GerbilShopQueenies Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Een leuk terrarium knock down gekocht voor ons nieuw hamstertje! Met allerlei leuke hamsterscape spulletjes, enfin. Alles erop en eraan! Alles was heel voorzichtig ingepakt en compleet. Zeer vlotte le... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik bestel kattenbakvulling, heerlijke geuren, met 2 katten hoef ik maar 1x per 2 weken de bak te verschonen. Géén steentjes meer buiten de kattenbak. Goede prijs, snelle levering dus perfect!

Saanut 5/5 tähteä

Heel tevreden! We bestelden een terrarium voor onze hamster, samen met diverse andere producten. De kwaliteit is top! Op de dag van de levering wordt je als klant super goed op de hoogte gehouden.

Saanut 1/5 tähteä

⭐☆☆☆☆ Bestelling niet geleverd, product niet leverbaar, en al ruim 2 weken geen terugbetaling ondanks schriftelijke toezegging Op 26/06/2026 bestelde ik een Exo Terra Terrarium (€69,99, beta... Näytä lisää

1. Lemmikkieläinkauppa

Yrityksen kirjoittama

Queenies is dé specialist op het gebied van knaagdierbenodigdheden en staat bekend om het leveren van hoogwaardige producten voor kleine huisdieren. Wij bieden een breed assortiment aan natuurlijke en veilige producten die bijdragen aan het welzijn van knaagdieren. Een van onze specialiteiten is het ontwerpen en produceren van maatwerk knaagdierenverblijven. Deze verblijven worden volledig afgestemd op de behoeften van zowel de dieren als hun eigenaren, met oog voor comfort, veiligheid en duurzaamheid. Daarnaast zijn wij actief als groothandel in Tofu Cat Litter, een milieuvriendelijke kattenbakvulling gemaakt van biologisch afbreekbare tofu. Onze Tofu Cat Litter combineert uitstekende geurabsorptie met duurzaamheid, waardoor het een populair product is in zowel dierenspeciaalzaken als tuincentra. Bij Queenies staat dierenwelzijn, kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Wij streven ernaar om innovatieve, veilige en duurzame producten aan te bieden die bijdragen aan een gezond en gelukkig dierenleven.

Hyvä

Kaikki arvostelut

181 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Hopen dat er niets misgaat

Samengevat: Bestellen gaat goed, zolang er niets misgaat. Zodra een product mist of retour moet, loop je het risico op onbeschofte communicatie en het niet naleven van wettelijke voorschriften en termijnen.

Bij mijn laatste bestelling ontbrak één product, direct gemeld. De reactie van Queenies was direct wantrouwend en aanvallend, maar als "uitzondering uit coulance" wilde Queenies "eenmalig" het product naleveren, met de nadruk op dat ze echt met hun hand over het hart streken.

Vervolgens de retourzending, aangemeld binnen de herroepingstermijn en direct opgestuurd. Na vijf dagen had ik nog geen bevestiging van de retour, maar belangrijker: nog geen bevestiging van de nalevering van het missende product. Bij navraag bleek Queenies (onwettig) eenzijdig besloten te hebben dat ze de nalevering zouden verwerken met de retour.

De retourverwerking liet ook langer op zich wachten dan wettelijk toegestaan (14 dagen) en bij navraag gaf de winkel aan dat ik maar gewoon geduld moest hebben. Na een klacht bij de Autoriteit Consument & Markt én het inschakelen van de rechtsbijstand, is uiteindelijk 20 dagen na het retour melden mijn aankoopbedrag terugbetaald.

Ondanks dat het geld uiteindelijk wel retour is gekomen, schrijft de wet een terugbetaling binnen 14 dagen voor. Daar heeft een webwinkel zich altijd aan te houden, ook bij drukte. Het spreekt daarnaast niet in hun voordeel dat de mails ontzettend onvriendelijk en defensief zijn en dat het vooral de schuld van de klant lijkt dat er zaken niet goed gaan. Ik raad mensen niet aan om hier iets te kopen, want zodra er iets misgaat, is het vooral je eigen probleem.

Saanut 5/5 tähteä

Ben al vele jaren tevreden klant.

Ik heb al zo'n 40jaar gerbils en ben al jaren klant bij Queenies, al voordat Martijn in Oudenbosch zat. Ik ben altijd heel tevreden over de levering en de kwaliteit van de gekochte spullen. Ook de adviezen die ik in het verleden kreeg waren prettig, en persoonlijk. Eén keer is er tijdens een levering een zak badzand kapot gegaan, die zat natuurlijk door de hele doos. Kan gebeuren en ik kreeg netjes een nieuwe zak opgestuurd. Alleen maar positieve ervaringen dus!

Saanut 5/5 tähteä

Queenies is dé webshop voor alle soorten knaagdieren

Queenies is een webshop met eeeeenorm veel keuze voor eigenlijk alle knaagdieren. Dus niet alleen voor Gerbils wat de naam zou doen vermoeden.
Queenies is veel goedkoper dan andere knaagdierwebsites. Goede ook persoonlijke service. En mocht je een op maat gemaakt terrarium nodig hebben. Dan is dat zeker een aanrader dat door Queenies te laten verzorgen.

Saanut 5/5 tähteä

Blij met jullie Gerbil shop…

Ik ben gewoon heel blij met julie Gerbilshop, Nette snelle levering, goed ingepakt, snackje er bij voor mijn gerbils, de te kopen spullen zijn goedkoper dan elders of in een dierenwinkel, ik ben fan.

12. marraskuuta 2025

Super bedrijf

Snelle levering. Goede service, goed verpakt. Geen belachelijk grote doos voor kleine producten. En zelfs een extraatje

Kattegrit is echt super

Kattegrit is echt super. Prettig geurtje en klontert goed. Wordt geleverd in handzame zakken.
Levering is ook snel zodat je nooit (lang) zonder hoeft te zitten

Saanut 5/5 tähteä

Queenies, veel keuze en goeie service

Er is altijd zoveel keuze bij Queenies. Heerlijk. Ik heb ook nog nooit gehad dat er iets niet op voorraad was. Ook de omschrijving bij de producten zijn erg uitgebreid. En bij je bestelling zit altijd een kleinigheidje voor je huisdier.

5. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben ontzettend blij met Queenie’s…

Ik ben ontzettend blij met Queenie’s Gerbil Shop! Ze hebben een geweldige selectie spullen voor hamsters, van speelgoed en knaagmateriaal tot voer en huisjes. Alles is van goede kwaliteit en ziet er stevig en veilig uit voor mijn kleine vriendjes. De service is ook top: vriendelijk, behulpzaam en snel bij vragen. Mijn hamsters zijn helemaal gelukkig met hun nieuwe spulletjes en ik weet dat ik hier altijd terecht kan voor alles wat ik nodig heb. Zeker een aanrader voor elke hamsterliefhebber!

Heel tevreden.

De webshop heeft een mooi, uitgebreid en geschikt aanbod voor onder andere hamsters. Het is duidelijk dat het assortiment is samengesteld met kennis, aandacht en liefde voor dieren. Ook top hoeveel informatie er wordt gegeven bij alle producten. Ik ben erg blij met (de kwaliteit van) de diverse producten die ik van de webshop heb gekocht en mijn hamster duidelijk ook. Ook heb ik de webshop gemaild met een vraag en deze werd snel, vriendelijk en duidelijk voor mij beantwoord. Heel fijn! Ik heb alweer een nieuw verlanglijstje met spullen van de webshop en ben zeker van plan in de toekomst vaker iets bij Queenies te kopen.

3. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Gerbilarium op maat en toebehoren

Na lang rondzoeken en opzoeken, kozen we voor een op maat gemaakt gerbilarium van Queenies voor zijn prijs en uitzicht. Met dat we voor het eerst een dwerghamster kregen, ook direct een hele uitzet voor uitgezocht in de uitgebreide shop. Alles werd netjes geleverd met speciaal vervoer op een kortere termijn dan vooropgesteld, ook naar België.
Bij het controleren van de pakketten bleken er twee voorwerpen te ontbreken, na dit gemeld te hebben kregen we verschillende opties en wij kozen voor een voucher zodat we deze konden nabestellen, inclusief verzending. Er toen ook van gebruikgemaakt om nog wat vulling bij te kopen, en alles werd snel thuis geleverd.
We werden steeds vriendelijk en correct geholpen en bestellen hier zeker weer.

9. syyskuuta 2025

Aanrader!

Bestelling kwam snel binnen en de spullen zaten er allemaal netjes in. Fijn om het gene wat ik nodig heb voor mijn hamster bij 1 webshop te kunnen bestellen. Ideaal! Raad het zeker aan

3. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin