Jeg valgte i firma julegave et gavekort fra gavefabrikken til et Comwell ophold. De glemmer bare at informere om at de kun har rådighed over et meget lille antal værelser hos Comwell. Så på tro... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Den Airfryer jeg valgte i julegave sidste år, havde vi fået gjort rent (skuffen) med lidt for skrappe midler, så den gik i stykker/belægning blev ødelagt. På min forespørgsel til Gavefabrikken spurgte... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super god service af Minik Damgaard. Vi havde flere spørgsmål. Han løste dem meget hurtigt og vendte tilbage samme dag. Kan klart anbefales. Ros til Minik.
Yritys on vastannut
Jeg havde fået et Comwell-gavekort i gave. Da jeg modtager det tjekker jeg ikke udløbsdatoen, da jeg så skal bruge gavekortet 6 mdr. senere finder jeg ud af det er udløbet.. Jeg ringer så til Gave... Näytä lisää
Carl Jacobsens Vej 20, 2500, Valby, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 95 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Vastaus yritykseltä GaveFabrikken A/S
Det var nemt lige fra bestilling til levering

Vastaus yritykseltä GaveFabrikken A/S
Jeg har i dag, haft lidt bøvl med et gavekort. Men med en virkelig god hjælp fra gavefabrikken er det blevet løst på fineste vis ☺️tak for hjælpen Michelle 👏🏻👏🏻

Vastaus yritykseltä GaveFabrikken A/S
Fik ikke afhentet min pakke i tide pga sygdom, men Michelle fra kundeservice, sendte fluks en ny afsted.
Virkelig fin service eftersom dette var min egen skyld,

Vastaus yritykseltä GaveFabrikken A/S
Har købt flere gange igennem gavefabrikken og har modtaget fine produkter. Den her gang havde jeg købt tre sæt håndklæder men modtog kun et sæt. Ringede og skulle sende billeder af emballagen. De beklagede og ville sende de to andre sæt i morgen. God og hurtig service og nu venter jeg bare på de ankommer.

Vastaus yritykseltä GaveFabrikken A/S
Jeg ringer så til GaveFabrikken og for klare situationen.
jeg bliver sener ringet op af Michelle fra gavefabrikken og uden tøven hjælper hun mig, og får så et nyt gavekort.
Tusind tak og KÆMPE anbefaling her fra !!!

Vastaus yritykseltä GaveFabrikken A/S
Jeg føler at Michelle er altid der når kunden har brug for hjælp og hun er hurtig og tålmodig og fuldstændig forstående. Firmaet skal være glade for en som hende. Og det er meget nemt at snakke med hende.
Og min oplevelse. Jeg fik i første omgang en forkert højtaler og Michelle gjorde alt hvad hun kunne for at finde den højtaler jeg ønskede. Og hun sendte den lige med det samme så jeg nåede at få den inden jeg skulle rejse. Så hun har virkelig givet mig en god behandling.
Hani 😁

Vastaus yritykseltä GaveFabrikken A/S
Udløbsdatoen for mit gavekort var ved at løbe fra mig, og ved henvendelse til jer, fik jeg hjælp af Michelle som hurtigt og serviceminded gav mig svar og hjalp mig videre. Rigtig go' service :-)

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.