Gevolgrecht Nederland Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Gevolgrecht heeft de volledige afwikkeling van de schade bij de tegenpartij op zich genomen en met succes. Je wordt hierover netjes op de hoogte gehouden per e-mail.

Saanut 5/5 tähteä

De menselijke maat die deze organisatie in het vaandel heeft is bewonderenswaardig. Medewerkers die zich kunnen verplaatsen in de gevoelens van een klant maak je nog maar zelden mee. Chapeau voor jull... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Gevolgrecht heeft mij mega goed ondersteund bij de afhandeling van mijn ongeluk (kettingbotsing). Het is soms zo onoverzichtelijk waar je wel of geen recht op hebt, en wie dit regelt. Ze zijn goed in... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onze zoon kreeg buiten zijn schuld een auto-ongeluk met nekletsel tot gevolg. Voor hem - als intensief sporter - een traumatische ervaring. Ten tijde van zijn letsel ging al zijn aandacht uit naar het... Näytä lisää

1. Henkilövahinkoasianajaja
  2. Oikeusaputoimisto
  3. Lakipalvelut
  4. Julkinen oikeusaputoimisto

Yrityksen kirjoittama

Gevolgrecht.nl is een Legal Tech platform voor efficiënte en eerlijke afhandeling van gevolg- en/of letselschade als gevolg van een verkeersongeval. Hierbij wijzen wij gedupeerden van een ongeval op hun rechten en helpen we met het verhalen van alle schade.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

28 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Goed geregeld

ondanks dat ik niet wist dat dit ook onderdeel van mijn fietsverzekering was hebben ze mij gelijk benadert. Ik heb alleen info hoeven geven en de rest ging vanzelf. De tegenpartij deed wat lang over het verhaal maar ik ben in de tussen tijd netjes op de hoogte gehouden. Uiteindelijk zijn ze er achteraan blijven gaan en zijn wij erg tevreden met het resultaat.

24. heinäkuuta 2024

Bedrijfswagen total loss

Na een ongeval raakte mijn bedrijfswagen total loss. De verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij heeft de schade aan het voertuig vergoed, maar wilde niets weten van schadeloosstelling vanwege gemist inkomen en deed een beroep op schadebeperkingsplicht. Iets wat in mijn ogen volledige onzin is. Via een collega gehoord dat het in zo'n geval zinvol kan zijn om gevolgrecht.nl in te schakelen. Het contactformulier ingevuld en er werd al snel contact opgenomen. Na een aangenaam gesprek, waarin eerst gevraagd werd hoe het met mij was, werd er een schadestaat opgemaakt en ingestuurd. Na ruim een half jaar is er, na veelvuldig dralen van de verzekeringsmaatschappij, alsnog een mooi bedrag uitbetaald. Al met al dus zeer de moeite waard om gevolgrecht.nl in te schakelen.

15. kesäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Geen kosten en toegankelijke hulp

Bij voorbaat stond ik er niet om te springen om letselschade te verhalen bij dit fietsongeluk; deels omdat ik er goed vanaf was gekomen bij het ongeval, de fietsschade gelukkig gedekt was via de verzekering maar ook omdat ik op zag tegen de administratieve rondslomp - en de angst voor eventuele kosten.

Na een persoonlijk gesprek met een van de juristen van gevolgrecht ben ik gerust gesteld over het proces. Het systeem van gevolgrecht is erg toegankelijk, de ondersteuning prima, geen kosten en de uitkomst boven verwachting.

12. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Nooit meer

Totaal geen contact gehad moest zelf contact zoeken en heb gevraagd of ze me terug wilden bellen nooit gebeurd heb mails gestuurd geen reactie en dan krijg je een miezerige bedrag dat niet eens in de buurt komt van de schaden die ik heb geleden

14. helmikuuta 2024
Gevolgrecht Nederland-logo

Vastaus yritykseltä Gevolgrecht Nederland

Dank voor uw eerlijke review. Het spijt ons dat u ontevreden bent over onze dienstverlening. Gevolgrecht is gespecialiseerd in licht letsel en werkt in grote mate digitaal. Dat betekent dat we in elke stap van het proces (vaak geautomatiseerd) via de mail reageren. Kennelijk hebben we niet duidelijk kunnen maken hoe dit verloopt. We zijn een project gestart om te kijken naar de wijze van terugkoppeling zodat we dit in de toekomst beter kunnen doen.

Wij hebben voor u kosteloos een schadevergoeding kunnen regelen. Dat dit bedrag lager was dan de door u geleden schade komt omdat de aansprakelijkheid op 50/50% is bepaald. De aansprakelijkheid wordt bepaald conform consistente en objectieve richtlijnen en kan alleen voor 100% erkend worden als u te maken heeft met een niet schuld schade. Dit is bij u onduidelijk geweest lezen we in uw review. Daarom gaan wij ook kijken naar de wijze waarop we dit terugkoppelen omdat het kennelijk voor u niet duidelijk was waarom de aansprakelijkheid niet (volledig) erkend werd.

Mocht u nog willen overleggen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Team Gevolgrecht Nederland B.V.

Saanut 5/5 tähteä

Goede communicatie en zeer deskundig bedrijf

Na alle ellende die je maar mag hebben na een aanrijding buiten schuld, heeft Gevolgrecht voor een fijne compensatie gezorgd die meer dan welkom was na de geleden schade. Wat een top bedrijf! Fijne communicatie en Gevolgrecht houd je zeer goed op de hoogte, ook als bepaalde zaken langer duren dan verwacht.

23. toukokuuta 2024

Genoegdoening van de nevenschade

Wat een fijne afwikkeling van alle ellende na een aanrijding buiten schuld. Je bent er toch zelf altijd druk mee. En de nevenschade zit er meestal niet om vergoed te krijgen. Dank jullie wel Gevolgrecht voor het doorpakken van deze zaak.

1. toukokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Ben super geholpen door gevolgrecht…

Ben super geholpen door gevolgrecht Nederland ik werd bij gestaan door Dhr Bijlsma bij iedere ontwikkeling hield hij mij op de hoogte
Ben in december 2022 aangereden door een scooter van achteren en Dhr Bijlsma is bezig geweest met deze zaak t/m februari 2024 omdat de tegenpartij steeds tegenwerkten
Maar omdat Dhr Bijlsma het er niet bij liet zitten hebben we de zaak gewonnen
Zou dit bedrijf echt aanraden top mensen

Nogmaals bedankt !

27. maaliskuuta 2024

Goede communicatie

Erg fijne communicatie via de mail. Snel antwoord en relatief snel tot een akkoord met de verzekeraar gekomen. Echt een aanrader om deze partij in te schakelen! Na een auto-ongeluk waarbij tegenpartij 100% aansprakelijk was wilde de verzekeraar van de tegenpartij niet vergoeden. Via de reguliere route veel geprobeerd maar ik werd genegeerd en weggeschoven. Gevolgrecht heeft dit goed opgepakt en uiteindelijk een hogere gevolgschade kunnen verhalen dan ik aanvankelijk had verwacht. Meer mensen zouden van deze partij moeten weten!

19. helmikuuta 2024

Vriendelijk en daadkrachtig

Een verkeersongeval is een zeer vervelende ervaring...echter vanaf het eerste contact met Deck en Gevolgrecht ivm de schade afwikkeling werd ik op het gemak gesteld. Zij gaven mij het gevoel dat ik mocht vertrouwen op een goede afloop vwb de schadeafwikkeling. Gedurende het proces werd ik op keurige wijze op de hoogte gehouden en inderdaad mijn vertrouwen werd niet beschaamd. Heel tevreden kan ik nu een punt zetten achter deze vervelende gebeurtenis! Dank!!

10. tammikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Ze hebben mijn zaak goed behartigd

Ze hebben mijn zaak goed behartigd. Wat ik erg belangrijk vond is dat ze regelmatig een update sturen omtrent status en ook dat je op je vragen een snelle reactie ontvangt.

7. helmikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Fijne communicatie en ze hebben een…

Fijne communicatie en ze hebben een heel bedrag vergoed kunnen krijgen voor me. Aan uren die ik niet heb kunnen werken en kosten die ik moest maken voor een huurauto, nadat mijn auto door de andere partij totalloss was gereden. Heel fijn!

25. tammikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin