Yritys on vastannut
Product was vlot te bestellen. De betaling kon perfect afgehandeld worden en de levering liep op rolletjes. Topproduct van een tophandelaar.
Yritys on vastannut
Ben blij met de Japanse olie. Heb al diverse baat bij deze olie gehad. Ben blij dat ik deze gevonden heb. Gebruik de olie dagelijks in de diffuser en evt bij pijntjes wanneer nodig.
Yritys on vastannut
Wij zijn GaniQ & More, een bedrijf dat de wereld gezonder wil maken. Onze missie is om natuurlijke, kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten beschikbaar te maken voor een grote groep mensen. De webshop is gespecialiseerd in 2 zeer veelzijdige exclusieve Yin Yang oliën met leerzame blogs van een Vitaliteitscoach. Gezondheid is rijkdom.
Gewelf 19, 6641NA, Beuningen Gld, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Wij zijn inmiddels al vele jaren klant van GaniQ & More (voorheen LK Products). In het verleden kwamen wij Louise regelmatig tegen op de Pasar Malam en tegenwoordig bestellen wij via de webwinkel. In al die jaren is één ding onveranderd gebleven: de persoonlijke aandacht en betrokkenheid.
Louise verkoopt niet zomaar producten, maar is oprecht geïnteresseerd in de mens achter de bestelling. Ze neemt de tijd voor een gesprek, luistert naar ervaringen en denkt mee. Dat maakt het contact warm, persoonlijk en bijzonder prettig. Die betrokkenheid kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen.
De producten zijn van uitstekende kwaliteit. Vooral de Japanse plantenolie gebruiken wij al jaren en eigenlijk voor van alles. Het is een product dat een vaste plek in ons huishouden heeft gekregen en waar wij niet meer zonder willen.
Daarnaast worden bestellingen altijd snel verzonden en zorgvuldig verpakt. Maar wat voor ons misschien nog wel het belangrijkste is: je voelt dat er een mens achter de webwinkel zit die haar werk met passie doet en haar klanten echt waardeert.
GaniQ & More is voor ons daarom veel meer dan een webwinkel. Het is een adres waar kwaliteit, vertrouwen, persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid hand in hand gaan. Wij bevelen Louise en haar producten dan ook van harte aan.
Al jarenlang een zeer tevreden klant.

Vastaus yritykseltä GaniQ & More
Wij zijn al ettelijke jaren klant...
Service is altijd 100 procent..

Vastaus yritykseltä GaniQ & More
Tijdens mijn bestelling waren ze op vakantie. Heel lief een klein extraatje erbij gekregen! Super service.

Vastaus yritykseltä GaniQ & More
Ben blij met de Japanse olie.
Heb al diverse baat bij deze olie gehad.
Ben blij dat ik deze gevonden heb.
Gebruik de olie dagelijks in de diffuser en evt bij pijntjes wanneer nodig.

Vastaus yritykseltä GaniQ & More
Hebt ervaring met de produkten voor meer dan 3 jaar. Kwaliteit is nog heel goed. Werk snel en is effektief.

Vastaus yritykseltä GaniQ & More
Na de bestelling zeer snelle levering. Uitstekend verpakt, xodat de breekbaare verpakking ongeschonden aankomt. Bij vragen krijg ik een zeer duidelijk, uitgebreid en gespecificeerd antwoord. Je wordt als klant zeker geholpen als je vragen hebt. Ejn wat geleverd wordt is van een uitstekende kwaliteit

Vastaus yritykseltä GaniQ & More
Duidelijke informatie op de site en producten snel, keurig en met zorg verpakt ontvangen

Vastaus yritykseltä GaniQ & More
Ik gebruik al meer dan 10 jaar de ying-yang olie, voor zere spieren of pijnlijke gewrichten. Ook super voor verkoudheid door de inhaler te gebruiken en s avonds voor het slapen gaan je borst mee in te smeren. Ook super bij hooikoorts, zo nu en dan speelt mijn tennisarm me weer parten, ff insmeren met de olie, gelijk verlichting.na een heftige wandeling heb ik vermoeide voeten , ik masseer ze dan met de olie en het voelt weer top.

Vastaus yritykseltä GaniQ & More
Ik gebruik Yin Yang al meer dan 15 jaar. Bij hoofdpijn even de slapen masseren met deze fijne olie in snel hiervan verlost. Hetzelfde bij migraine aanval. Echt een verademing. Bij verkoudheid, spierpijn. Altijd bij me in de auto opkikker bij vermoeidheid. Kortom ik kan Yin Yang niet meer missen.

Vastaus yritykseltä GaniQ & More
De eerste keer dat ik het kocht, was ik op de huishoudbeurs jaren terug. Ik kan niet zonder. Fantastisch. Gaat overal mee. Al ben ik maar 1 dag weg of 3 weken. Het gaat mee. Helpt ook tegen de processierups. Zeer tevreden er over. Ook vriendinnen en koorleden vinden het fantastisch. Wat een uitvinding. Thnx.

Vastaus yritykseltä GaniQ & More
Great service and great product highly recommended
Easy to install all together great product
Super snelle levering. Top product, goede kwaliteit voor een goede prijs!
Blij mee!

Vastaus yritykseltä GaniQ & More
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.