Gasoline Grill Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,6

We tend to order Gasoline about twice a month in Hellerup, and unfortunately it feels like a coin flip whether it’s going to be really good or really bad. Earlier this month my chicken burger was... Näytä lisää

Ville give 0 stjerner, hvis muligt. Vi spiste fredag d.11/9-26 mad fra Gasoline ved Parken. Vi tog maden med, da der var ekstremt mange mennesker og havde bestilt via appen. Da vi kommer hjem, er vore... Näytä lisää

3 hamburger meals in Copenhagen airport with extra fries, mayo And 1 serving of "chicken nuggets" Almost 800 dkr - wtf Burgers was ok but nothing special Nuggets was not meant for human consumpt... Näytä lisää

Besøgte stedet i går. Stor travlhed, men velorganiseret levering. Desværre blev jeg lidt skuffet over den leverede kvalitet. Mener på et tidspunkt at have læst det var Danmarks bedste burger, derfor b... Näytä lisää

1. Hampurilaisravintola

Everything started when Klaus Wittrup, the man behind Gasoline Grill, went to the United States as an exchange student at the age of 16. On the way home to his host family’s house, they decided to stop for food – here Klaus ordered and tasted his first American burger. It stuck with him when he returned to Denmark. But once home, eating a burger did not give him the same sensation. He searched for something similar, but he could never find an equivalent, so there was only one thing to do… open his own burger spot. A very simple and authentic, high-quality burger for the Copenhagen burger scene. The first location turned out to be at an old gas station at Landgreven, in the city center, which was an important starting point. With this unique location in place, the work on the full concept started. The goal for Klaus was to create a world-class burger, no compromises, simple, only organic ingredients, a sustainable business model and a stylish décor. The first Gasoline Grill opened very quietly on April 26, 2016. No press, no advertising, just a small note on Klaus’ personal Facebook page saying to stop by for a burger. It was sold out on the first day and has been sold out ever since. Today, Gasoline Grill owns and operates six locations in the Copenhagen area (Landgreven, Niels Hemmingsens Gade, Carlsbergbyen, Værnedamsvej, Hellerup, and Strandgade - a high-end food market curated and run by the Noma Group and situated by the Copenhagen Habour). As well as franchised locations in Tivoli and Copenhagen Airport.

Huono

Kaikki arvostelut

41 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Simpelthen bare så lækkert

Simpelthen bare så lækkert.
Har besøgt de fleste af jeres bikse i KBH og standarden bliver holdt !

1. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Gasoline Grill

Tusind tak for din skønne anmeldelse, Kenneth! Vi er så glade for at høre, at du har haft gode oplevelser, når du har besøgt os! Vi er ser frem til flere af dem 💚 //Mads, Gasoline Grill

En tur på McDonalds er lige så “godt”…

Jeg ville ifm. en overnatning i København finde mig en god burger, hvilket det så ud til at det var muligt at få hos GASOLINE Grill - jeg genkendte da også stedet, fra dengang de fik en del positiv omtale. Desværre var der lang kø der, så jeg fandt en af de andre GASOLINE Grill. Sjældent har jeg været så skuffet.
Pommes frites, der var så kedelige at selv dags gamle pommes frites, havde været mere spændende. En burger, der på ingen måde levede op til den standard og pris, som jeg havde forventet og betalt…
Jeg må se frem til at komme hjem til Aarhus igen, hvor der heldigvis er bedre burgere.

11. lokakuuta 2022

Kære Kevin,

Mange tak for din ærlige anmeldelse. Vi er rigtig kede af at høre, om din oplevelse da du besøgte os. Det lyder bestemt til at være en oplevelse, som ikke levede op til vores vanlige standarder. Du er meget velkommen til at tage direkte kontakt til os på hello@gasolinegrill.com, og uddybe yderligere. Vi håber meget på, at høre fra dig!

//Mads, Gasoline Grill

Hartland festival på Fyn i sommer

Hartland festival på Fyn i sommer, hvor jeg første gang bestilte hos jer- Det må siges at være det bedste mad, som man kunne købe. smag og råvarer var sublim...

4. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Gasoline Grill

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Annette! Vi er så glade for, at du syntes om vores burgers på årets Heartland Festival. Vi ses forhåbentligt snart igen!

//Mads, Gasoline Grill

Jeg var i parken i går og havde set…

Jeg var i parken i går og havde set frem til gasoline burgeren. Fordi den i reklamer var talt op. En burger til næsten 100 kr skal også være god. Men blev meget skuffet. Bøffen havde ingen smag og var alt for blød. Kan ikke sige noget positivt videre til andre. Er meget skuffet

8. lokakuuta 2022

Kære Ali,

Mange tak for din ærlige anmeldelse,

Din oplevelse lyder bestemt ikke til at leve op den vanlige og ønskede standard vi normalt tilbyder. Vi vil rigtig gerne høre nærmere fra dig, hvad der gik galt i din situation. Hvis du sender os en mail direkte til hello@gasolinegrill.com, vil det være meget værdsat.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Dårlig vegetarmulighed

I en tid med ualmindelig mange muligheder formår Gasoline Grill at tilbyde Københavns mest dødssyge vegetarburger. De bruger en sæsongrøntsag i stedet for at lave en reel patty. Jeg fik fornøjelsen af en slatten, smagløs portobellosvamp.
Grunden til de 2 stjerner er at deres kødburger eftersigende skulle være lækre.

7. lokakuuta 2022

Kære Anne-Sofie,

Tusind tak for din ærlige anmeldelse,

Vi er rigtig kede af at høre, at vores Green Burger ikke levede op til dine forventninger. Vi vil meget gerne i direkte kontakt med dig, da din oplevelse ikke lyder til at leve op til vores vanlige standarder. Hvis du sender os en mail til hello@gasolinegrill.com, og uddyber yderligere, vil det være virkelig værdsat.

Vi håber meget på, at høre fra dig!

TOTALT svineri

Uforskammet ublu priser og personale, forkert levering og kun 1/2 sodavand 🤬🤬 HOLD KÆFT hvor ringe et skod sted i Københavns Lufthavn.

3. syyskuuta 2022

Kære Patricia,

Mange tak for din anmeldelse,

Vi er rigtigt kede af, at høre om den oplevelse du havde hos os i lufthavnen. Vi vil meget gerne høre nærmere om, hvad der er sket, så hvis du har tid er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på hello@gasolinegrill.com. Vi håber meget på at høre fra dig!

//Mads, Gasoline Grill

Var i jeres Tivoli afdeling idag

Var i jeres Tivoli afdeling idag. Dette er så første og sidste gang jeg sætter mine ben der. 160 kr for rødt kød i burger kun fået stegeskorpe og et kilo salt på fritterne ☹️☹️☹️ Sku ikk ok

Skrive en mail 🤔 hva sku det hjælpe 🤷🏼‍♀️ I skulle hellere rette op på jeres mad

28. elokuuta 2022

Kære Lotte,

Mange tak for din anmeldelse,

Vi er rigtigt kede af at høre om den oplevelse du havde hos os i Tivoli. Det lyder bestemt som om, at din oplevelse har været under vores vanlige standarder. Vi kunne rigtigt godt tænke os, at høre nærmere om din oplevelse. Så du skal være mere end velkommen til at sende os en e-mail på hello@gasolinegrill.com

Vi håber at høre fra dig!

//Mads, Gasoline Grill Team

Slap a med salt på fritterne

Slap a med salt på fritterne. Det var uspiseligt!

24. elokuuta 2022

Kære Nikoline,

Mange tak for din anmeldelse,

Vi er virkelig kede af, at du havde denne oplevelse hos os. Vi vil meget gerne i direkte kontakt med dig om denne hændelse. Hvis du har tid skal du være mere end velkommen til at sende os en e-mail på hello@gasolinegrill.com.

Vi håber meget på at høre fra dig!

//Mads, Gasoline Grill Team

Var i Carlsberg Byen og spise frokost i…

Var i Carlsberg Byen og spise frokost i dag. Fik først en burger med rå løg, selvom jeg havde bestil uden rå løg. Fik den byttet og fik derefter en burger hvor kødet var råt i midten. Det er bare ikke i orden!!
Nu var mine kollegaer færdige med deres burgere, så jeg afleverede det hele retur og gik også. Jeg kan ikke anbefale det her sted. Hvis man ikke kan stege en burger, så burde man ikke sælge dem.

4. elokuuta 2022

Kære Irina,

Mange tak for din anmeldelse,

Vi er rigtigt kede af at høre om den oplevelse du havde på vores lokation i Carlsberg Byen. Dette er bestemt ikke vores vanlige ønskede standard, og vi vil meget gerne i direkte kontakt med dig, så vi kan komme med en løsning på dette. Vores mail er hello@gasolinegrill.com.

Vi ser meget frem til at høre fra dig!

Madforgiftning og dårlig service

Igår var min kæreste og jeg samt et vennepar, på Gasolin Grill i Tivoli. Køen var lang hvilket man jo ikke selv kan styre, men alligevel skulle vi vente 30 min på at bestille fordi der kun var 4-5 mennesker på arbejde…. Vi får så bestilt og venter cirka 20 min på vores mad hvilket var okay… den ene burger skulle være uden løg grundet allergi… den er så med løg og medarbejderne nægter nærmest at lave en ny for “vi kunne jo bare fjerne dem”… vi insisterer på en ny da det trods alt skyldes allergi og efter 20 minutter går de så endelig med til at lave en ny… smagen var okay men ikke 360,- værd… efterfølgende har vi alle 4 ligget med madforgiftning så alt i alt slet ikke det værd og ville klart fraråde andre at spise derinde så hellere benytte nogle af de andre spisesteder i Tivoli

2. elokuuta 2022

Kære Emma,

Tusind tak for din anmeldelse,

Vi værdsætter at du har taget dig tiden til at kontakte os om dette. Vi vil rigtig gerne i direkte kontakt med dig, så vi har mulighed for at finde en optimal løsning på dette. Du må meget gerne sende lidt uddybende til hello@gasolinegrill.com

Vi ser meget frem til at høre fra dig!

Alt for dyrt

Alt for overvurderet. Tror de har fået deres succes’s galt i halsen.

Bestilte 2 x menu for 150kr pr stk. i Tivoli. Total pris 140….
10 kr ekstra for at få saft i stedet for sodavand og 10 kr i pant, men 20 kr fpr ketchup? Tag jer lidt sammen og giv den smule ketchup med i prisen når jeres lille burger er så dyr.

I kommer op på 2 stjerner fordi maden faktisk smagte godt og personalet var søde.

Ps. Ventetiden er lang og de har stadigvæk kun en kasse åben. Så selvom de svarede en anden anmeldelse for 12 dage siden at de ville se på antal kasser er ingenting sket.

27. heinäkuuta 2022

Kære Kristoffer,

Mange tak for din ærlige anmeldelse,

Vi er kede af at høre, at du anser vores mad for at være for dyrt. Hos Gasoline Grill benytter vi os udelukkende af friske og økologiske råvarer, hvilket prisen afspejler. Inflationen har bestemt også haft sin indvirkning på vores nuværende prissætning.

Samtidig er vi dog glade for at høre, at maden smagte godt og betjeningen var som den skulle være.

Håber du får en god dag!

Snydt så det driver!

Bestilte 3 burgercombomenuer på 1 ekstra portion fries. Kommer hjem og der mangler 2 sæt fries. Forsøger uden held at ringe butikken op.

Ud over ikke at have fået, hvad jeg betalte for (!), så ødelagde dette en familieaften OG har brudt tilliden til Gasoline Grill. Hvorfor være kunde hos en pick-up biks, hvor man ikke får de varer, man betaler for??

Det er bare helt utroligt dårligt - på alle mulige plan.

21. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Gasoline Grill

Kære Tor, mange tak for din anmeldelse! Vi har kontaktet dig på e-mail, om denne hændelse. Vi ser meget frem til at høre fra dig!

Gasoline Grill broen gadekøkken

Gasoline Grill broen gadekøkken

Hold nu kæft hvor er de langsomme. Stod i kø 30 min, ventede på burger i 30 min. Der var i 6 mennesker foran mig.

Grilmesteren kunne åbenbart kun håndtere fire bøffer på grillen af gangen, så det gik skide langsomt. Flot klaret.

Resten af personalet stod bare og kukkelurede

14. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Gasoline Grill

Tusind tak for din ærlige anmeldelse, Gustav!

Vi er glade for at du har taget dig tiden til at give os din feedback. Det lyder bestemt, som om noget er gået galt i denne situation. Det som du beskriver, lever helt klart ikke op til vores vanlige standard.

Vi vil med glæde høre nærmere fra dig, og en mere detaljeret beskrivelse om din oplevelse. Det vil være værdsat, hvis du kontakter os på: hello@gasolinegrill.com.

Håber meget på at høre fra dig!

Medium burger

Medium burger, medium fritter og alt for lidt cola.

På alle måder spild af 170 kr - i forhold til kvaliteten. Blev indtaget i Københavns Lufthavn.

8. heinäkuuta 2022

Kære Rasmus,

Tusind tak for din anmeldelse,

Vi er kede af, at oplevelsen ikke var som du havet håbet på. Vi vil meget gerne høre mere, om hvad der gik galt i din situation. Du er meget velkommen til at kontakte os på: hello@gasolinegrill.com

Vi håber meget på, at høre fra dig!

Mads, Gasoline Grill Team

Var på gasolin grill i borgergade

Var på gasolin grill i borgergade, og måtte vente over 40 minutter i kø (12 personer) for at aflægge bestilling. Personalet er fuldstændigt upåvirket af de mange ventende kunder og arbejder nærmest i slowmotion. Har ellers tidligere været glad for at komme der, men det er simpelthen blevet for ringe..

6. kesäkuuta 2022

Kære Martin,

Vi er meget taknemmelige for at du har taget dig tiden til at give din feedback,

Vi er først og fremmest kede af at høre om din oplevelse, der bestemt ikke lyder som vores vanlige standard. Vi vil meget gerne høre nærmere om denne oplevelse, så hvis du vil kontakte os på e-mail: hello@gasolinegrill.com, vil det være meget værdsat.

Ser frem til at høre fra dig!

Dårlig service søndag

Det var en meget dårlig oplevelse.

Jeg besøgte sammen med en handicappet Gasoline Grill Tivoli søndag 15. Maj kl. 12.15. Ved bestilling fik vi ikke en kvittering. Efter 25 min (der var 5 kunder) fik vi én kyllingburger, selvom vi har bestilt 2 original burgere med kød. Vi henvendelse til personalet, så spurgte de om min kvittering, som vi aldrig fik udleveret. Efter 5 min fik vi den anden burger med kød.

Det kan godt være at der var meget personale, men hvis de render rundt som ugidelige hovedløse høns m/k giver det ikke god service.

Jeg forstår ikke at Gasolin Grill vil lægge navn til den dårlige behandling af sine kunder.

Måske skulle der opsættes infoskærme, så kunderne kunne se hvornår deres burgere var klar.

16. toukokuuta 2022

Kære John,

Mange tak for din ærlige anmeldelse,

Vi er virkelig kede af, at høre om denne oplevelse du havde i Tivoli. Det lyder bestemt som om noget er gået galt i denne situation. Vi vil meget gerne høre mere om denne hændelse, så du er meget velkommen til at kontakte os på: hello@gasolinegrill.com.

Håber meget på at høre fra dig!

Gasoline Grill er overvurderet

Gasoline Grill er overvurderet. Svag burger til høj pris. Intet særlig ved maden eller stedet.

15. toukokuuta 2022

Kære Carsten,

Mange tak for din anmeldelse,

Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Du er meget velkommen til uddybe på vores e-mail: hello@gasolinegrill.com.

Vi håber meget på at høre fra dig.

Gasoline Kbh lufthavn.

Gasoline Kbh lufthavn.
Køber normalt min mad på landgreven i Kbh, hvor jeg altid for en lækker burger og perfekte pomfritter, men da jeg var i lufthaven i onsdag, ville jeg tage aftensmad med hjem.
Det var en stor fejltagelse!
Det var meget lagt fra den gode oplevelse som jeg ellers kender jer for.
Jeg bestilte omkring kl. 19, men desværre kunne dem som var på arbejde ikke håndtere mere end 2 burgere på grillen af gangen, dette resulteret i at de 5 som kom efter mig blev oplyst at der var 30 min ventetid ( de fleste gik igen) og der var 1 før mig som ventede på deres mad og jeg ente med at vente 25 min ! Derudover var bollen ikke varmet på panden som normalt og osten ikke smeltet. Pomfritterne var tørre og kedelige og lige til at smide ud.
Derudover burde personalet bruge handsker når de rør ved alt maden.
På landgreven har de altid handsker på og både burger og pomfritter er lavet perfekt.
Ærgerligt at i ikke gøre mere i lufthaven , når i før er kåret til en af vores bedste burgere og i så servere så dårlige burgere et sted hvor der kommer folk fra hele verden og vil prøve dem og de så får så skuffede en oplevelse.

13. toukokuuta 2022

Kære Julie,

Vi er virkelig kede af at høre, at din oplevelse på vores lokation i lufthavnen, ikke levede op til den vanlige standard, du på normalvis oplever på Landgreven. Vi vil meget gerne høre mere om denne oplevelse, så vi har mulighed for at følge op på hændelsen med vores personale i lufthavnen. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os på vores e-mail: hello@gasolinegrill.com.

Vi håber meget på at høre fra dig

Mads, Gasoline Grill Team

Elendigt, dyrt og virkelig kedeligt!

Netop hjemvendt fra Carlsberg Gasoline.

Øv, virkelig skuffende oplevelse!
Bestilte 2 x menu. 1 x cheeseburger og 1 x originalburger. Hvor er ketchuppen ?? Der skal ketchup i en burger!
Pommesfrites .. de billigste fra fakta? Virkelig ringe og så var alle pommesfrites småstykker på max. 4 cm i længden.
Kødet i burgeren var rå indvendig og oversaltet. Ingen ordentlig og lækkert smagende smørrelse på over- og underbolle, som var møg kedelig og intetsigende.

Jeg så ingen medarbejdere anvende handsker - hverken ham der stod i kassen og tog imod bestilling og betaling eller dem der tilberedte mad. Alle kredsede fra ‘station’ til ‘station’ og vaskede ikke hænder med sæbe på noget tidspunkt.

Vi ventede 8 minutter på at få lov at bestille og 22 minutter på at få vores menuer.

Meget langsommeligt personale, de tog deres tid og tøserne fjantede mens de lavede burgere og pommesfrites.

Første og sidste gang vi har spist hos denne burgerkæde…

23. huhtikuuta 2022

Dybt skuffende oplevelse (for en…

Dybt skuffende oplevelse (for en familie på fem) i Københavns Lufthavn - i forhold til originalen/udgangspunktet.
Det kostede til gengæld mange penge !
Vi gør det ikke igen !

16. huhtikuuta 2022