Jag har försökt med alla medel i många ¨år att få bort min nagel svamp - tom laserbehandling utan något direkt toppen resultat - Men redan efter ett par dagar med FunghiClear så märkte jag en för... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Det är det enda som fungerat på mina naglar. Det jag också uppskattar är att ni är ärliga i er reklam då ni säger att för att få bukt med problemet måste man vara ihärdig och att det tar tid!
Yritys on vastannut
FunghiClear™ är en spray som du använder vid fot- och nagelsvamp. Glöm kletiga och illaluktande krämer mot fotsvamp och lack som ska penslas på svampangripna naglar – med FunghiClear™ sprayas naglar och fötter enkelt 2 ggr/dag. Sprayen doftar gott, torkar snabbt och kladdar inte så behandlingen kan utföras när som helst och var som helst. FunghiClear kan också användas förebyggande genom att spraya insidan av dina skor, till exempel efter träning på gymmet. Kan det bli enklare? FunghiClear™ har dokumenterad effekt och innehåller bara naturliga aktiva ingredienser. Sprayen är ett skonsamt men effektivt behandlingsalternativ som kan användas av alla (inklusive diabetiker). FunghiClear säljs av företaget Code Zero Pharmed AB via webbshop på funghiclear.se och på fotvårdskliniker runt om i landet.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Det enda medel som hjälpt mig även om det ännu inte är helt borta. Hoppas på stadig förbättring framåt!

Vastaus yritykseltä FunghiClear SE
Jag har hålt på sen i augusti så jag ska hålla på ett halv år till innan jag ger upp , men hon på fotvården ser att dom blivit bättre så jag ger inte upp 😄

Vastaus yritykseltä FunghiClear SE
Leveransen av produkten fungerade bra men min "stortåsvamp" (missfärgad nagel) har inte förbättrats efter en och en halv sprayflaska Funghi clear.
MVH Claes

Vastaus yritykseltä FunghiClear SE
Servicen är perfekt,allt fungerar som det ska

Vastaus yritykseltä FunghiClear SE
Sprayen har inte haft någon effekt på mina tår. Har förbrukat tre flaskor utan någon förbättring. Fanns det någon garanti så att jag kan få pengarna tillbaka?
Mvh Kurt Andersson

Fungerar inte kastat bort 800 till ingen nytta man ska inte lura folk

Vastaus yritykseltä FunghiClear SE
Inne på den andra(skitdyra) flaskan. Inget märkbart resultat.

Vastaus yritykseltä FunghiClear SE
Första medlet mot svamp/fungus som verkligen hjälper! Jag har prövat apotekens produkter, men de har ingen/mycket liten verkan. Upptäckte också att det hjälpt mot min svamp i ljumsken/underlivet, vilket är fantastiskt! Det tar sin tid, men det är helt ok, för det finns ingen "quick fix" för denna åkomma. Rekommenderar denna produkt varmt!

Vastaus yritykseltä FunghiClear SE
Allt fungerar jättebra snabba leveranser och mycket enkelt.

Vastaus yritykseltä FunghiClear SE
Flaskan är så dålig, spraykorken sitter så hårt så jag kan inte spraya det får min man göra och den läcker vätska, jag är jättemissnöjd, vet inte om det är fel på flaskan men jag orkar inte spraya för den är så trög har hållit på en och en halv två v nu men märker Ingen skillnad. Mvh Diane Nilsson