Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Super fedt produkt. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har grinet så meget, som da min mand og jeg kæmpede med gelblast pistoler:) Hurtig svar og god service fra kundeservice, da der opstod en man... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Dejlig nemt og hurtigt. Gode priser. Savner en bedre opdeling af våben. Inddelt efter hvad de kan/hvilken alder de passer til/funktioner. Savner også lidt mere tilbehør der er synligt. Ekstra magas... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Hurtig levering, dog er kvaliteten ikke som forventet. De skyder uregelmæssigt og “styrken” varierer mellem ikke at kunne mærkes med trøje på til at lave store mærker. Træls ikke at vide om de skyd... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Havde købt en Gel Blaster til knægten i fødselsdagsgave. Efter ca 8 mdr brug gik motoren i stykker. Efter ganske kort korrespondance med kundeservice, sender de en ny Gel Blaster. Intet brok eller... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lelukauppa
  2. Seikkailulaji
  3. Airsoft-varusteiden myyjä
  4. Lasten lelukauppa

Yrityksen kirjoittama

GELBLAST er Skandinaviens største og ældste gelblast forhandler. Vores mission er at give vores kunder den bedste oplevelse med vores produkter, og vi er stolte af at tilbyde varer af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores ambition er at sikre, at hver kunde får en fantastisk oplevelse, og vi arbejder målrettet på at levere fremragende kundeservice. Vi har et dedikeret kundesupportteam, der altid står klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller problemer, vores kunder måtte have. Vi ønsker at sikre, at hver kunde får en optimal oplevelse med både vores produkter og service. De positive anmeldelser og feedback, vi modtager på Trustpilot, er noget, vi sætter stor pris på. Siden vi startede, har vi leveret til de største butikker og webshops. Via vores egen webshop har vi allerede haft over 10.000 kunder. Vi ser frem til at fortsætte med at levere topkvalitet og fremragende service til vores kunder og værdsætter al den positive feedback, vi modtager. Vi er stolte af både vores virksomhed og de produkter, vi tilbyder, og vi stræber efter at sikre, at hver kunde får den bedste oplevelse med vores gel blasters.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig forsendelse og gode priser 👍

30. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Gelblast

Tak for din flotte anmeldelse! 🙌 Det er skønt at høre, at både leveringstiden og priserne ramte plet 🎯
Vi håber, du får masser af sjove timer med dit nye gelblaster-gear! 💥

Har du brug for hjælp en anden gang, er vi altid klar på kundeservice@gelblast.dk

Saanut 1/5 tähteä

Jeg har forsøgt at returnere varer købt…

Jeg har forsøgt at returnere varer købt inden for returfristen, men virksomhedens retursystem giver ikke mulighed for refundering – kun gavekort eller ombytning.
Jeg har tydeligt gjort opmærksom på, at jeg ønsker mine penge refunderet, som man har ret til efter gældende forbrugerlovgivning.
Unødigt besværlig returproces og manglende respekt for kundens valg.

27. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Gelblast

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse.

Vi er kede af, at du har oplevet vores returproces som unødigt besværlig – det er bestemt ikke vores intention. Vi kan bekræfte, at vi har været i kontakt med dig, og at vi afventer, at din returnering når frem til os. Så snart vi har modtaget varerne, vil vi naturligvis refundere dine penge, som du ønsker.

Din feedback omkring returportalen tager vi til os – og vi vil bestemt tage det med i overvejelserne næste gang, vi optimerer vores automatiserede returproces. Vi ønsker, at det skal være nemt og gennemskueligt at være kunde hos os, og derfor betyder dine input meget.

Tak igen for din tålmodighed – vi sørger for at følge sagen til dørs– og håber, vi kan vende din oplevelse til noget positivt i sidste ende.

Saanut 1/5 tähteä

Produktet overholder slet ikke den beskrevne skyde længde

Produktet overholder slet ikke de beskrevne skydelængde osv. De kommer med forklaring om vejr og vind stop. Det kan ikke det som der står beskrevet.
Dagen efter jeg havde bestilt varen, kostede den kun det halve. Føler mig snydt her, har heller ikke fået svar fra Gelblast ang. dette. Dårlig oplevelse herfra.

7. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Gelblast

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os – det er vi kede af at høre.

Vi forstår godt din frustration, hvis produktet ikke lever op til de forventninger, beskrivelsen har givet. I forhold til prisændringen dagen efter dit køb, så regulerer vi løbende priserne i forbindelse med kampagner og tilbud – det er ikke for at snyde nogen, men en del af vores markedsføring. Vi beklager, hvis det har givet dig en ærgerlig oplevelse.

Vi vil også gerne beklage, hvis du ikke har fået svar på din henvendelse – det er bestemt ikke meningen, og vi vil meget gerne følge op. Du er meget velkommen til at skrive til os på kundeservice@gelblast.dk, så vi kan finde en løsning og forhåbentlig vende din oplevelse til en bedre.

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering.
Har ikke prøvet produktet endnu, da det er liiidt køligt i øjeblikket.

Hvis denne anmeldelse giver refundering, bliver de brugt på ekstra gelblasters og udstyr.

22. tammikuuta 2026

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse og de varme ord – trods det kolde vejr 😄❄️
Vi håber, solen snart kigger frem, så gelblasteren kan blive testet i haven! Og skulle du få lyst til at opgradere med flere blasters og gear, så står vi klar 🚀💥

Vi værdsætter din feedback – og bare rolig, vi belønner også ægte entusiasme 😉

Saanut 4/5 tähteä

Nemt at bestille på hjemmesiden

Nemt at bestille på hjemmesiden.
Overskuelig hjemmeside. Billige priser og god kvalitet.

23. tammikuuta 2026

Hej Heidi,

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord! 🙌
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både hjemmesiden, priserne og kvaliteten 💙

Vi er altid nysgerrige på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre – så hvis der er noget, vi kunne have gjort anderledes for at få den sidste stjerne, må du meget gerne dele det med os 😊 Du er altid velkommen på kundeservice@gelblast.dk

Saanut 2/5 tähteä

Glad for at jeg ikke betalte fuld pris

Ca 5 dages levering. Det er kinaplastik. Ved dog ikke om den virker endnu da den medfølgende skruetrækker gik i stykker da jeg skulle have batteriet i.

22. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Gelblast

Hej Lars, Tak for din anmeldelse – og fordi du deler din oplevelse.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at førstehåndsindtrykket ikke har været, som det burde. Det er bestemt ikke meningen, at den medfølgende skruetrækker skal gå i stykker, og det lyder som en uheldig start.

Vi vil meget gerne høre fra dig, så vi kan få mulighed for at hjælpe – og forhåbentlig vende de 2 stjerner til en god oplevelse i stedet. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os på kundeservice@gelblast.dk, så vi kan finde en løsning sammen.

Tak igen for din feedback – vi står klar til at hjælpe dig videre.

Saanut 3/5 tähteä

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside - savnede dog lidt flere valgmulighed med masker, ellers fungere det hele godt

23. tammikuuta 2026

Hej Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse og ærlige feedback 🙏
Vi er i fuld gang med at sælge ud af tidligere varer, og derfor er udvalget – især på masker – lidt mindre lige nu. Men bare rolig, vi får snart fyldt lageret op igen med masser af nye og spændende produkter! 🎯🛒

Vi håber, du kigger forbi igen, når vi har fyldt op – så vi måske kan forvandle de 3 stjerner til 5 ⭐😉
Har du spørgsmål i mellemtiden, er du altid velkommen på kundeservice@gelblast.dk

Godt service

Godt, nemt og hurtig.
God hjælp og service. Min søns gelblast ville pludselig ikke skyde med gelkuglerne længere. Skrev til firmaet. Fik besked på, at jeg bare kunne sende geværet retur, hvorefter jeg modtog en ny.

20. tammikuuta 2026

Hej Marie Louise,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord 💙
Jeg er rigtig glad for, at vi hurtigt kunne hjælpe med at få styr på din søns gelblaster – det skal være nemt og trygt at handle hos os, også når noget driller lidt undervejs 🔧😊

Vi håber, han får masser af sjove timer med den nye – og husk, at du altid er velkommen til at skrive til os igen på kundeservice@gelblast.dk, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Forståelig brugsanvisning. Venter bare på lidt varmere vejr nu

13. tammikuuta 2026

Hej,

Tusind tak for de 5 stjerner! 🙌
Det lyder som om, du er helt klar – nu mangler vi bare lidt sol og lune temperaturer, så haven kan blive til jeres egen gelblaster-arena ☀️🎯

Har du spørgsmål undervejs, er vi som altid kun en mail væk på kundeservice@gelblast.dk

Saanut 5/5 tähteä

God respons på min mail.

God respons på min mail. Lille defekt på et produkt, men god service og ingen slinger i valsen mht. at få ombyttet. 👍

16. tammikuuta 2026

Hej Mads,

Tusind tak for de 5 stjerner og for din fine anmeldelse! 💙
Det betyder meget for os at høre, at du fik en hurtig og smidig løsning – præcis som det skal være, når noget driller. Vi går meget op i, at ingen skal opleve slinger i valsen hos os 😉🔧💥

Du er altid velkommen til at skrive til os igen på kundeservice@gelblast.dk, hvis vi kan hjælpe med noget.

Hurtig

Hurtig, billig og god levering, vi har ikke pakket den op endnu, da det er en gave til vores søn 👏🏽🇩🇰

15. tammikuuta 2026

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! 🚀
Vi er glade for at høre, at både pris og levering levede op til forventningerne – nu håber vi bare, at jeres søn bliver mindst lige så glad, når gaven bliver pakket op! 🎁😄

Skulle der opstå spørgsmål undervejs, sidder vi klar til at hjælpe på kundeservice@gelblast.dk

Saanut 5/5 tähteä

Kunde igennem et godt års tid og her er…

Kunde igennem et godt års tid og her er min mening om gelblast
Super god service💪
Hvis der er bøvl og et gevær evt. går i stykker så sender de en ny med det samme💪
Overall så er det et firma jeg vil anbefale til andre der har skydegale børn 😂
Mvh Mathias

14. tammikuuta 2026

Hej Mathias,

Hvor er det fedt at få sådan en anmeldelse fra en loyal kunde! 💙
Tusind tak for de flotte ord – og for at dele din oplevelse med både vores service og produkter. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe hurtigt, når noget driller – især når der er skydegale børn involveret 😄💥

Du er altid velkommen hos os, og vi sidder klar på kundeservice@gelblast.dk, hvis du får brug for os igen.

Rigtig god kundeservice!

Rigtig god kundeservice!

Købte 2 gelblasters til jul, hvoraf den ene skød dårligt. Uden tøven blev den udskiftet til en ny.

Tak for god service!

Største anbefalinger herfra.

16. tammikuuta 2026

Hej Steffen,

Tusind tak for din anmeldelse og de varme anbefalinger! 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse – vi går nemlig højt op i, at det skal være nemt og trygt at handle hos os, også når noget driller 💥

Skulle du få brug for hjælp igen, sidder vi altid klar på kundeservice@gelblast.dk

Saanut 5/5 tähteä

Super billigt og super forsendelse

Super billigt og super forsendelse , kom indenfor 3 hverdage.. Også en stor ros til deres kundeservice for hurtige svar på spørgsmål

12. tammikuuta 2026

Hej Mark,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🙌
Det gør os superglade at høre, at både pris, levering og kundeservice har ramt plet – og at du fik dine varer så hurtigt 🚀💙

Skulle du få spørgsmål en anden gang, er vi altid klar på kundeservice@gelblast.dk

Saanut 5/5 tähteä

Det blev sendt og modtaget så hurtigt

9. tammikuuta 2026

Hej Casper,

Tusind tak for de 5 stjerner! 🚀
Vi elsker at høre, når levering går lynhurtigt – præcis som det skal. Dejligt, at alt spillede! 💥

Har du spørgsmål eller brug for hjælp fremover, er vi altid klar på kundeservice@gelblast.dk

Rigtig god service

6. tammikuuta 2026

Hej Birgit,

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord! 😊
Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet rigtig god service – det er nemlig lige præcis dét, vi stræber efter hver gang 💙

Har du brug for hjælp en anden gang, sidder vi altid klar på kundeservice@gelblast.dk

Alt som forventet

7. tammikuuta 2026

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 😊
Det er altid skønt at høre, når alt lever op til forventningerne – præcis som det skal 💥

Har du spørgsmål eller brug for hjælp fremover, er du altid velkommen på kundeservice@gelblast.dk

Saanut 4/5 tähteä

Absolut gode priser og bredt udvalg

Absolut gode priser og bredt udvalg, samt effiktiv og hurtig levering.. !

9. tammikuuta 2026

Hej Lars,

Tusind tak for din anmeldelse og de rosende ord! 🙌
Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både pris, udvalg og levering 🎯

Vi er altid nysgerrige på, hvordan vi kan blive endnu bedre – så hvis der er noget, vi kunne have gjort for at få den sidste stjerne, vil vi meget gerne høre det 😊 Du kan altid fange os på kundeservice@gelblast.dk

Super service.

Det er første gang jeg handler ved gelblast. Og det er helt sikkert ikke sidste gang. Jeg havde købt en gelblast pistol til min søn i julegave og da vi åbner pakken mangler opladeren til batteriet. Jeg skrev til gelblast og spurgte om det var normalt at opladeren ikke fulgte med. Fik svar super hurtigt selvom det var mellem jul og nytår at den skulle være i pakken. Om jeg ikke lige ville sende et billede af batteriet så ville de sende en oplader til mig. Det hele gik super fint og hurtigt og utrolig venlig betjening.
Og min søn elsker sin nye gun vi har allerede bestilt flere kugler.
Kan kun giv gelblast mine varmeste anbefalinger.

29. joulukuuta 2025

Hej Lars,

Tusind tak for din varme og detaljerede anmeldelse – og de 5 stjerner! 😊
Hvor er det bare dejligt at høre, at både du og din søn er glade for jeres gelblaster – og ikke mindst, at vi fik løst det med den manglende oplader hurtigt og smertefrit, selv midt i juletravlheden 🎄

Vi gør altid vores bedste for at sikre, at alle får en god oplevelse – også når der er lidt bump på vejen. Det betyder meget for os, at du føler dig godt behandlet, og vi glæder os allerede til at sende flere kugler (og måske opgraderinger 😉) jeres vej!

Dejlig nemt og hurtigt

Dejlig nemt og hurtigt. Gode priser.
Savner også lidt mere tilbehør der er synligt.
Ekstra magasiner til våben uden beholder. info om hvor meget de indeholder ca, af skud.

22. joulukuuta 2025

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin