Personalen är super trevliga och…
Personalen är super trevliga och väldigt professionella.
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Personalen är super trevliga och väldigt professionella.
Trevlig personal och bra utfört arbete. Kommer använda dom igen när vi ska renovera tvättstugan om något år.
Vi har inte fått den information vi behövt för att kunna fatta riktiga beslut, t ex att en 90cm duschdörr i verkligheten bara är drygt 80cm.
De har sagt att de utfört arbetsuppgifter som de bevisligen inte gjort. -Ett innertak de lovat ta bort.
Arbete som skulle ta max 3 veckor, avslutades efter 12 veckor.
De har inte lagat skador som de orsakat i intilliggande rum, på flera veckor, vi sa slutligen ifrån att de inte längre har tillträde dit.
De har vid minst ett tillfälle släppt in människor i vårt hus, som inte var här för arbete.
De har sagt att de ska komma, men sedan inte dykt upp många gånger.
De har sagt att de har produkterna hemma (flera gånger), sedan ändrat sig till att de är slut hos deras leverantör, så efterfrågad produkt existerar inte (frostade duschväggar).
Trots mycket tydligt fel, har de installerat en deffekt duschvägg som vi fick reklamera.
De har skapat omfattande merarbete för oss.
Elektrikern, som inte tillhör företaget utan är inhyrd från annan firma, gjorde ett bra jobb. I övrigt är vi väldigt besvikna.