1. Puutarha

Yrityksen kirjoittama

Fra din første altan til dit eget gods. Hos Garmundo vokser udelivet efter dit ønske. Direkte fra avleren. Frisk fra jorden. Vi leverer alt det grønne lige til døren. Uden besværligheder, men enkelt og ærligt. Klar til det nye voksested. Du gør resten.

3,2

2 tähteä
1 tähti

Saanut 2/5 tähteä

Nattefrost eksisterer ikke i Holland

Super flotte planter da de ankom
Vi havde bestilt levering til uge 18. Desværre mente Garmundo at de skulle sendes en måned for tidligt "på grund af tørke".
Nu er halvdelen af planterne så døde på grund af nattefrost. Lad vær med at bruge et hollandsk firma, som ikke forstår dansk klima

3. huhtikuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Mer brunt än grönt

Leveransen av ormbunkar var sen. Ormbunkarna i det beställda perennpaketet låg i kartong, utan varken plast eller något annat fuktbevarande, vilket betydde att 70 procent av plantorna var helt torra och bruna. Dessutom framgick inte namnet på alla plantor och en brun, rasslande klump säger inte så mycket. När jag hörde av mig till Garmundo, med bilder på de bruna växtsamlingen, blev jag kortfattat uppfostrad med information om att även bruna och helt torra växter kan återuppstå till våren. Punkt. Jag vet att det finns ormbunkar som vissar på hösten, men att skicka växter i torr kartong, som inte håller något fuktbevarande över huvud taget, utan information om sort eller varför Garmundo skickar brunt och torrt utan förklaring, mnja, det är ingen vidare affärsidé. Först efter en del amper mejlväxling har jag fått ett löfte om återbetalning med 50 procent av kostnaden. Frågan är fortfarande om brunt och rasslande tort kan väckas till prunkande liv i vår...?

14. lokakuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Rigtig flotte planter

Rigtig flotte hækplanter! Det var laurbærkirsebær, og til en okay pris. Også fine planter til ‘færdigbed’. Det hele har etableret sig godt.
Det var lidt irriterende, at man ikke kunne vælge én leveringsdag i stedet for to mulige (fx tors-fre), og at man skulle være hjemme ift. hækplanterne, men det gik alligevel.

5. huhtikuuta 2024

hæk og bunddække

Jeg har købt både hæk og bunddække af flere omgange hos Garmoundo. Servicen har været i top hver gang. Jeg har afhentet på deres kontor lokation i Holland, her var servicen ligeledes super og hjælpen stor. Garmundo har mine varmeste anbefalinger.

3. huhtikuuta 2023

Planter af god kvalitet

Jeg har købt to færdigbede. Det er planter af god kvalitet, og sammensætningen af planter gør mine bede virkeligt smukke. På den ene levering, havde de leveret noget forkert, men de var meget venlige, og vi fandt hurtigt en god løsning. De bedste anbefalinger herfra.

13. toukokuuta 2023

Helt fantastisk flotte hækplanter

Tak for nogle helt fantastisk flotte hækplanter - de kom en dag før lovet, men meget fint pakket ind og højden var mere OVER max end minimum højde.

29. huhtikuuta 2023
Garmundo-logo

Vastaus yritykseltä Garmundo

Dejligt at høre, at du er så glad for din ordre! De planter er simpelthen fantastiske, ikke sandt?

Hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med, så ved du, hvor du kan finde os, ikke? Vi er altid klar til at hjælpe!

Garmundo-teamet

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin