Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Bardzo polecam sklep, plakaty zostały wydrukowane w bardzo wysokiej jakości. Jest to jeden z nielicznych sklepów w którym mogłam kupić plakat w rozmiarze 60x90. Szybka realizacja zamówienia i miły ko... Näytä lisää
Zamowione plakaty przyszły bardzo szybko.Nie jestem do końca zadowolona z zakupu więc odejmuję jedną gwiazdkę za to,że zdjęcia ze strony nie odzwierciedliły kolorowów na plakatach.Zamowione plakaty m... Näytä lisää
Plakaty bardzo dobrze wykonane. Przesyłka super zapakowana, dostarczone szybko czegóż chcieć więcej. Super.
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Oferujemy szeroki wybór plakatów i obrazów w różnych stylach i rozmiarach. Nasz sklep internetowy zapewnia łatwe i wygodne zakupy, a dostarczenie zamówienia na czas i w idealnym stanie jest naszym priorytetem. W naszej ofercie znajdziesz plakaty oraz obrazy artystyczne, reprodukcje słynnych dzieł sztuki, mapy świata, postacie z kultowych filmów i serii oraz wiele innych motywów. Możesz też skorzystać z możliwości personalizacji - zamówić u nas plakat lub obraz ze zdjęciem swojego dziecka, ukochanego zwierzaka lub krajobrazu, który Cię zachwycił. Nasze produkty są wykonane z wysokiej jakości materiałów, a druk odbywa się przy użyciu najnowocześniejszych technologii, dzięki czemu uzyskujemy wspaniałe kolory i wyraźne detale. Posiadamy również różne rodzaje ramek do wyboru, które pomogą uzupełnić wygląd Twojego plakatu. Z nami zamówisz piękne i oryginalne ozdoby do swojego domu lub biura, które sprawią, że Twoja przestrzeń nabierze charakteru i wyjątkowego stylu.
Yhteystiedot
On vastannut 60 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Plakaty bardzo dobrze wykonane
Wszystko ok
Zamówienie na czas,plakaty bardzo…
Zamówienie na czas,plakaty bardzo dobrze się prezentują.
Plakaty są piękne
Plakaty są piękne, zapakowane bardzo starannie i bezpiecznie. Szczerze polecam
Jestem zachwycona !!!
Jestem zachwycona jakością wydruku. Plakaty są naprawdę świetnej jakości. Polecam !!!
długi okres oczekiwania na wysyłkę
Bardzo szybka wysyłka oraz przepiękna…
Bardzo szybka wysyłka oraz przepiękna jakość plakatów 🙂

Vastaus yritykseltä Futuro Design
negatywna ocena
jeden z dostarczonych plakatów posiada widoczne plamy na białym tle w związku z czym nisko oceniam zamówiony towar

Vastaus yritykseltä Futuro Design
Polecam z całego serca Wasze produkty
Polecam z całego serca Wasze produkty . Spełniły moje oczekiwania w 100 %☺️ Produkty bardzo dobrej jakości 🙂
Szukalam czegos na sciane I spodobala…
Szukalam czegos na sciane I spodobala mi sie cena I obraz.
Bardzo dobra jakość plakatu, świetny papier 👍
Idealnie zapakowane !
Polecam z całego ❤️🙂
plakaty
Zamówione 4 plakaty oceniam na 5 gwiazdek, na które składa się szybka dostawa, plakaty bardzo dobrze zapakowane. Wydruki na dobrym papierze, kolory wyraźne. Tylko mam jedną uwagę, niestety logo na plakatach jest widoczne, jak są cieńsze ramki to psuje trochę odbiór .
Piękne plakaty
Piękne plakaty , wspaniale wykonane 👍 Bardzo pomocne w wyborze aranżacje, polecam wszystkim, którzy uwielbiają nietypowe i piękne dodatki.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.