We zijn geweldig geholpen door Gert Jan. Ik had online een mooi horloge gevonden, na deze gepast te hebben bleek hij niet 100% het model te zijn dat ik zocht. Gert Jan heeft echt enorm goed geluisterd... Näytä lisää
Helaas was postnl een enorme teleurstelling qua bezorging. Postnl bezorgde namelijk mijn bestelling niet en liet het pakket vervolgens bij een pick-up point ver uit de buurt liggen. Ik heb toen met de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Na twee jaar wachten op een Rolex Pepsi GMT ben ik zeer teleurgesteld in de communicatie en het proces. Ik heb meerdere keren contact gehad met manager Francesca en telkens andere verklaringen... Näytä lisää
Onlangs ben ik bij Gassan Rotterdam geweest en ik wil graag mijn enorme waardering uitspreken voor Anil. Wat een geweldige service! Vanaf het eerste moment werd ik ontzettend vriendelijk en profe... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Sinds de oprichting in 1945 door Samuel Gassan, staat GASSAN diamonds bekend om zijn expertise in het slijpen, importeren en exporteren van diamanten, edelstenen en juwelen. Gevestigd in het hart van Amsterdam, verwelkomt GASSAN diamonds jaarlijks honderdduizenden bezoekers van over de hele wereld. Ontdek het ambacht van diamantslijpen tijdens een fascinerende rondleiding, beschikbaar in 26 talen, waardoor elke bezoeker een unieke ervaring beleeft. Het is geen wonder dat GASSAN diamonds in 2013 een recordaantal van meer dan 400.000 bezoekers bereikte. Of je nu een liefhebber van diamanten bent of gewoon geïnteresseerd bent in vakmanschap, GASSAN diamonds biedt een onvergetelijke ervaring die de schittering van diamanten tot leven brengt.
Nieuwe Uilenburgerstraat 173 - 175, 1011 LN, Amsterdam, Hollanti
- +31 (0)20 622 5333
- online@gassan.com
- gassan.com
On vastannut 40 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Uitstekende service
Uitstekend geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe horloge afgelopen zaterdag door Dimitri en Wahil. Al enige tijd kom ik geregeld op bezoek bij Gassan op de Dam. Zo ook afgelopen weekend. Hier werd ik warm ontvangen door Wahil, die de tijd voor mij uittrok om mij te woord te staan en met mij mee te denken.
Zelf had ik niet eerder een bezoek gebracht aan het hoofdkantoor van Gassan. Wahil raadde mij aan om dit toch ooit te doen. "Ooit" werd dezelfde dag en eenmaal aangekomen bij de hoofdvestiging, werd ik wederom vriendelijk opgevangen. Dit keer door Dimitri de Graaf. Na een prettige introductie, hebben wij plaatsgenomen aan tafel en uitvoerig gesproken over horloges, mijn wensen, voorkeuren en dromen. Enkele uurwerken heb ik in mijn handen gehad, waarvan één voor mij voldeed aan al mijn wensen.
Beiden heren hebben een diepgaand begrip voor klantcontact en dat heeft voor mij bijgedragen aan een hele fijne buyersexperience bij Gassan.
Ik wil jullie hartelijk danken en hoop jullie weer gauw te treffen.
Stefan D.
Very responsible
Very responsible. I have some troubles for receiving my item but as I spoke with them the case was resolved. Thanks
Un unforgettable experience
We would like to express our sincere thanks to Daniella and Dimitri. The way we were helped to buy a beautiful Longines watch is unforgettable. Very customer friendly and very professional. Making a purchase in The House of Gassan is truly an unforgettable experience. Warm regards and many thanks.
H.M.
Vlot, persoonlijk en vlekkeloos
- snelle reactie
- persoonlijk contact
- vlekkeloze bezorging
Duidelijke website
Duidelijke website, en snelle levering. Bovendien goede prijs-kwaliteit.

Perfect service, snel geleverd
Keurig zoals aangegeven afgeleverd en tevens ook goed verpakt. Tevens prima communicatie.

Vastaus yritykseltä GASSAN
prima klantenservice reageerde adequaat…
prima klantenservice reageerde adequaat en vriendelijk

Vastaus yritykseltä GASSAN
bestellen en levering volgens afspraak
bestellen en levering gingen simpel en binnen de afgesproken tijd

Persoonlijkebenadering en zeer…
Persoonlijke benadering en zeer klantvriendelijke medewerker die me hielp om een door mij verkeerd bestelde horloge om te ruilen.

Zorgvuldig en simpel
Zorgvuldigheid top, spannend verpakt, en gewoon erg mooie spullen. Simpel.

Mooie site,toptien
Mooie site, meteen een bevestiging van de bestelling en ook een mail dat een artikel iets langer levertijd was.
Bedankt,

Zoalshethoort bestellen verzenden…
Zoalshethoort bestellen verzenden binnen 3 dagen

Het product en verpakking is top
Het product en verpakking is top
Voor €75,— heb je een prachtig ingepakt cadeautje voor man of vrouw en als tip voor Gassan kan het in het klein ook eventueel als kindercadeautje.
De vliegtuiglepel voor kinderen is ook zo’n idee wat zijn gebruiken voor baby/kinderlijn😀

Vastaus yritykseltä GASSAN
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.