Wij zijn inmiddels al vele jaren klant van GaniQ & More (voorheen LK Products). In het verleden kwamen wij Louise regelmatig tegen op de Pasar Malam en tegenwoordig bestellen wij via de webwinkel... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik gebruik al meer dan 10 jaar de ying-yang olie, voor zere spieren of pijnlijke gewrichten. Ook super voor verkoudheid door de inhaler te gebruiken en s avonds voor het slapen gaan je borst mee in te... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Product was vlot te bestellen. De betaling kon perfect afgehandeld worden en de levering liep op rolletjes. Topproduct van een tophandelaar.
Yritys on vastannut
Ben blij met de Japanse olie. Heb al diverse baat bij deze olie gehad. Ben blij dat ik deze gevonden heb. Gebruik de olie dagelijks in de diffuser en evt bij pijntjes wanneer nodig.
Yritys on vastannut
Wij zijn GaniQ & More, een bedrijf dat de wereld gezonder wil maken. Onze missie is om natuurlijke, kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten beschikbaar te maken voor een grote groep mensen. De webshop is gespecialiseerd in 2 zeer veelzijdige exclusieve Yin Yang oliën met leerzame blogs van een Vitaliteitscoach. Gezondheid is rijkdom.
Gewelf 19, 6641NA, Beuningen Gld, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Love my new interchangeable bands and they are easy to change yourself. Definitely recommend LK products.

Vastaus yritykseltä GaniQ & More
Great product .. i would recommend this product for sure
I ´ ve received all my items on time anf everything fits perfectly! Thank you.
I have ordered 3 glass protector from Amazon and they are amazing and perfectly fit to my iPhone SE. I will order it again for sure.
Best product i have evr bought. Bought a screen protector and wouldnt even think it is on the video on the website is even better helps you to attach screen protector to phone step by step. Would highly recommend.
Veel andere producten geprobeerd die erop lijken maar met geen ander product te vergelijken. Hun Japanse olie is zo breed inzetbaar, mijn hele gezin gebruikt het. Altijd een neusinhaler en klein roll on flesje in mijn handtas met de olie. Het is zeer sterk zodat je weinig nodig hebt en er ook heel lang mee doet. Echt een geweldig product!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.