat er goed naar uw vraag is geluisterd en dat u op een duidelijke en keurige manier bent geïnformeerd. Wij geven het compliment graag door aan onze collega. Indien wij iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Netjes

Netjes, beleefd te woord gestaan en mijn vraag beantwoordt.

Beste Heuphulp,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wij zijn blij te vernemen dat u netjes en beleefd te woord bent gestaan en dat uw vraag is beantwoord. Indien wij iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Saanut 4/5 tähteä

Ze hebben me goed geholpen en niet…

Ze hebben me goed geholpen en niet moeilijk gedaan aan mijn wensen.

Beste L Bouterse,

Hartelijk dank voor het positieve review!

Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en dat er flexibel is meegedacht met uw wensen. Indien wij iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben goed geholpen kreeg gelijk…

Ik ben goed geholpen kreeg gelijk antwoord op mijn vraag. Duidelijk en professioneel.

Beste Yasemin Özkaraaslan,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wij zijn blij te vernemen dat u het contact met onze klantenservice als zeer kundig ervaart!
Indien wij iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Saanut 5/5 tähteä

Goed en een verhelderend gesprek.

Beste Marcel,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u een goed en verhelderend gesprek heeft gehad. We helpen u graag weer verder wanneer nodig.

Telefonische informatie

Kreeg mevrouw aan de telefoon die mij vriendelijk en adequaat te woord stond.

Beste Harm Egbers,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat mevrouw u vriendelijk en adequaat te woord heeft gestaan. We helpen u graag weer verder wanneer nodig.

Goede klantservice

Correct en duidelijke uitleg en advies.
Heel vriendelijk en servicegericht.

Beste E. Huveneers,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u een correcte en duidelijke uitleg en advies heeft ontvangen, en dat dit op een vriendelijke en servicegerichte manier is verlopen. We helpen u graag weer verder wanneer nodig.

Saanut 5/5 tähteä

Mevrouw was bekwaam en aardig.

Mevrouw was bekwaam en aardig.

Beste Rafael Enser,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat mevrouw bekwaam en aardig was. We helpen u graag weer verder wanneer nodig.

Goed en duidelijk geholpen

9. joulukuuta 2025

Beste Anoniem,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wij zijn erg blij om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlenging en goed bent geholpen. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

snel en effecient geholpen

9. joulukuuta 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat u snel en efficiënt bent geholpen. We stellen uw feedback erg op prijs. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Saanut 5/5 tähteä

Er werd super goed geluisterd naar mijn vraag en heeft mij dat 2 x bevestigd dat het goedkomt

De dame van de klantenservice heeft geduldig mijn verhaal aangehoord en mij gerust gesteld. Grote klasse

Beste Jeroen van der vegt,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Fijn om te horen dat er goed naar uw vraag is geluisterd en dat onze collega u meerdere keren heeft kunnen bevestigen dat het in orde komt. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijkheid zeer prettig al…

Vriendelijkheid zeer prettig al meerdere keren vastgesteld tijdens telefoongesprekken.

Beste A.Dorenbos,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat u het contact met onze klantenservice als positief ervaart. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Saanut 5/5 tähteä

Gewoon Energie kun je gewoon…

Gewoon Energie kun je gewoon telefonisch bereiken.
Wens wordt uitgevoerd.
Prima informatie via computer, enz.
Duidelijkheid
Vriendelijk

Beste Hinke Roggen-Atsma,

Hartelijk dank voor de positieve review en de 5 sterren!

Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om een review te plaatsen.
Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Demet
Team Gewoon Energie

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin